Fullt ös medvetslös

I dag har det varit fullt upp minst sagt. Inhoppet på dagis gick jättebra och komiskt nog så var jag på den avdelningen där Vide ska börja. Mysigt verkar det vara!
Direkt efter jobbet bar det av hemmåt och här väntade hugo och syrran och en överlycklig liten Videung som har sprungit i sin kusins hasor hela eftermiddagen. Vi har ätit lyxlunch i form av falukorv och makaroner, fikat och slappat. Jag och Malin har slappat då inte barnen alltså. Märks det?

Nu ska jag...eh städa.


31 Oktober

God morgon!
Det här är ett tidsinställt inlägg för i dag ska jag jobba förmiddag på dagis. Får se hur det går. upp till fyra år är det så det är väl den åldersgruppen jag känner att jag har mest "koppling" till med tanke på Vide och Hugo. Ska bli väldigt spännande hur som haver. Efter mitt arbetspass så kommer syrran och ett stycke busunge hit på besök så vi får se vad vi hittar på.
Hoppas ni andra får en fin dag så hörs vi lite senare!

En liten "statusuppdatering"

Hej gott folk. Har inte så värst mycket att tillägga i dag känns det som. Känner mig slapp, grå, trökig, flötig, seg, lat, etc..the list goes on liksom. Har en ganska saftig vecka framför mig också så det är väl det som drar ner humöret lite. Kanske får ringa och ändra några tider för jag har tagit åt mig lite väl mycket jobb. Får se hur jag gör.
Nämen värst vad jag är positiva Berit i dag då. Får fan ta och rycka upp mig!
Andra delen av svaren på frågestunden har jag ju dragit ut på i det oändliga. Jag får skylla ifrån mig på(för det gillar jag ju att göra) att jag har varit tvungen att researcha lite på en viss fråga. Svaren dyker upp i morgon så håll ut höhö.
Nu är det dags att slänga den här lilla sötrumpan i säng. Han har förresten inte varit så värst sötrumpig i dag utan snarare surrumpig...


30 Oktober

Hej på er!
Sorry för sen uppdatering men jag har inte orkat sätta mig vid datorn (nä jag är faktiskt inte sjuk). Däremot har jag försökt mobilblogga i farten men det har ju självklart inte funkat. Synd för er för jag har ju så viktiga grejer att dela med mig av i dag....eh. Sovit, vaknat, ätit upp det sista lördagsgodiset, slappat, busat med Vide och faktiskt pallrat mig bort till Fjällan för att kleta lite smink i ansiktet på henne och Leia inför Halloweenbarnkalas. Det blev som det blev med tanke på att barnen vällde in samtidigt som mig och höll på att skrämma livet av mig med gnisslande ballonger höhö.

Fjällis hade gjort söta spökmaränger...

...och läskigt bål med flytande ögon.

och så här blev hon som vampyr!



X-tra allt

Här sitter vi och vräker oss i soffan med lösgodis och skruvar. Jodå vi pallrade oss allt till affären för att bunkra lite höhö. Är man sugen så är man liksom. Men först klämde vi i oss hemmagjord pizza...för den är väl hemmagjord när man får värma den själv?

Hoppas ni har en fin lördagkväll och njuter jävel av den extra timmen ni får sova i natt. Själv får jag jobba en timme extra. Dröm om mig eller nåt höhö.


En riktig liten pingla

Hej igen!
Vet inte vad som hände med det tidigare inlägget för det dök ju upp flera timmar efterråt. Jaja blogg.se kanske är lika sega som jag i dag helt enkelt.
Jut nu gör jag inte många knop. Har duschat och därmed bättrat på min gröna hårfärg...suck. Godissugen som en liten gris är jag också. En helt vanlig kväll med andra ord. Det var i alla fall kul att ha Sandra här en stund så man fick snacka lite skit och ha någonting att pilla med höhö.

Så här fin blev hon!


Inte dåligt partysugen man blev själv då men jag får allt vänta två veckor.

29 Oktober

God morgon!
(Ja det är morgon för mig eftersom jag precis kravlat mig upp. Ska jobba i natt så ni kan hosta upp makaronerna eller vad det nu är för lunchmat ni har satt i halsen höhö)
Oj vilken lång parantes. Nytt personligt rekord?
Nog svamlat! Har varit riktigt dålig på att blogga det senaste men som ni vet så jobbar jag mycket så det kan bli lite så där med uppdateringen och att hinna med att vara på kommentarer. Ska ta mig tid till lite datornörderi i dag men först ska fina Sandra komma hit så ka jag få sätta tänderna (eh?) i henne. Ska både fixa hennes hår och mejk. Skoj!

Senaste bilden tagen på oss var när jag var mörkhårig! Bra jävla längesedan alltså.


Hur menar jag nu?

Jag brukar ibland använda mig av min iphone för att anteckna viktig information som mina lite lätt urbåsta hjärnhalvor lätt kan glömma(det är inte lätt när de grå blir gamla och grå) oftast något skojigt jag tänker blogga om (med andra ord superviktig info). Rotade bland mina anteckningar och hittade det här...

...?
Alltså nog för att jag behöver eld i baken men jag fattar ingenting. Tolk please!

28 Oktober

Morrn!
Här är vi på gång med frukost och jag har lyxat till det med löskokt ägg. Inte ofta jag äter den frukosten nu när jag jobbar. Gött mos änna!
Får se vad vi hittar på i dag innan jag pyser i väg till jobbet. Funderar på att ta en promenad till lekplatsen så Vide får gunga av sig alla sina aggressioner...men risken är ju att vi aldrig kommer hem igen.

Wihooooooo! Gunga är det roligaste som finns i hela världen typ!


