28 Februari

Hej hej hemskt mycket hej!
Här har det varit dött ett par dagar men vad har egentligen hänt sedan sist.
Jo jag själv är en tand fattigare och kråkan har blivit ett år äldre till exempel. Båda dom sakerna hände på samma dag såklart. Party party! Jag var helt matt hela dagen efter bedövningen (hysterisk som jag är fick jag extra mycket) så jag var inte mycket att hänga i granen i går så jag får försöka skämma bort födelsedagsgubben i dag i stället.
I dag firar vi även den kortaste familjemedlemmen som har hunnit bli elva månader(!!!) Vart tar tiden vägen?
 
Ett försök till gruppbild men det är inte bara jag som har långa armar...
 
Det här gick bättre ♥
 
Hoppas ni andra får en fin fredag. Jag ska eventuellt på aw i kväll men det beror på hur tanden känns förstås.

25 Februari

Hej och hallå.
Herre min get vilken solig och härlig dag vi vaknade upp till i dag då. Det går ju inte att vara annat än glad då. Eller? Jomen det går det visst det om en är under dryga metern i alla fall. Vet inte vilken sida barnen har vaknat på i dag för ingenting är bra och det ska skrikas och gnällas om det mesta. Till slut har således även mina mungipor börjat peka neråt. Pust. Vide mutas nu med film på teven och Vincent sover igen så får vi hålla tummarna för att han blir muntrare av en tupplur.
Skulle gärna ge mig ut senare för att absorbera lite välbehövlig D-vitamin men vi får se om jag orkar bråka med griniga ungar för att komma utanför dörren.
 
Det är tur att dom är söta i alla fall dom där barnen för annars hade en ju lagt ut dom på blocket för längesedan.
 

24 februari

Hej hopp!
Denna dagen har inte varit så illa pinkad so far. Det började med att vi gick och lämnade storerbror på föris för att direkt efter det landa på frukost i form av chokldpuddinge med grädde (ehehe) hemma hos Emelie. Som den lelle matälskaren Vincent är så klämde även han i sig en second breakfast. En av oss lade sedan en bajs upp till nacken och den andra fick sanera. Ni kan ju gissa vem som gjorde vad.
Sedan packade vi ihop oss för att gå på babykalas i församlingshemmet för alla bebbar födda 2013. Tydligen är det 34 barn som fötts i kvänumsområdet 2013. Inte illa. Fem av dom kottarna kom i dag så vi hade gott om plats att bre ut oss på och massa tårta att äta hehe.
På hemvägen studsade jag in på jobbet och tjötade lite och Vincent somnade i vagnen och sover fortfarande. Men nu hinner jag inte sitta här och slöa längre för nu är det dags att hämta storebrorn igen.
 
Det var halvdagsrapporten det *andas*. Vi hör sen!
 
 

23 Februari

Jag tycker vi startar den här slöa söndagen med att kika på ett par bilder från i fredags när vi var i Ullared och härjade jag och kråkan.
 
Två muppar redo för avfärd (jag ser för övrigt ut som ronny eller ragge med polisonger)
Väl framme så startade vi givetvis med frukost (frukosten borde för övrigt alltid innehålla kaka)
Dagen till ära så invigde jag mina snyggaste skor...eller fjortisskorna som Håkan kallar dom. Käft gubbjävel svarade jag på det (som den mogna tjugoåttaåring jag är...)
En selfie inne i provrummet. Tunnast hår i kommunen, tack graviditeter och amning *skrikgråt* Växer det någonsin ut igen?
Matbilder är poppis här har jag märkt.
En hungrig kråka hugger in på ze snitzel.
och som vanligt prickade vi in Ola-Connys arbetpass. Jag har seriöst sprungit in i honom varje gång jag har varit där, även en gång när han inte jobbade utan gick runt så att säga civilklädd bland böckerna. Ingen bild på honom dock.
 
Massa bra grejer hittade vi och jag är särskillt nöjd med en klänning till mig som jag bara måste få använda snart och visa för er.

