En heldag på stan

Ja i dag har jag, barnen och mamma varit i Lidköping och härjat och ordnat en del ärenden. Bland annat var vi på Willys och handlade inför dopet på söndag. När man står i kassan kan det ibland uppstå förvirring över vem som ska lägga upp den där varuavgränsaren; personen som lagt upp varorna eller den som kommer efter. Fast i dag uppstod det en helt annan sorts förvirring då snubben framför mig i kön verkade komma från en annan planet...


Några bilder från i går

I går hade vi ju storfrämmat och här har nästan alla fastnat på samma bild.
Finfika på ett sketet bord.
Grabbarna bus fick bullar i överflöd.
Sedan blev det dags att spela fotboll.
och även lite krocket hanns med.
Om ingen hinner klippa gräset på ett par dar så svämmar våran baksida över med klöverblommor. Love it!
 

Nytt till Vide

...eller nytt var väl att ta i då den har en si så där 20 år på nacken. Äntligen har vi fått tummen ur att plocka ner min gamla dockvagn från vinden (och fått mamma att göra rent den höhö). Nu står den så fint inne på Vides rum. Jag vet när jag lekte med denna som liten att jag tyckte den var så stor och den är ju verkligen inte det. Den är pytteliten ju. Det är så kul att se Vide leka med saker som vi själva hade som små.
 
 

27 Juni

Mörrn mörrn!
Här vaknade vi i tid i dag och nu klockan nio är vi redan färdiga med morgonbestyren och Vincent har somnat igen. Nu sitter jag mest och pilar naveln och väntar på att finfrämmat i form av Sandra och syrran plus kids ska glida in i farstun. Jag har bakat en cheesecake dagen till ära och är bra sugen på att sätta tänderna i den så nu får dom skynda sig innan jag står på huvud rätt ner i kakformen banne mig.
 
Lite nackträning hann vi i alla fall med innan den här lilla krabaten slog ihop sina blå.
 

och regnet bara öser ner

Ja i dag har det blivit en innesittardag för min och lillsorkas del. Eftersom det regnade en aning i morse (läs droppade) så flaxade jag lite med ögonfransarna och fick Håkan att köra Vide till förskolan. När det var dags att hämta vid två så SPÖregnade det (läs himmelen öppnade sig) och då kände jag mig en aningens löjlig som hade kunnat med att klaga i morse. Det var inget annat att göra än att ringa taxi svärmor som fick göra en utryckning. Fast helt oduglig har jag ju inte varit i dag. Jag har ju ändå lyckats vri sönder en kran och...öh...massa annat...(läs tittat på gamla avsnitt av Reuter & Skoog samt premiären av allsång på Skansen och dregglat över mumsmums Zelmerlöw.)

Lyckat matcha mig själv med randig bebis också.


Jävla oflyt

Ställde mig för att diska upp lite flaskor och tycker då att kranen vickar lite mer än vanligt men tänkte väl mest att den får väl kråkan dra åt när han kommer hem. Börjar diska för fullt med bra tryck i kranen och pang så trillar kranen av och jag har en livs levande fontän i köket. Hur många sekunder det tar för min tröga hjärna att reagera och stänga av vattnet? Alldeles för många. Mvh nyduschad och med vatten upp till knäna.
 
What the föck?
 

Min största fasa har blivit verklighet

Ja.
 
Vide passade ju på att ta körkort i Götborg. En liten nätt intensivkurs på ca 2 minuter där allt han behövde göra var att sitta och tuta på en ickeexisterande tuta iförd kaninöron medans bilen själv styrde sig runt en bana utan ett endaste kärringstopp. Han behövde varken fickparkera, kolla oljan, halköra eller förklara högerregeln för en butter trafikinspektör. Funderar på att ta samma kurs faktiskt.
 
Ja så blev det just så som jag alltid har förfarat att den lille sketongen skulle få körkort före sin mor (jag fortsätter leta i cornflakespaketen).
 