Köttigt

Tjo!
Oj vilken trevlig dag jag har haft. Babykalas och besök av Sandra och framför allt så har jag ju varit ledig. Jobbar inte förren i morgon kväll så det känns ju nästan lite som att man är ledig i morgon med (ja det låter väl sjukt men så tänker jag) man hinner med att göra massor trots att man ska jobba liksom. Vide har för övrigt varit sjukt övertrött nu i kväll. Tror han har hamnat i någon pubertal tonårsfas några år i förväg (eller är det kanske trots dom kallart?) Pust och stånk och stön är allt jag har att säga om det men det är väl övergående får vi tro.
Nu är jag sjukt hungrig. Efter en dag med kladdkaka till frukost och blåbär/hallonpaj med glass till lunch (jag vet jag är en hemsk människa!) så blir man sjukt sugen på...kött. Så det ska jag ställa mig och steka nu.

instagrammad bild på mig innan kalset i går

Rumpskak, röj och paj

Hej hopp!
Nu sitter jag och slappar lite i soffan. Har varit full rulle sedan vi vaknde. Babykalas först som sagt. Jättemysigt trots att vi inte var så många där. Vi sjöng och skakade rumpa/maraccas. Mycket skoj! God fika i from av kladdkka blev det med och lite bus och lek innan vi pallrade oss hem. Väl hemma har Vide och Håkan varit ute och tvättat färdigt fönstrena (bättre sent än aldrig liksom) medans jag har kunnat röja runt lite här inne i min ensamhet. Väldigt skönt att slippa ha man och barn i hasorna för en liten stund höhö. Nu har vi slängt Vide i säng och nu väntar jag met på att Sandra ska trilla in och förgylla min dag. En paj står och göttar sig i ugenen som vi ska hugga in på senare.

Avundsjuka mucho? Un petit poco loco? Noto?


27 Oktober

God morgon!
Ledsen för noll uppdatering i går men jag jobbade, kalasade och dog i sängen när vi kom hem. I dag är jag ledig och vi ska starta med babykalas kl 10. Vi vaknade nyss och ska bara trycka i oss lite frukost innan vi kutar iväg. Hörs sen!


Jävla ICA-reklam!

Här har jag gått och klämt på ett skojigt inlägg om att när det blir vintertid så ställer man tillbaka trädgårdsmöblerna och det är därför jag inte har gjort det än (jamenar det är ju fortfarande sommartid höhöhö...hö)

Slog på teven i går och fick då se en Ica-reklam där dom spinner på temat om att vrida fram eller tillbaka klockan och självklart varianten att ställa tillbaka trädgårdsmöblerna. Med andra ord blev mitt blogginlägg inte ett dugg roligt och det här blogginlägget är egentligen väldigt meningslöst men jag vill ju bara att hela världen ska veta att jag var först! Så himla jobbigt när folk bryter sig in i min hjärna och snor mina skämt...

Magsår på magsårens magsår

Nä kanske inte riktigt men uj vilken stressmage man får utav att vara någon stans där man aldrig varit, inte vet vad någon heter, vart något finns eller vad man ska göra över huvud taget. Sen när någon säger att man ser ut som Sanna Nielsen vill man ju bara krypa in i dockvrån och dö typ. Men på det hela taget har jag väl både förnuft och lemmar kvar. Kul att testa något annat i alla fall.
Nu ska jag filura lite på vad fan vi ska äta i kväll. Alltid lika svårt det där, speciellt nu när det börjar bli tomt lite överallt. Fast grejen är ju att det inte är tomt utan att man kan göra hur mycket som helst bara man tänker utanför (frys)boxen och använder båda njurhalvorna.

Jag är ju mest sugen på en fet jävla macka med ögon på...(ja jag har lite bildbrist i brist på annat)


25 Oktober

Hej på er!
Ber om ursäkt för att ni bara har haft min stackars gamla tumvante att glo på här men jag har jobbat en sväng och ska snart vidare till nästa jobb. Ska vara ett par timmar på fritids(!) Svettig? Darrig? Panikslagen? check, check, check!
Det kommer nog gå bra får vi tro höhö.
Annars har jag inte mycket mer att tillägga här än att Håkan just konstaterade att vi har en död pixel på teven. May your soul rest in peace liksom...
Vi hörs senare och då hade jag tänkt ta ut mina aggretioner på folk som snor mina idéer höhö.

Gammal Videbild


Videoblogg (seriösare kan det inte bli)

Ja här kommer den då den beryktade videobloggen. Känner att jag trissat upp era förväntningar en aning för jag är mycket medveten om att det bara är en person som kommer tycka att det här är roligt. Allt för dig Diana!

Tummen upp (och en övermogen banan och lösfrallor i fruktskålen som står på ett för övrigt görstökigt bord...)

En enda röra

Hej!
Här sitter jag i min ensamhet och slappar. Vide sover fortfarande och Håkan tvättar bilen. Funderar på att ta en promenad sen efter att Vide har ätit för det är så himla gött väder ute. Eller så tar latmasken över och jag blir kvar här inne det återstår att se. Har inte gjort så många knop sen jag kom hem från jobbet. Såg på värsta pojkvänsakademien och förundrades över hur många idioter det finns (och att man kallar tjejer för rekvesita?) Fet jävla dubbelsuck på den alltså.
Jo alltså jag hade förresten tänkt mig en "videoblogg" i kväll kan det va något att hänga i flaggstången?
Nä nu får jag äta någonting känner jag.
Men gud vad rörigt det här inlägget blev men jag känner mig ganska rörig just i dag så då kan det väl vara på sin plats.

Ännu en bild från i går.


Höstbilder

Några bilder från gårdagens promenad. Hösten är allt bra fin ändå.


Vide fick gunga lite på lekplatsen och vi fick en mycket vresig unge på halsen när vi var tvugna att gå hem igen...



24 Oktober

God morgon god morgon!
Måndag och en ny vecka framför oss. Trevligt. Vad hittar ni på i dag? En annan jobbar och står i så det här är ett tidsinställt inlägg. Kan inte uttala mig ännu om mitt superduperdyra shampoo levererade i går kväll. Kräver väl några omgångar innan jag kan ställa en diagnos helt enkelt.
Slutar ett i dag i alla fall och fram till dess blir det något förinställt inlägg till.
Smell you later!

Fin bild på ett litet troll i sin pappas gamla mössa <3

En räddning på flaska?