Termometer till bak

I morgon åker jag och kråkan och gör Gekås osäkert och jag satt nu och gick igenom min lilla lista för att se om det är något mer jag inte får glömma att titta efter. Bland rostfria bunkar och wc-rengöring så hittar jag en intressant sak.
 
Eftersom vi redan har en rumptermometer i våran ägo så undrade jag lite hur jag tänkte där innan poletten trillade ner och jag förstod att det var en termometer för bakNING och matlagning som var tanken med den anteckningen. Phju. Tur! Så jag inte kommer hem med en rumptermomter och sticker ner i marängen för att se så att den är ca 65 grader...

20 Februari

Häj häj!
Här sitter la jag då och nöter en stund på divanen medans Vincent sover och Vide ser på Dora.
Vad ska vi hitta på i dag då tycker ni? Jag tog ju ett "litet" rensarröj i går så då kanske en skulle passa på att dammsuga av medans det fortfarande är någorlunda fria golvytor. Eller så sitter jag här en stund till.
Borde också försöka komma i väg till apoteket för att skaffa piller så att foten bli bra någon gån. Ja den onda foten verkar bli en långdragen historia minst sagt. Att ringa till vårdcentralen hjälpte ju föga. Vila, linda och ipren...Ipren!!!? Vila!!!!!!???? Med två barn hemma varav en verkar ha som högsta önskan att bryta nacken av sig i samband med djupdykning ifrån halvmeterhög höjd. Tillåt mig ett högljutt hånskratt. Aja nu har jag i alla fall dragit dubbla stödstrumpor över handikappet och smörjt med voltaren så har jag tur så domnar väl skiten bort vad det lider höhö.
 
Nu har jag klagat färdigt över foten så nu går vi vidare med vädret. Vem vare som fucking beställde snö? 

Orange is the new black

Det var längesedan jag tipsade om en tv-serie nu känner jag. Jag harvar ju vidare med fantastiska Breaking Bad (bara en säsong kvar nu buhu) och Doctor who men jag och Håkan har även börjat följa serier tillsammans. Vi har avverkat första säsongen av Hemlock grove (helt ok!) men våran senaste besatthet har varit Orange is the new black. Så fantastiskt bra! Vi har såklart plöjt hela första säsongen och väntar på att säsong nummer två ka dyka upp på netflix.
Alltså jag är säkert sist på bollen om denna serien men skit samma, jag vill bara uppmana alla jag känner att se den. Rolig så man skrattar halft ihjäl sig samtidigt som den är både svart och sorglig och alldeles, alldeles underbar som en bal på slottet....typ.
Se den nu! Ja fjällan det gäller även dig *pekar med hela handen*
 

19 Februari

Här ser ni en som har återvänt ifrån det döda!
 
...eller nja lite halvdö kanske jag är fortfarande ändå.
 
Men skit samma för jag har fått i mig frukost och kaffe utan att magen har protesterat! Lyckligt.
Efter två dagar utan mat så behöver jag sannerligen få i mig lite kalorier (hello vandrande skelett) så det blir mitt mission i dag. Att äta. Och städa. Fan vad det ser ut här. Jag blir alltid svårt sugen på att städa när jag har varit sjuk. Typ gå över hela huset med tandborste och klorin. Jag borde vara sjuk lite oftare.
Hoppas i alla fall att ni andra har haft två diarréfria dagar där ni har saknat mig något alldeles förskräckligt mö! Puss!

17 februari

Ett ynkligt hej ifrån sjuksängen.
Jag har tydligen gått och blivit magsjuk ( jag antar att det är alla statusuppdateringar på Facebook om eländet som har smittat mig)
Så i stället för att njuta av årets första vårdag som alla andra så har jag fått stirra på den klarblå himlen utanför genom en glipa i täcket när jag inte sprungit fram och tillbaka från toaletten. Oh the joy!
Vi håller tummarna att resten av familjen klarar sig, fast det är väl bara en tidsfråga innan skiten (höhö) sprider sig...