 
 
 

25 Juni

Här har vi varit effektiva vill jag lova. Jag har både fått mat i magen på barnen samt mig själv och kläder på allas kroppar och inte nog med DET utan vi har även hunnit vandra iväg till församlingshemmet och hämtat nyckel inför dopet på söndag och inte nog med DET vi gav även den stackars vaktmästaren stresseksem på grund av skrikande bebis i samband med demonstration av diskmaskinens och kaffebryggarens funktion och inte nog med DET så verkar det som att jag just har levererat den längsta meningen i världshistorien *hämtar andan*.
Nu sover den skrikande bebisen och jag funderar på vad jag ska göra härnäst. Hinner jag ta en snabb dusch tro?
 
Här har ni förresten fondväggen i alla sin prakt. Fasen vad fint det blir alltså.

Det tar sig

Precis som jag trodde så tapetserade Håkan klart allt det vita i går och det blev så snyggt och rummet känns nu ännu större. Tänk vad mycket en flyttad vägg kan göra. Helt klart värt allt jobb (säger jag som inte har gjort ett skit höhö). Har vi tur kommer fondväggen upp i kväll också men så här ser det ut just nu i alla fall.
 
 

Midsommardagen i bilder

Som jag nämnt så spenderades midsommardagen hos mamma i Sparlösa. Det skulle bjudas på mat och bordet var fint dukat.
Vincent busar med Per.
Värdinnan fotograferar.
På med tröjan för att springa ut och spela fotboll.
Sixten klättrade bland blommkrukorna.
Jag tittade i gamla fotoalbum och hittade den här bilden från våran första skoldag. Jag längst till höger. Söta eller vad?
Det blev dags att sätta sig till bords och hugga in på maten.
Gott var det.
och mätt blev man. Så mätt så man måste tupplura lite på soffan.
...eller leka av sig ute.
Bebisbus.
När maten var smält så avlutades kalaset med kaffe och tårta.
Till efterrätten bjöds det även på underhållning från den här spexaren.
Himla skoj tyckte alla runt bordet.
 

24 Juni

God morgon på er!
Här sitter jag  i mitt soffhörn och slöar och är så värd det nu känner jag. Den däringa städningen i går tog knäcken på mig rent ut sagt. Ont i nacken och träningsvärk i muskler jag inte visste att jag hade. Hej otränad...och inte nog med det utan lille Viden stampade in med skorna på föru och lämnade tio små grusiga fotsteg på mitt nyskrubbade köksgolv. Fast det gjorde inte så mycket eftersom jag fick honom i tid till förskolan utan ett enda tillstymmelse till trots eller antydan till vredesutbrott *higfivear mig själv*
 
Viden på midsommardagen som spenderdades i Sparlösa. Fler bilder från det kommer senare.
 
 
 
 
 

Som en blöt fläck

Jag rinner bort! Hela dagen har jag ägnat åt att städa huset och jag är fortfarande inte färdig. Det tar sin lilla tid med två barn hängandes i hasorna...eller ja den ena hänger väl inte så mycket men ni fattar. Lär ju inte bli klar i dag heller för nu ska jag få Vide i säng.
Jag har roddat både matlagning, städning och barn i dag för kråkan är i full fräs med tapetseringen. Det blir såååå fint och känner jag honom rätt så kör han nog på i dag tills allt det vita är tapetserat.
Lite paus i städandet och fejandet har vi ändå fått i dag, jag och barnen, för mormor och Per kom förbi en sväng.
 
Mormorn klämmer på knubbisen.
Tur att jag alltid kan trolla fram cupcakes ur rockärmen när vi får oväntat besök.
Stora sötongen.
 
 
 

Två tavlor till en liten skit

Har ju helt glömt bort att visa vad jag köpte när vi var på Ikea. Bland annat en svettigt tung byrå som vi mot alla odds lyckades baxa in i bagageutrymmet tillsammans med vagn och annan bröte men den får ni se när den är ihopbyggd.
Det var inte bara byråer som åkte ner i shoppingbagen utan även två tavlor till Vincents rum. Hur söta?
Den översta ska även den få en svart ram och sedan placeras bland andra svarta ramar med foton i. Det ska bli så kul att börja pyssla där inne. Just i detta nu så har kråkan börjat med tapetseringen. Wiiieee!
 

23 Juni

Tänkte att vi skulle ta och titta på bilderna från midsommarafton. I svartvitt såklart för det blir extra bra tänkte jag.
 