Tjo!
Här sitter jag i soffan med näven i godisskålen. Ta slut snart då! Magknip på intågande så jag tågar väl in i duschen i stället. Har jag nämnt att jag blir grön i huvudet igen? Kan verkligen inte förstå varför. Någon annan sönderblekt platinablondinalbino i Kvänumsområdet som är med om sama freaky shit? Nu har jag i alla fall köpt skitdyrt schampoo och ber en bön till vädergudarna, tar i trä och offrar ett lamm för att jag ska slippa kliva ur badrummet förvandlad till hulken (fast visst skulle det bli ett kul blogginlägg?). Håller ni tummarna? För att jag inte bli en hulk alltså höhö.

Jag har faktiskt inte bara legat på sofflocket och tryckt i mig socker i dag för förut var hela familjen ute på en liten kvällspromenix.


Ytligt kraffs

Ja jag måste ju visa upp lite av det som fick följa med mig hem i går. Kläder får ni se när de sitter på tänkte jag.

Lite nödvändigt spackel. Var så sjukt nöjd med ett skriklila läppstift jag hittat. När jag kom hem och (självklart) dragit av plasten så visade det sig att det var svart. Så jävla roligt när folk ställer fel...jaja jag får väl rocka den looken också helt enkelt.

Balla örhängen på rea

Tantstrumpbyxor och stor mysig stickad tröja som man ser lite av här.

Och bäst av allt. Ett par fantastiskt snygga skor. Behövde jag nya skor? Näe men det sket jag rätt hårt i. I löööv them!
how do you make gifs
Blev ju självklart lite till Vide också men jag har inte bestämt om det ska bli julklappar än eller inte.

23 Oktober

Hej på er!
Lite sen uppdatering i dag men vi tog en rejäl sovmorgon och sedan åkte vi för att hämta Vide och fastnade hos svärisarna ett tag med kaffe och gott fika. Vi fick både puss och kram av lillefis när vi kom (okej lite våld krävdes allt måste jag erkänna)
Allt hade gått jättebra men det trodde vi ju inget annat. Jag och Håkan kanske borde ha ensamtid någon mer dag. Det var ju faktiskt riktigt mysigt. Eller nja vi var helt slut efter shoppingturen och orkade inte mer än att dö på sofflocket och svulla godis (som vilken annna kväll som helst med andra ord) Vi satt även och bråkade om vem som hade mest deformerade tänder, möglade vid varsin dator och Håkan avslutade kvällen fint med att skalla mig rätt på kindbenet...görhärligt har vi haft det. Verkligen.

Skönt att ha söttrollet hemma igen!

Nu är jag inte bara slut utan ser helt slut ut

Helt död är jag nu. Vi har shoppat lite lätt ihjäl oss höhö. Massa fint som jag visar i morgon. Det där med att Vide inte behöver få så mycket julklappar gick ju lite åt helvete men kläder behöver han ju en hel massa säger vi.

Nu ska vi slappa i soffan med pizza, rödvin och en jävla massa lösgodis!


22 Oktober

Hej hopp! Nu är vi (lite försenade men ändå) på väg till götet. Jag försover mig ALDRIG annars men i dag var sängen extra svår att ta sig ur tydligen. Jahapp ni får ha en bra dag så hörs vi sen.

Kör på rejäl pussmun idag


21 Oktober

Oj oj oj sicket dåligt bloggeri det har varit från min sida de senaste dagarna. Får väl skylla på att jag fått rycka in på nätterna och då blir det mest bara sova och jobba. Men nu jävlar tar jag helg! Jag och Håkan är så sjukt kreativa att vi ska åka till gbg och shoppa i morgon. That's it! Varken klättervägg, övernattning eller äventyrsbad. Håkans högsta önskan vara att fika och äta på Mc Donalds (som vilken tioåring som helst höhö).
Nädå det ska bli mysigt att strosa runt lite i affärer. Var så sjukt längesedan vi var i Götet så det är banne mig på tiden.
Får se hur det blir med uppdateringen i morgon. Antagligen blir det dött här men desto mer på söndag i sådana fall. Vill önska er alla en fin helg!

Hej hej här sitter en oduschad surpuppa(?) med alldelse för lång lugg bli inte för rädda nu bara!
 

Knivigt och dödshunger

Hej hopp!
Har haft en riktigt slapp eftermiddag och nu sitter jag mest och väntar på att min fenomenala köttfärspajjävel ska bli färdig. Ni anar inte hur hungrig jag är nu alltså!
Mmmm

Men som vanligt när jag är i farten med knivar och andra tillhyggen så slutar det i blodbad. Men vill man vara mätt så får man lida pin sa han som sket i fläkten.
Ajaj

Om ni undar varför jag gör tummen upp mitt i all misär så är det för att det efter maten vankas kladdmuffins i stora lass framför pinsamma bönder.

19 Oktober

Hallå där!
Nu sitter jag och slappar i soffan och är förvånansvärt pigg trots att jag har varit lite sjuk i huvudet och tackat ja till att jobba klockan ett i dag trots att jag jobbade i natt. Vet inte vad jag går på (hostmedicin?)
Tack för finfina tips om vad vi ska hitta på i helgen. Det där med att ligga i sängen hela dagen låter ju väldigt trevligt men jag börjar klättra på väggarna bara av tänka tanken (så det kanske får bli klätterväggen? höhö)
Nä det är inte lätt att ha myror i arslet men ändå vara på tok för lat för att ägna sig åt något fysiskt. Ni får gärna fortsätta komma med tips det är jätterolig läsning!
Nu ska jag ta igen lite förlorad datortid och svara på lite kommentarer så ni inte tror att jag dissar er helt för det gör jag absolut inte. Löv ya!

Hej hej



18 Oktober

Hej på er!
Ber om ursäk för dålig bloggning men jag har jobbat och sovit och snart ska jag jobba, sova och jobba lite till innan vi hörs i gen. Sedan jag vaknade vid fyra så har jag bara suttit i soffan och kännt mig som värsta slapphögen. Vädret har varit så förbannat tråkigt och jag har till råga på allt ont i huvudet. Det har jag liksom aldrig. Jag skulle vilja ha hjälp med en sak. Jag är ledig till helgen och känner att jag vill hitta på någonting för annars hade jag ju lika gärna kunnat jobba resonerar jag. Det är tänkt att vi ska he en barnfri lördag jag och Håkan. Men vad fan gör man då? Finns ingen bra film på bio så det är bara att glömma. Var så längesedan bara jag och Håkan gjorde någonting själva(om man inte räknar trippen till Ullared...) så jag har änna glömt hur man gör. Tips på aktiviteter mottages tacksamt. Bara seriösa svar tack för det här är såklart en väldigt seriös fråga.