Bittert mycket bittert.



16 Februari

Hola amigos!
Här sitter jag mol allena i soffan och multitaskar bloggande och slöttittning av iq-befriad tv. Hade det varit en olympisk gren så hade jag kammat hem ett guld för länge sedan (och blivit hyllad i varenda statusuppdatering på facebook). Haha nä heja sverige och OS-guld! Fan va bra tjejerna är!
 
Vincent sover och Vide och Håkan är på Stells lekland och har roligt. Eftersom jag har ont i den där jävla foten fortfarande så skulle ju inte det funka att ränna runt efter smitande barn där borta så vi fick bli hemma lillknorten och jag.
 
Nu ska jag ta ännu en kopp kaffe för att piggna till. Jag kom i säng en aningen senare än normalt i går för jag kletade på mig ögonbryn, eyeliner och det lila läppstiftet och gick på tjejkväll hemma hos fjällis. Kvällen bjöd på pizza, rosé, babbel och ännu mer rosé. Förbannat trevligt var det. Tack för i går tjejer! ♥
 
 

15 Februari

God morgon höll jag på att skriva men lite så är det faktiskt. 
Vincent slog nya sömnrekord i dag så jag höll nästan på att trilla ur sängen när jag tittade på klockan. Bör tilläggas att han bara sov en halvtimme på hela dagen i går eftersom han hade alldeles för skojigt hemma hos våran playdate.. Jag antar att han tog igen all förlorad sömn som han någonsin har haft i natt.
Hur var eran gårdag då? Blev ni uppvaktade?
Själv köpte jag lite choklad åt kråkan och ordnade med god middag med nutellamousse och jordgubbar som avslutning på hela kalaset och av Håkan fick jag...*trumvirvel* ingenting.
Inte ens ett taffligt försök till romantik vid läggdags(!) Han är minst sagt ute på tunn is den mannen höhö.
 
Vilken tur då att jag redan hade köpt blommor till mig själv i förebyggande syfte.

13 Februari

Hej hopp!
I dag har vi haft huset fullt från morgon till kväll så jag har inte hunnit sitta på arslet en endaste stund faktiskt.
Syrran plus kids trillade in strax efter tio i förmiddags och på eftermiddagen kom både mamma och pappa hit på fika. Lagom tills vi vinkat av kusinerna bus och deras mor så kom svärisarna förbi med alla hjärtans dag-presenter (särskriver man, ihopskriver man eller hur fan gör man med den där dagen? Firar en över huvud taget?) Himlans glada blev vi i alla fall och dom fick vackert finna sig i att förbarma sig över dom sista semlorna, win win.
Nu ska jag slappa järnet i soffan innan jag slänger in handduken för i dag.
 
Här kommer ett par bilder från dagen då rå.
 
Den här galningen håller liksom på och virkar ett sängöverkast(!!!!!!!!!!)
Lilla gosefisen som i dag har passat på att göra en störtdykning med huvudet före in i tv-bordet. Aj aj. Vi får öva mer på gången tror jag.
En till liten söting som ville vara med på bild.
Två som inte ville vara med på bild men det sket la jag i höhö.
Fikat dukades fram.
Mums!

12 februari

Hej hej! Lite tunt på blogginlägg för tilfället men jag har lite svårt att få till det just nu. Antingen har jag inte tid (bebisen är inne i en klättringsperiod just nu) eller så är hjärnan helt trög och mosig för att jag inte gör någonting annat än att städar, lagar mat, städar, tvättar, torkar grötklet eller jagar bebis (bebisen är som sagt inne i en klättrigsperiod).
Hoppas hjärncellerna börjar koppla snart igen så ni får något intressant att läsa.
Fast nu var jag ju, trots sviktande hjärnkapacitet, liksom bara tvungen att slänga mig in här för att meddela att ovan nämnda bebis tidigare i kväll gick hela fyra steg själv *stolt som en tupp*.
Det gjorde han ungefär fem minuter efter att jag och Håkan konstaterat över hans huvud att han säkert inte kommer gå tills han är en bra bit över ett år eftersom han knappt kan stå på benen i en sekund. Där fick vi liksom.

