Bortglömda bilder

Först och främst så vill jag tacka för alla gratulationer som har vällt in både här, på facebook och instagram. Det är så himla kul att det är så många som gläds med oss i detta ♥
Just den här veckan har jag inte haft så mycket annat att glädjas åt direkt. Jag var nog för tidig med att ropa hej efter min magsjuka för jag har varit halvt utslagen hela veckan. Inget kul alls men i morgon tänkte jag ta mig till jobbet en sväng och få lite gjort.
Behöver jag säga att jag längtar till vår och sommar när magsjukor och basilusker är mer sällsynta.
 
Några bilder från våran husvagnstripp till Hjo i sommras som jag aldrig har visat några bilder ifrån. Skämmes!

För er som har missat

Hej bloggen!
I lördags släppte jag en liten bomb på facebook och instagram men om ni inte följer mig där så kan jag nu meddela den största orsaken till all bloggtorka. Vi ska gifta oss! ♥
Åh vad jag har längtat efter att få skriva om detta. Hjärnan har gått på högvarv mest hela tiden det sista med bröllopsplanering. Nu den sista veckan har det varit mycket funderingar kring klänningen men nu verkar det faktiskt som att jag till sist har hittat den rätta.
 
Det var inte meningen att bloggen skulle bli så efter med nyheten men jag var på bröllopsmässa i Göteborg i lördags och på söndag morgon vaknade jag med världens magsjuka(!!) Antingen fick jag med mig någon basilusk från mässan eller så var det Vincents magsjuka ett par dagar tidigare som grep klorna om mig till slut. Hur som helst nu är jag någorlunda pigg igen men däremot är Håkan däckad. Räknade ut att det var fem veckor sedan vi senast var magsjuka så det var väl dags igen tydligen.
 
Jaja nu till något roligare. Jag tänkte att ni skulle få lite bröllopsinspo som jag samlat på min pinterest (hänger ohälsosamt mycket där inne nu för tiden som ni förstår). 
 
Här kommer även några få bilder tagna från mässan
 Jag, mamma och Diana, som är en av mina tärnor, Styrde kosan mot götet. Vi var två man kort för stackars Ewe låg däckad i influensa och syrran jobbade. Där har ni mina tre fina tärnor.
Vi passade givetvis på att skåla i bubbel. 
Skatan inom mig jublade när jag kunde spana på massa glitter. provade gjorde jag också förstås (fast ringarna var minst sju storlekar för stora haha)
Hade önskat mer dukningsinspiration men lite fint fanns det allt att titta på. Sen kunde vi inte låta bli att hoppa in i limon som stod uppställd heller.
 
 
Hoppas ni kan stå ut med lite (eller mycket) bröllopsrelaterade inlägg nu framöver haha.

19 februari

Hej på er tappra själar som fortfarande halkar in här. Jösses vad långt det blir mellan inläggen nu för tiden men ju längre det går detsto vårare är det att komma igång igen på något konstigt sätt. Men nu låter jag som en hackig skiva igen och det är ju inte kul för någon.
 
Vad har hänt sedan sist egentligen?
Säkert en jäkla massa men bland annat så har jag faktiskt kommit igång med lite träning igen och det har verkligen gjort mig både piggare och gladare. Jag försöker vara noga med både sömnen, träningen och maten nu och det har gett mig så mycket energi. Det märks allra tydligast på jobbet då jag inte går och gäspar stup i kvarten dagarna igenom längre. Försöker att äta 4-5 mål om dagen så jag får i mig ordentligt med mat nu när jag börjat träna och godis och fika äter jag på helgen numera och inte varje dag i veckan. Heja mig!
Hoppas att jag snart får sådan ordning på tillvaron att jag även hinner få med bloggning på schemat också höhö.
Obs obs tro nu inte att jag har gått och blivit någon renlevnadsmänniska på något sätt. Brunsås, rödvin, lösgodis och chips forever liksom ♥
 
I går vabade jag och Håkan för Vincent halva dagen var och i dag är jag ledig. Magsjukan verkar ha försvunnit lika fort som den kom för Vincent är pigg om en mört och far runt som aldrig förr eller är det för tidigt att ropa hej?
 

RSS 2.0