Hur var det man gjorde nu igen?


 

Jobb, kladdkaka och Kaboom

Hej hopp!
Ändrade planer den här dagen och i morgon. Jobbar både i natt och i morgon natt. Gött! Då slapp jag ha magsår över att jag inte fick ihop timmarna den här veckan i alla fall då.
Lekdejten med Eve gick bra hon hade med sig aset god kladdkaka. Om jag någonsin har påstått att jag bakar godast kladdkaka i kommunen så får jag nog ta tillbaka det tyvär. Sen såg vi på någon weird film som mest var som en enda origie. Väldigt intressant...eh. Kaboom heter den om någon är intresserad höhö.
Hepp nu hinner jag inte sitta här och klämma mer för jag får väl försöka få lite sömn så jag pallar med natten.
Hörs senare!

Två buskillar.

Svar på frågorna del 1

1. Kan du stoppa din lilltå i ditt öra?
Nä men jag kan stoppa den i ditt öra höhö. Alltså jag är sjukt ovig! Ett kylskåp framstår som löst, ledigt och böjbart om man jämför med mig.
2. Om du hade en kamel, vad skulle du döpa den till?
Kamel-To(v)e
3. Varför började du blogga?
Det var syrran som började med det där och som vanligt skulle jag härma efter. Fastnade direkt och lär aldrig kunna sluta.
4. Om du lägger armarna helt spontant i kors. Vilken arm hamnar då överst?
Höger!
5. "lider" du av nån/några tvångstankar? isåfall vad?
Alla kläder inne i garderoben måste hänga med framsidan åt vänster och alla galjar måste hänga med kroken inåt garderoben, Hänger kökshanddukarna ojämnt så går jag och rättar till, ser jag en duk med någonting på och det inte är centrerat får jag ryck och rättar till, på den tiden när vi inte hade torktumlade utan hängde all tvätt så var tvätten tvungen att hänga i en viss ordning.(Nästan så man kan tro att jag är någon jävla pedant men det tror ni väl änå inte om mig) Jag är för övrigt mycket för att göra saker i "rätt" ordning. Blir det fel går jorden under vet ni väl.
6. Om du fick ändra något på dig själv vad skulle det vara?
Absolut ingenting utseendemässigt. Tack och lov har man vuxit upp och accepterar sig själv som man är skapt liksom men jag skulle vilja vara bättre på att få tummen ur. Många tummar som sitter och klämmer och jag fattar inte varför. För övrigt är jag ju helt perfekt förstår ni väl....hurm
7. Vad gör du när ingen ser?
Petar näsan...fast det gör jag när folk ser också när jag tänker efter höhö.
8. Den bästa låten som finns?
Hatar sådana här frågor egentligen för det finns ju inte bara EN. Har att göra med humör och tillfälle men den låten jag alltid kommer älska är den här eftersom jag översköljs av fina minnen när jag lyssnar på den.
9. Vad väljer du? Att du har förmågan att kunna flyga, men bara när du bajsar, ELLER att du kan andas under vatten, men endast om någon har bajsat i det?
Flyga samtidigt som jag skiter såklart. Fåglar gör det ju hela tiden så varför skulle inte jag kunna? Jag kan bajsa jag är inte rädd...

Nu har ju jag dessvärre ingen bild på mig själv där jag bajsar men nästan. På kräftskivan i Järpås fick ju jag bland annat tävla i att trycka fast så många ahlgrens bilar som möjligt i fejset på en minut. Jag stod av någon underlig anledning ihopkrupen och med böjda knän som att jag hade skitit på mig. Antagligen tänkte jag att jag skulle komman närmare bordsskivan där godisarna låg (yeh right). En vinnande teknik var det hur som helst eftersom jag slog de andra brudarna höhö.

17 Oktober

God morgon!
Här sitter jag och Vide och äter frukost. Verkar som att jag än så länge är ledig i dag. Jag har förvisso redan blivit väckt en gång och fått förfrågan om att jobba på förskolan i Vara men det är ju det att jag bara har önskat här i Kvänum eftersom jag är körkortslös och hopplös. Som tur var så somnade jag om. Kom i säng ganska sent i går kväll eftersom jag satt och plöjde nästan hela första säsongen av så mycket bättre, vet inte om jag ska skratta eller gråta....åt Krister Sandelid alltså...jag själv är ju aldrig någonsin pinsam höhö.
Di leva vill jag ju bara adoptera eller något. Jag har fastnat. Jag vill umgås med svampar...
Näpp nu ska jag slå en pling och jaga hit Eve och Leo på lite filmmys.
Håll utkik förresten för i nästa inlägg kommer första delen av svaren från frågestunden. 

 

Väteperoxid och hallontårta

Så där nu sitter det en fräschare variant av Kristin hemma i sin egna soffa. Har tagit en välbehövlig dusch så nu luktar jag hallontårta (eller i alla fall inte skit). Känns gött att ha en slapp kväll framför sig och jag kommer nog inte röra en muskel i onödan. Har för övrigt noterat att jag är i stort behov av både klippning och väteperoxid eller alternativt byta kommun så jag slipper bli grön i håret hela jävla tiden.

Lås på datorn skulle jag också behöva för när jag blåste håret så passade Vide på att googla...
 

16 Oktober

Hej på er! Här ligger jag i soffan och rastar. Att jag alltid verkar befinna mig möglandes på soffor...
Slutar fyra i dag så vi hörs efter det. Eftersom jag är för ful för ett fuck i dag så får ni kika i andra änden. Ett riktigt fashionstatement eller vad säger ni? Tror jag kommer ha hela mailen bombad från Kenza och Klingan som undrar var jag har köpt mina skor...