11 Februari

God förmiddag!
I dag är det tisdag och det betyder ledig dag eftersom det varken är förskola eller annat inplanerat.
Passar mig perfekt eftersom jag måste fortsätta vila foten (ja den gör fortfarande ont! Buhu!) ge mig gärna era bästa tips på hur vrickade fötter blir magiskt friska igen trots att en måste springa efter vilda bebisar som klättrar på väggarna...
Men tro nu inte att jag ligger på latsidan på träningsfronten bara för att underdelen av kroppen rasar ihop. Närå. I går gick jag och Emelie till gymmet för att köra armar och överkropp. Ja ni skulle sett oss. Det var knappt så att vi själva kunde hålla oss för skratt när vi stod där och vevade med hantlarna. Fast effektivt måste det ha varit för i dag kan jag knappt lyfta på armen för att peta mig i näsan såatteeeeeh.
 
Men veva i mig sån här göttig gegga gick fint.

9 Februari

Jaha. På helger gör en ju annat än att sitta vid datorn kan vi ju konstatera men här kommer i all fall en liten uppdatering i bild och tex om hur våran söndag har tett sig. Hepp!
 
Dagen började med att barnen sov länge och när jag skulle gå in och plocka upp Vincent så hittade jag två ungar i spjälsängen. Vide lärde sig faktiskt aldrig att klättra ur den men att ta sig i går tydligen lätt som en plätt (och fortfarande kan han inte ta sig ur så jag fick lyfta ur båda två hehe)
Eftersom jag inte kunde komma på vad jag skulle äta till frukost så fick det bli en överraskningsbrunch till kråkan där jag lassade fram lite allt möjligt, bland annat var jag tvungen att testa ett recept på proteinpannkakor. Dom var goda men jag tror dom blir ännu godare om man äter dom direkt så dom inte får stå och kallna liksom.
Jag har även lyxat till det med lite manikyr och lackade klorna med ett lager wild lilac.
När Vincent sov sin eftermiddagslur så passade jag på att ta en kaffe framför datorn ätandes småkakor (med betoning på små).
Sen så har jag även struntat i att städa...
...
 
Eeeehum. Det var värst vilken slapparsöndag jag har haft då men då ska ni veta att allt dett slapp har ackompanjerats av en illtjutande bebis som har testat hur högt det egentligen går att skrika innan glas och trumhinnor spricker. Inte för att han har varit ledsen eller så utan mest för att testa rösten typ. Att vråla i falsett är nya grejen liksom. Mina öron vill ta samester och mitt huvud vill sprängas.
Så nu funderar jag på att ta en dusch på en si så där furrtiosju minuter och komma ut till ljudet av en lagd bebis. Alltså tystnad. Det bästa ljudet som finns om ni frågar mig en dag som denna...
 

8 Februari

Hej vänner!
Vad har jag hittat på den här lördagen då?
Jo det började med att jag fick sovmorgon av min bättre hälft och gick upp lagom för att bara kamma till mig och gå på Me&I-party hemma hos en vän. Där hade jag sedan en trevlig förmiddag med visning av fina kläder, snicksnack och såklart mölande av gofika i form av mackor, drömrulltårta och ananaspaj med glass. Det var fin frukost det hähä. Mina stackars barn fick inga kläder alls men jag shockade mig själv genom att köpa ett par shorts. Det var verkligen inte meningen (ehehe) men alla ville se dom på någons arsle och eftersom det var min storlek så fick ju jag ställa upp liksom. Då märkte jag förstås att dom var aset sköna och snygga på också. Så kan det gå. Fasligt dyra bara men jag får väl nöta på dom varje dag i sommar då va.
 