15 Oktober

Hej hej hemskt mycket hej. I dag jobbar jag delad tur så nu på mina timmar har jag mest suttit och slöat i soffan. Blir dåligt med bloggning i dag men ni kan väl fortsätta ställa frågor här så har jag någonting att göra i morgon höhö. Nu ska jag snart hugga in på mat som älsklingen står och lagar. Men vad bliiiir det för mat?

Rökt sik? Basturökt skinka? Eller har han använt sig av en sån där (ninja)gas som bare pöffer te?

(Rätt svar: Pytt i panna)

Fredagsmys?

Har försökt skriva ett inlägg här i fler timmar nu känns det som men det kommer saker i vägen hela tiden. Kött potäter och brunsås till exempel (ni trodde väl ändå inte att jag satt och åt tacos eller något annat typiskt fredagsmysigt? Va?). Nu sitter jag och mölar godis och tantskruvar som sköljs ner med rödvin men dagens feta i-landsproblem är att jag redan är mätt...fy fan vad dålig tajming alltså. Badet gick bra förresten. Vide hade gärna slängt sig i med huvudet före i bassängen om jag hade släppt honom lös. Gulleungen.
Nu ska jag och Håkan fortsätta vara minjury framför idol och eftersom det är svenskt tema i dag så är det ju ovanligt outhärdligt. Bara massa oscar linnros, maggio och annat skit som jag inte vet hur det stavas. Suck. (Nä jag kan inte göra det bättre själv men jag är bra på att ha åsikter)
Ha en bra kväll så hörs vi i morgon!

Och bara för att det är fredag så bjuder jag på en partygif! Shake it! 
how to make gif

Skryt och en fundering

Hej hej! Måte bara höja min stackars fiskgratäng till skyarna. Den var så jävla god! Känner mest att jag vill ställa den på en piedestal och avguda den resten av mitt liv typ. Får nästan knappa ut ett lite recept här.
Nu ska jag sluta prata om min kokkonst och packa ihop familjen för lite bad i badhuset. Så länge kanske ni kan hjälpa mig att förstå det här:

Jamenar hur kan någonting som är parfymfritt vara en effektiv luktförbättrare?

Smell you later! (frust skratt)

Vad blir det för mat?

Hej!
Här sitter jag och knappar på tangenterna och ska snart joina min grabbar och hugga in på mitt lilla experiment som jag har valt att kalla "Fiskgratäng med det lilla extra". Har kombinerat både kokos och skum kryddblandning så vi får se hur detta smakar. Det ser för övrigt ut som att någon redan har tuggat den åt mig men det är väl bara sjukt praktiskt...eller?
image description

14 Oktober

God morgon!
I dag har vi vaknat upp till en frostig och solig dag. Hade velat gå ut oh fota lite bland mina buskar och blad som en annan Sven-Olof* men orkade inte packa på mig och Vide overaller, jackor, skor, vantar, mössor och halsdukar...typ. Får hoppas på lika fint ljus en annan morgon när Håkan är hemma för i dag jobbar han halvdag. Då får vi se vad den här dagen har att erbjuda. I kväll blir det nog en tripp till badhuset för hela familjen. Mysigt!
Vad hittar ni på?

Hej hej här sitter jag och dricker kaffe ur bästa muggen

*Min gamla naturkunskaplärare som är mysigare än vilken jultomte som helst (på riktigt alltså)

Nu jävlar

Ja nu får det var slutdeppat. Har till och med sjunkit så lågt att jag gett mig på blockchokladen. Say whaaat!?Patetiskt är ju bara förnamnet höhö. I morgon är jag ledig och tänker faan inte vara deppig ett endaste dugg. Det slutar här och nu! Det går ju förresten inte att hänga med mungiporna när man läser era roliga frågor. Keep em coming säger jag bara! Ni får hela helgen på er dessutom också dyker svaren upp på måndag soundar det som ett plan?
Nu ska jag sluta terra er med min dåliga svengelska så hörs vi i morgon!

Det får bli en gamal bild på tre kissnödiga muppar.

13 Oktober Frågestund

Alltså fan vad bra ni är. Tack så jättemycket för gulliga och peppande kommentarer fina, nälla och underbara ni! Livet känns genast mer rosenrött höhö.
I dag jobbar jag (det gäller att ligga i medans järnet är varmt som dom säger...eh?) och jag har sådan fruktansvärd bloggtorka. Det blir liksom så när livet känns svajigt. Därför tänkte jag som så att jag skulle ha en sådan däringa frågestund igen. Det var ju så himla kul sist! Så kom igen nu vettja. Ställ massa frågor! Ju knäppare destå bättre (fast seriösa frågor mottages också givetvis).

Åh jag hade tänkt lägga upp ett filmklipp här men det vägrar ju funka (någon som kommer ihåg mina thékakor?)
Det får bli en på tok för seriös bild som jag pillade med i ps i går i stället för att gå och lägga mig i tid...




Nedstämd

Jag är inte riktigt på humör i dag känner jag. Vill egentligen inte skriva något jobbrelaterat i bloggen men så mycket kan jag säga att min arbetssituation är lite "ostadig" eller vad man ska kalla det. Inom en snar framtid så kan det bli svårt för mig att få ihop mina timmar och det gör mig sjukt nervös i magen. Jag ser alltid det värsta framför mig också så det gör ju inte saken bättre. Hade jag haft körkort så hade jag ju sluppit bry mig liksom...
Kan helt enkelt inte blogga när jag är så här deppig så jag får ta nya tag i morgon.
Hoppas ni får en trevlig kväll i alla fall så ska jag försöka rycka upp mig. Sitter ni möjligtvis och klämmer på ett jobb till mig så sluta med det och hit mä't höhö.

För att liva upp hela det här domedagstramset så slänger vi upp en bild på lille herr Dalemo som har en alldeles speciell teknik när han äter smörgås...

Min gårdag i bilder

Det var längesedan jag lade upp ett sådant här inlägg nu men i går var jag framme med både kameran och mobilen i tid och otid så här får ni en redogörelse (in i minsta detalj) över hur min tisdag såg ut höhö.

Den började givetvis med frukost!

Efter lite slapp framför dator och teve lekte jag lite med Videbus.

Han ville hjälpa mig med tvätten...

...och han vet precis vart den ska ligga <3

Fast Vide tröttnade ganska fort på att vika tvätt och körde över mig med sin traktor i stället.

Under hela förmiddagen hade Vide vartit på ett väldigt lynnigt humör. Glad ena sekunden och skitförbannad den andra. Det blev en lite tidigare lunch bestående av blodpudding som jag trodde skulle bota problemen...jag hade fel!

Trots sura miner och gnäll fick jag i Vide wild lite mat till slut och bums i säng där han slocknade efter en minut.  Jag kunde sätta mig ner och trösta mig med en smarrig macka med brie som älskling köpt till mig(brien alltså mackjäveln har jag brett själv höhö).

Testade även den nya thésorten som slank ner i kundvagnen sist vi handlade. Paketet ser ut som en förvuxen gamal variant av ob-fleur och själva thét smakar som att man har tuggat in ett tuggummi i hö och idisslat det ett par timmar ungefär. Don´t try this at home folks!

Bakade gjorde jag ju också men det har ni ju redan sett. Fram emot kvällen tog jag mig i kragen och gick och simmade(!) Min bleka oktoberkropp i en bikini vill ingen se så ni får i stället en bild på mina förskräckta ben på ett golv som ser ut som myrornas krig.

Det var den dagen i bilder det!
Tjipp!

12 Oktober

Fasen vad tiden trillar i väg. Jag brukar ju ha som vana att skriva dagens datum på dagens förta inlägg och just tolfte oktober får mig att känna att svisch så har hela månaden snart gått. Är det bara jag som tycker att när man var liten så gick tiden så långsamt och till exempel ett sommarlov kändes som evigheter långt. Nu när man är vuxen (och särskillt efter att jag jag har fått barn) tycker jag att tiden springer fram i stora klumpar. Ett halvår svosch och ett halvår till hej hopp. Eller? Någon som håller med mig?

Svoooosch sa det i går också så sprang Vide förbi.

Soffmys

Oj oj jag är mäkta stolt över mig själv nu eftersom jag till slut orkade pallra mig i väg och simma. Jo det är sant! riktigt gött var det men bastun är ändå bäst. Satt nästan och somnade till men då kom det in en annan dam och då fick jag surpla upp min dreggellina och försöka bete mig som folk höhö.
Nu ska resten av kvällen spenderas i soffan. Vi hade tänkt se tredje transformersfilmen men eftersom jag har glömt precis allt i de förra filmerna så börjar vi om från början. Så nu ska jag sitta och dreggla över Shia Labeouf (och Megan Fox är inte helt fel hon heller om jag ska vara ärlig) och äta kladdmuffins. Tyvär blir det ingen vispad grädde på toppen för den grädden vi har hade samma konsistens som gräddfil...mmmm.
Ha en fin kväll!

Det här får bli grädden på moset i stället


I need some sugar gad dämmit!


Ja nu sover Vide och lugnet har lagt sig. Håkan är ute och klipper gräset och istället för att dö på soffan så bakar jag kladdmuffins för precis som rubriken säger så är jag i stort behov av socker, choklad och en fet gräddklick på toppen...


Skrik och panik

Ja här har Vides vredesutbrott avlöst varandra. Ingenting duger och han vet inte riktigt vad han vill. Ser att de fyra sista(?) tänderna är på väg upp så det beror nog på det. Så dagen har inte börjat så lugnt och fridfullt som jag hade hoppats på. Snart kommer Håkan hem och då får jag pusta utt ett tag. Fast just precis nu verkar det som att lilla barnet är nöjd och glad. Det var så dags liksom höhö.

Rödgråtet barn på armen och jag ser mest suddig ut men det är lika bra det...hej schletna morsan!


11 Oktober

Godmorgon!
Här har vi vaknat till en än så länge solig dag får hoppas att det håller i sig. Vad vi vet i alla fall är att jag är ledig. Gött jävla mos!
Jag behöver nog vila huvudet lite för i stället för att lägga tillbaka kaviartuben i kylen förut så slängde jag den i soporna. Fast det är ingenting om man jämför med mitt blondaste ögonblick ever i helgen. Jag gick från jobbet i lördags och ringde upp Håkan för att ha någonting att göra. Medans vi gör det å känner jag efter i min jackficka och utbrister "Fan! jag måste tillbaka till jobbet för jag har glömt min mobil!" Håkan bara "Vad sa du?" "Jo jag måste springa tillbaka till jobbet för jag har glömt min telefon igen" "Men du pratar ju i den!!"
...?

Smart? Jag? Nä jag tror inte att Håkans glasögon på min näsa lurar någon...


Här blir det snart en inslängd handduk (jag bara älskar att klämma ur mig krystade rubriker...)

Hallå hallå.
Nu sitter jag och vräker mig i soffan. Är helt slut så jag slänger nog snart in handduken för i kväll. Ska bara se klart på svenska hollywoodfruar. Såg förresten reklam för ett nytt program som ska gå ut på att ett par ska gifta sig och att mannen ska planera hela bröllopet själv. Allt från dekorationer till klänningen(!) Jag säger inte att karlar inte kan planera bröllop, det kan dom säkert, men jag skulle aldrig i hela livet låta Håkan välja min brudklänning. Never fuckin ever säger jag bara (det var ju liksom han som satt i soffan och sa att Linda Lindorfs klänning var skitsnygg sist vi kollade på bonde söker fru....eh?) Det enda han behöver bekymra sig om är att släppa till och säga ja vid rätt tillfälle höhö.
Godnatt med er nu alla söta rara så hörs vi i morgon!

Med huvudet på kudden i fredags...

Vide vill gärna hjälpa till

Vide vattnar blommorna <3
gif creator online


Snart dags att gå

Väldigt vad tiden springer i väg. Snart dags att gå till jobbet. Ser inte fram mot promenaden dit dock för det fullkomligt vräker ner. Jag är för övrigt på ett så fruktansvärt dåligt humör i dag och kan inte förtå varför. Vet inte vad jag ska skylla på. Nya facebook kanske? Höhö. Näpp nu ska jag slänga i mig lite mat så hörs vi sen!

På dagens meny: Raggarballar med svängdörrar. Lyxigt...