På väg hem drog jag en repa inne på Salles för att inhandla nödvändigheter inför kvällen så som lösgodis och chips.
Nu i eftermiddag har vi lånt ut våra barn till sin farmor och farfar (oh ljuva tystnad). Håkan har fortsatt installationen av datorn och jag har bakat tekakor. Som blev lyckade HURRAAAAAAAA! HURRAAAAAAA!
*i någon form av exstas*
Sist jag bakade tekakor gick det ju så här om ni kommer ihåg?
 
Dom här däremot var inte ett dugg hårda utan det känns som att få en näve full av nyförlöst gravidmage när man tar sig en macka. Mjuk och go med andra ord.

Fredagsmys med djurisk toutch

Ryggsäcken hittade hem till slut men i släptåg hade han med sig en ny dator som ska sättas ihop så jag lär väl inte se röken av honom för resten av kvällen. Gött. En kanske skulle prova att bre ut sig i någon annan del av soffan nu när en har chansen *flyttar ena skinkan*.
Eller nä förresten. Jag blir nog kvar i min kära divan.
En rejäl hamburgertallrik ligger i magen men efter allt det där salta och flötiga så har jag såklart blivit förbannat sugen på något sött. Jag får gå på jakt i skåpen lite senare.
 
Som den fashionista jag är så fredagsmyser jag såklart med modeflaggan i topp. Djurmönstrat är ju hett har jag hört *håvar in stilpoäng*
 
Ha en fin fredag finisar!

och Dora-lajvet fortsätter...

Ja ända sedan vi kom hem har Vide vägrat kalla mig något annat än Boots och blir på riktigt upprörd om jag inte kallar honom för Dora haha. Vincent är ju som bekant karta men när vi klev innanför dörren här hemma frågade han direkt vart ryggsäck var. 
Jag bah eeehhh den är väl kvar på förskolan.(Orka släpa den fram och tillbaka liksom).
Vide drar en djup suck och säger med irriterad röst.
Men vart är pappa . Det är pappa som är ryggsäck!
 
Ja så kan det gå. Nu väntar vi mest på att den där gamle ryggsäcken ska komma hemkrypandes från jobbet så att vi kan starta det däringa fredagsmyset nån himla gång.
 

7 Februari

Då var det fredag igen då *blåser i partytutan*
Nä så värst mycket party blir det väl inte. Foten gör fortsatt ont så det där med att svänga sina lurviga på ett dansgolv med ett glas rödvin i näven är kanke bara att glömma. Resterande veckas träning också. Bajs. Korv.
Vide är på förskolan och Vincent har sovit en lång stund så jag har kunnat vila foten ordentligt.
Medans jag vilar kroppsdelar så surfar jag efter inspriation till badrummet som ska renoveras inom det närmsta.
Fast jag hittar mest bilder på hur jag inte vill ha det...
To be continued...

Ett helt inlägg om svett

Denna afton kommer det ett svettigt hej i från soffhörnet. Ja jösses vad svetten har flödat här i dag. Jag har städat, fejat, plockat, moppat och dammat högt och lågt hela dagen lång. Jag blev så svett så jag fick stänga av värmen där ett slag.
Men det är inte bara städningen som fått mig att svettas i dag. Nädå. Jag tar en kisspaus på ungefär tre sekunder och kommer ut från toaletten lagom för att se Vincent göra ett framåthopp med 1½ volt-rotation i pikstil ner från tv-bänken(!)
Han fick stående ovationer av storebror och fem "hjärtat i halsgropen" av fem möjliga av sin kära mor. He-re-guuuuuud!
Han var ledsen i ungefär fem sekunder innan han ville ner från famnen och börja klättra på bänken igen...
Hade en annan gjort samma sak hade en la brutit nacken av sig (eller åt minstone inte gjort om det.)
 
Den sista svetten vred jag ur bröna precis nu efter att ha spenderat en stund på gymmet. Det var tänkt att jag skulle springa men jag måste gjort något dumt med foten i går för det gjorde ont. Så typiskt. Däremot utmanade jag mitt träningssällskap på duell i plankan och jag vann med 1 minut och 43 sekunder. Oerhört nöjd med mig själv ja.
Nu ska jag dra mitt svettiga arsle till duschen så hörs vi i morn!
 