10 Oktober

Hej på er!
Nu har jag fått min efterlängtade sovmorgon och det var inte helt fel om man säger så. Frukost ligger nu i magen och jag sitter och ser på när min fina killar leker. Hade täkt gå ut och gå i dag men vädret är ju så jäkla grått och tråkigt så jag tar det nog bara lugnt innan jag pallrar mig till jobbet i eftermiddag. I morgon är jag däremot ledig så är det någon som vill hitta på något så är det bara att hojta till!

Myskillarna


En liten godnatthälsning

Det var egentligen meningen att jag skulle lagt mig i princip direkt när jag kom hem från jobbet men jag råkade visst fastna framför datorn. Det gör i och för sig inte så mycket för i morgon hade jag tänkt vältra mig i sängen pinsamt länge. Fet sovmorgon ska jag ha det kan ni hoppa upp och sätt er på höhö.
Nästa vecka blir inte lika hektisk som den här kan jag lova er. Hade tänkt svara på lite kommentarer men eftersom ögonen går i kors så är det bäst att jag gör det i morgon för nu ska den här trötta, schletna och lite lätt flintiga morsan gå och lägga sig. Hörs i morn!

Så här ser jag inte ut i dag (det kan ni också hoppa upp och sätta er på)


9 Oktober

Hej på er!
Ber om ursäkt för dålig bloggning men jag har jobbat och varit på kalas och lite allt möjligt. Hade mina försök till mobilblogg fungerat hade det ju inte gjort någonting. Jävla appjävel säger jag bara.
Jaja jag skulle mest bara visa att jag numera har lite mindre hår på kroppen (mest huvudet då). Satte Håkan i arbete med trimmern i högsta hugg och snaggat blev det verkligen för jag fick rena britneyshocken när jag såg min spegelbild.

Ser ut som en liten ligist men jag gillart faktiskt. (syns ju lite dåligt på den här bilden dock)
image description
(Måste ju även påpeka med ännu en parentes att den här bilden är tagen på min rast så ingen får för sig att jag töntar mig på arbetstid höhö)

Bilder ur mobilen

Var längesedan jag lade upp någonting i instagramkategorin. Anledningen är att efter att appen uppdaterades så har inte bilderna sparats på själva mobilen men nu funkar det igen tydligen fast de här bilderna var jag tvungen att ladda upp på facebook för att kunna spara dom på datorn och kunna lägga up dem här så för er som är vänner med mej på fejjan så ber jag om urskt för upprepningen.

Alla bilderna är tagna i lisch när vi var där och hängde med familjen Larsson.


Fina Saga. Älskar den här bilden!



I dag har jag varit duktig

Ja jag har faktiskt gjort lite nytta i dag tro det eller ej. Tvättat, plockat och till och med dammsugit trots att det är det tråkigaste jag vet. Mellan mina husmorssyssolor har jag även hunnit förfasas över "sol, sprit och knäppa föräldrar" eller vad programmet nu heter, lipat några liter till "Drömmen om ett barn", busat med Vide och nu sitter jag och slappar lite innan jobbet framför "Arga snickaren" och konstaterar att mitt hus är ganska prydligt om man jämför med andras...
Vad mycket tevetittande det blir när man lägger ihop allt. Shit bah...
Men skitsamma, föddes man med en röv så har man väl rätt att nöta på den eller?

Så här kan det se ut när man sliter hårt på arslet. Snygga sockar va?

7 Oktober

Morrn morrn!
Här sitter vi och äter frukost. Själv är jag färdig men Vide tycks alrig bli mätt. Pluppis har nu tryckt i sig en portion havregrynsgröt (vuxenzise!), två polarkakor, ett ägg och snart en stor banan. Det är så himla gött att han äter ordentligt.
Här är det tråkigt väder så jag ska greja lite inne i dag innan jag börjar jobbet. Klädhögen ska bort bland annat höhö. Håkan jobbar också i dag så honom får jag inte se röken av förren efter nio när jag slutar. Då får det bli fredagsmys för det är tydligen fredag i dag. Vart har den här veckan tagit vägen egentligen?

Vad hittar ni andra på i dag?

Ibland blir det så tydligt...

...skillnaderna på mig och Håkan alltså.

Håkans sida av sängen

Min sida av sängen...

En bild säger mer än tusen ord heter det visst.
(Ja mamma jag ska städa!)

Här blir det ju ingenting gjort

Sedan jag kom hem från jobbet hade jag stora planer på att städa, greja, fixa med foton, pyssla, lösa livets stora frågor men vad har jag egentligen gjort? Ingenting! Bara slöat framför datorn (fast de hamnar iofs under kategorin greja antar jag?).
Vide har sovit två timmar och det sa bara slurp så var tiden borta och jag sitter och känner mig som världens slapphög. Till mitt försvar måste jag ju säga att det har varit dödens tråkigt väder ute hela dagen och då förvandlas man ju per automatik till en slapphög. Eller hur? Alla ursäkter är bra utom de dåliga...
Nu är jag förbenat hungrig också men efter en hamburgare är jag nog fit for fight igen får vi tro men först en sockerkick i form av en myffo moffis som råkade hamna i våran senaste godispåse.

Ruggigt god ska den tydligen vara också så inte dåligt höga förväntingar jag har nu då...

Att mobilblogga gick ju hyffsat smärtfritt också även om det var tjoho det skulle stå och inte tjugo. Dumma telefoner som inte använder samma vokabulär som jag...

Nytt försök till mobilblogg


Det blev några timmar extra i dag men lika glad för det är jag för jag har ju fått studsa runt i mina fina gummistövlar. Tjugo!
Hörs om en stund.


6 oktober

Men bröööl! Hade skrivit ett långt och skitintressant inlägg om dammråttor, jobb och städ men det försvann liksom bara poff. Tråkigt för mig men ännu tråkigare för er liksom höhö. Det är här är hur som helst ett tidsinställt inlägg eftersom jag jobbar några timmar i dag. Tänkte väl mest bara slänga ut några mer lekplatsbilder.

Vide tyckte det var himla lajbans att åka rutchkana.


Svisch, svoch!

Sedan gick han runt och puttade och sparkade på alla "bollarna" men de rullade ju inte i väg som bollarna här hemma...