En svettig bild på mitt arsle vill ju ingen se så det får bli en där jag matchar förklädet med väggen i köket.

6 Februari

God morgon på er!
Här har vi en helt ledig dag framför oss så vi får se vad vi gör av den. Ett rejält röj står som vanligt på schemat men vi får se hur det går när båda småligisterna är hemma. Det blir säkert röj alltså men kanske inte på det sättet som jag har tänkt mig ehehehe.
Annars har jag precis ätit frukost. I lugn och ro.
 
Men mamma vad gööööör du! Äter du?! Va? Va? Va? Åt jag frukost nyss säger du? Skiter la jag i! GE MIIIIIIG!!!!

5 Februari

Hej hej!
I dag har det varit fullt ös sedan i morse.
Vide lämades på förskolan vid nio och jag och Vincent gick för att leka av oss i församlingshemmet samt fika extra god fika. 
På väg hem somnade lillsorken i vagnen och sov ända tills det var dags att gå och hämta hem storebror igen. Närmare bestämt en och en halv timme. Själv spenderade jag den stunden i soffan framför teven. Såklart.
På väg hem från förskolan så ville Vide leka Dora utforskaren (favvogrejen just nu). Han var självklart Dora och jag fick vara Boots (den där lilla håriga apan som hon hänger med..hrm.). Vincent fick vara kartan men hade svårt att förstå sitt uppdrag...
Väl hemma hade Vide svårt att komma ur karaktär och blev arg när jag ropade Vide. "Jag är inte Vide mamma, jag är Dora!"
Ord och inga visor.
 
Lite så här såg vi säkert ut när vi vandrade vägen fram (fast med en karta fastspänd i sin vagn också förstås).
 

Tandagnissel

God kväll god kväll!
Här sitter jag och sorkar i soffan och multitaskar bloggskrivande och tv-tittande (så om ni tycker att många inlägg här inne känns osammanhängande och röriga så vet ni nu varför).
I dag har vi varit lediga så när som ett besök i Vara. Jag har nämligen varit hos tandläkaren och gjort av med pengar och mer lär det väl bli eftersom jag lyckats bita av en tand. Pust! Det finns ju mööööeeeeee roligare saker en kan köpa för så mycket pengar än en jävla tand men jag väljer att tänka som så att jag i alla fall har pengar att hosta upp. Att jag är så pass lyckligt lottad att jag har kunnat spara undan för oförutsägbara (eller i detta fall onödiga...) utgifter utan att ekonomin brakar ihop totalt. Så väljer jag att se det (och svär några ramsor).
Hoppas ni andra har haft en trevligare tisdag än vad jag har haft.
 
Enda bilden som tagit i dag. Tröstade oss med fika i dag (hoppas inte tandis läser min blogg eheheheeee) och Vide fick välja kakor.

4 Februari

Gd morgon god morgån! (Lät det där stå kvar i alla sin prakt. Är jag verkligen vaken?)
Den här dagen startar vi med ett litet tips tycker jag. För jag bakade så himla gott bröd till frukost! Ja vad har det egentligen tagit åt mig undrar väl ni men det är typ det enklaste jag någonsin bakat så här kommer receptet.
 
1/2 paket jäst
5 dl kallt vatten
1 msk honung
1 msk olivolja
2 tsk salt
ca 12 dl rågsikt
 
Rör ut jästen i vattnet i en bunke. Tillsätt honung, olja, salt och mjöl och blanda ihop degen (den ska vara lite klenig). Täck med handduk och ställ i kylen över natten.
Sätt ugnen på 225 grader på morgonen. Ta fram degen och häll ut den på rejält mjölat bakbord. Knåda inte.
Häll över lite mjöl, skär i bitar och lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda ca 20 min. 
Ät och njut!
 
Lätt som en plätt men man framstår ju som värsta ljuva husmodern typ.
 