Gunga med Olle var också skoj!

Oooops

En powernap på en timme blev visst två....så kan det gå.
Känns som att jag inte gör annat än sover fastän jag bevisligen inte har gjort det. Jaja jag ska sluta klaga. Imorgon jobbar jag en kortistur så jag får ta nya bloggtag då helt enkelt. Nu ska resten av kvällen spenderas i soffan framför kärlekskranka bönder med kyckling och pommes. Hur ser eran kväll ut?

Här hade jag kunnat lägga ut en shletobild på mig med håret på ända, raggsockor på fötterna inlindad i min shockrosa badkappa meeeen jag tror jag besparar er den synen så ni får en bild på Vide wild i stället. Sådan bilder kan man väl inte få nog av eller?

(fast den är ju så mycket finare i större format märker jag nu. Att man ska vara så jävla oteknisk och inte förstå hur man ska göra bloggen bredare. Help me!)


5 oktober

Hej hej!
Så där ja nu hinner jag blogga lite. Har varit på möte som sagt och det är alltid lika trevligt. Jag är ju arbetsplatsombud och hade min första information om vad som sades på mötet i går. Det gick ju så där eftersom jag knappt fattade vad dom pratade om alla gånger i går men man kan ju inte kunna allt från början liksom. Kände mig viktig i alla fall höhö.
Nu får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Känner jag mig själv rätt så blir det nog en del slapp men det är man väl värd efter endast fyra timmars sömn?

En söt liten gif
animation maker


En timme kvar

Hej!
Oj oj vad jag inte har hunnit att blogga i dag men efter mötet gick jag direkt och lade mig och vaknade vid sju så nu sitter jag och slappar lite innan jag ska gå i väg till jobbet. Sitter med skämskudden i hägsta hugg och ser på svenska hollywoodfruar. Jesus säger jag bara!
Vad har ni haft för er i dag?

En snajsig gif var ju längesedan höhö.gif creator online
Gif creator online

4 Oktober

Hej på er!
Tog lite sovmorgon i dag eftersom jag ska jobba i natt. Har precis ätit frukost och nu ska jag mysa lite med min busunge. Efter det blir det till att fixa till sig en aning innan jag åker till Vara på möte.
Vi hörs lite senare!

Filmtajm

Nu sitter vi och mölar i oss spagetti med köttfärssås. Vide sover sedan ett tag tillbaka och jag och Håkan har planerat en mysig filmkväll. Var evigheter sedan vi såg på film! Nu när idol har gått vareviga dag och Håkan har halkat ner i sitt stargate-missbruk igen så blir det inte mycket av den varan (och allt som oftast sitter jag ju med datorn i knät och mobilen i näven samtidigt och hur trevligt är det egentligen)
Näpp här ska mysas så vi var till affären och handlade på oss lite göttigheter.

Det var tanten inom mig som skrek efter skruvarna. (Fast den där matadormixen ställer jag mig absolut inte bakom. Blä!)

Och det bästa utav allt är att hela kalaset ska sköljas ner med varsin julmust på burk! Jag får alltid något fuktigt i blicken när julmusten kommer ut i affären igen. How how how!


Mer badbilder

Att jaga badbollen tyckte nog Vide var allra roligast.


Ellie hittade även hon en favoritleksak.

..sen så var det ju mycket roligare att kravla upp ur bassängen än att vara där i hihi.

Vide var så morsk att han flera gånger ville hoppa i från kanten.

Så avslutar vi det hela med en bild på en go och glad busleo

Sömtutan har vaknat

Uj uj vad alldeles för länge jag sov i dag då. Glömde av någon anledning att ställa larm innan jag somnade och min kalrslok hade tydligen inte vett i huvudet att väcka mig. Helt otroligt att jag kan sova som en klubbad säl fast Vide är vaken och härjar. Jaja jag får skylla mig själv helt enkelt höhö.
Vad hittar ni på i dag då?
Fint väder har vi i alla fall så man kanske ska schocka sina otränade lemmar med en promenad i kväll? Mmm den som lever får se.

Jag precis just nu. Lite grå och lite vresig men det ordnar nog upp sig till slut höhö.

3 Oktober

Hej på er!
Det här är ett tidsintällt inlägg eftersom jag just nu ligger och snarkar efter nattens jobb. Hade ingen som helst blogglust i går så därav ingen uppdatering. Det går ju upp och ner det där med inspirationen men det är ju inte mycket att göra åt. Ny vecka och nya tag helt enkelt!

Vi börjar med att kika på några bilder från lekplatsen i lördags.
Att gunga är kul tycker både far och son.


Olle gillar också att gunga.

Åka rutchkana kan man också göra (och skrämma bort alla barn höhö)




Fler bilder kommer

Kanondag

Hej hej!
Vilken fin dag vi har haft i dag! Sommarvarmt och soligt. Har tagit massor med bilder som kommer dyka upp här framöver. Vi åkte som sagt till Stadsträdgårdens lekplat och härjade en bra stund och efter det rullade vi fram på stan och käkade på madonna. Jag tog en kebabtallrik som satt väldigt fint i min lilla kista. Vid tretiden var vi hemma igen och då var det bums i säng för både mig och Vide och jag vaknade väl till vid sextiden av att Vide höll på ock riva ner ett element (lät det som) och skrek MAAAAMMAAAAAA haha. Håkan bara "Schhhhhh! mamma sooooover" Ehurm nä det gör hon inte höhö.
Nu ska jag bara slappa i soffan här innan jag drar till jobbet för första natten av två. Hörs i morgon!

Mina fina killar i dag.


Några badbilder från i går

Vide ser lite skeptisk ut men det var bara precis i början sen hade han hur kul som helst med de andra barnen.



Skvätta är kul!


Hela flocken samlad


1 Oktober

Hej på er!
Här sitter jag och har egentligen inte tid att sitta alls höhö. Första oktober i dag och det har lovats sol och värme så vi ska dra in till staden för att träffa familjen Larsson. Först blir det lek i stadsträdgården och efter det ska vi luncha på stan. Gött!
Vi hörs lite senare!

Måste bara meddela att Vide nu har lärt sig säga mamma "på riktigt" <3


RSS 2.0