Fast en riktig husmor hade antagligen haft en ren ugnslucka...
Frallorna fick tummen upp av både mig och Vide.

Vårkänslor och regnbågsfjärtar

Hej på er!
Den här dagen har gått i ett på något konstigt sätt. Visst har jag hunnit röja lite men det känns ändå på något sätt som att den här dagen bara har försvunnt. Men vilken dag sen! Bara jag som har haft vårkänslor? Kvänum har bjudit på flera härliga plusgrader, smältande snö, sol från en klarblå himmel och fågelkvitter. Men så kommer man ju på att det bara är februari och blir med ens bitter.
Dagen har i alla fall avslutats på bästa sätt med ett gympapass i en fullknökad gympasal (än så länge är det ingen som gett upp sitt nyårslöfte...)
Riktigt svettigt var det men allra svettigast tycker jag att själva stretchingen är. Inte för att den är fysiskt jobbig på något sätt utan mest för att det blir knäpptyst och jag får typ svåra tvångstankar om att jag ska få värsta pruttanfallet. Inte fisa, inte fisa, inte fisa mässar jag inne i huvudet och blir svettigare och svettigare för varje minut. 
 
Vilken tur då att jag är kvinna:
 
 
Fast mina luktar hallon.

3 Februari

Hej från soffhörnet! (vart annars?).
Fast jag ska inte sitta här och nöta på möblemanget särskilt länge för jag har lite att stå i faktiskt eftersom tvätten och stöket inte ordnar sig själv i det här hushållet. Tråkigt men sant. Vide är lämnad på föskolan och Vincent sover så lite bör jag väl få gjort.
Men först frukost!

2 Februari

Wöööööööööööööhhhhhööööööööhhhhööö...öööö!
Här har vi energi till max!
Nä. Skoja bara lite. Här har vi ungefär noll procent energi kvar...typ. Fast så är det väl för dom flesta så här dags på dygnet kan jag tro.
I dag har det i alla fall inte varit en dag att klaga på över huvud taget. Det började så bra för min del att jag tog sovmorgon till tolv(!!) Som den fantastiska, underbara och oegoistiska människa jag är så lät jag alltså sambon ta barnen även denna morgonen. Jepp. Fast eftersom han skulle gå till sina föräldrar och hänga resten av dagen och bli bortskämd med både mat och barnunderhållning, medans jag skulle gå till jobbet, så var inte det mer än rätt eller hur. Jomenvisst.
Jag hade i alla fall en kanonkväll på jobbet (det går ju inte att ha annat när en har bästa jobbet och bästa kollegorna) och efter arbetspasset var slut så gick jag till gymmet och sprang några meter så nu är jag ju fruktansvärt nöjd med mig själv. 
 
Nu blir det inte fler knop gjorda i dag och om en stund ska jag slänga mig i sängen och sova så här gott...
 
...med rumpan i vädret kramandes kudden. Alltså jag dör den så kallade sötdöden hundra gånger om  ♥♥♥

1 Februari

Hallå där lördagsfirare. För visst firar vi väl att det är lördag?
Vad har jag gjort en dag som denna då. Jo jag har både hunnit jobba och träna och efter träningen gjorde jag det enda rätta och gick och köpte en stor lösgodispåse, en ölkorv, fem päron och en tidning. Inget konstigt alls.
Lördagsgodiset ska ätas tillsammans med en ostbricka i kväll i samband med melodifestivalstittande. En helt okej lördag om ni frågar mig.
 
För en stund sedan hade vi pärlplattepyssel här hemma. Alltså Håkan och Vide pärlade och jag fotograferade (och gick sen och satte mig framför datorn med en kopp kaffe och skrapade hem cirka noll föräldrapoäng) 
En viss liten person hade nog också gärna stuckit ner lelle handen i pärlburken och grävt runt men riktigt kul skulle vi inte ha det.
 
Hoppas ni alla får en rikigt trevlig lördagkväll och på återseende!

RSS 2.0