Vi började dagen med brännboll och här tar Håkan i så han spricker.
En annan som också tar i (notera även att herr brännare står och pratar i mobilen. Fokuserad värre höhö)
Posörer
Det bjöds på ett och annat spänstigt steg.
Leia var lätt ballast på plan.
Efter några svettiga timmar (och tro mig det kan vara rejält svettig att vara domare också, eller tidtagare som i mitt fall) drog vi oss hemåt för dusch och tillpiffning för att sedan bege oss till Bladgatan för grillning.
Fint dukat bord.
Fröken fjällan var snabb med att lägga beslag på bebisen.
Lagom till att köttet skulle på grillen så öppnade sig himlen och även vädret firade traditionsenligt.
Vide hittade ett halsband och en gitarr och var nöjd med livet.
Vincent myste med sin snuttefilt och var nöjd med tillvaron även han.
Mat fick vi i magen trots regnet.
Och mellan skurarna kan man ju springa in och ut.
Två fina tjejor och en kråka.
Aset god marängtårta till efterrätt.
Barnen hade sitt egna lilla kalas i köket ♥
 Det här var sista bilden som togs och vid tolvsnåret slängde familjen Dalemo/Sandgren in handduken för den här gången. En mycket trevlig midsommarafton på alla sätt och vis.

22 Juni

Sticker bara in näsan för att önska er alla en trevlig midsommarhelg. Efter en trevlig fest i går så har vi tagit en rejäl sovmorgon i dag och senare ska vi iväg till mamma på midsommarmat och tårta och innan det ska jag hinna röja upp lite här i röran och kanske om jag har tur så har jag tid att sminka av spacklet från i går också höhö.
Vincent mår bra förresten eller det gjorde han ju innan med trots för lite kiss i blöjan. Det är väl helt enkelt så att han svettas ut vätskan i stället min lilla svettboll. Vi ska till BVC på måndag så får vi se vad dom säger men han är precis lika go och glad som alltid och ingen feber alls så jag är inte orolig.
Nä nu ska jag bända arslet ur soffan och få lite gjort. Bilder från gårdagen dyker upp i kväll eller i morgon.
 
 Så här såg jag ut i alla fall (okej era stackare jag ska snart lägga upp annat än instagrambilder jag looovar)
 

19 Juni

Hej hej!
Lite stilltje här på bloggen för tilfället. Vincent har det senaste kissat dåligt och i går samlade jag urin också åkte vi in för att titta så det inte visade på UVI. Allt såg bra ut och Vincent är precis som han brukar. Tempen är dock lite förhöjd 37,7 har han haft som mest. Det kan ju vara så att han har fått i sig för lite vätska i kombination med varmt väder så nu försöker jag trycka i honom både ersättning och vatten alla vakna stunder. Han svettas även en hel del så antagligen gör han av med mycket vätska på det sättet. Vi får se hur detta artar sig men så vet ni läget och varför det inte uppdateras någonting här. Håll tummarna för att han har levererat en rejäl kissblöja när han vaknar.
 
Mammas lilla hjärta ♥
 
 
 

18 Juni

Ingen som vågade sig på en gissning vart vi var i går? Fegisar! Okej en liten ledtråd då; det rimmar på fiseberg, luktar popcorn och sockervadd och får en del att bli yra i bollen.
Självklart är det Liseberg jag pratar om. Jag och mamma blev så sugna när vi åkte förbi på väg till Ikea att vi bara var tvugna att slänga oss in där ett par timmar innan vi åkte hem. Tyckte det var ett bra tilfälle att prova om det här med nöjespark var något för min lille räddhare Vide. Han var lite småskeptisk i början och eftersom jag slagit till på ett häfte med biljetter kände jag mig lite lätt svettig men efter ett besök i kaninhuset där han fick åka rutchkana och springa runt så smidde jag medan järnet var varmt och vi ställde oss i kön till kaninresan. Sedan var det kört. Han ville åka allt, allt, allt om och om igen om han hade fått. Han drog mig i armen och ville springa runt överallt och titta. Så roligt att se att han gillade det. Jag själv som är en karusellåkare av rang kan med andra ord meddela att han verkar ha ärvt den genen. 
 
Här kommer en instagramskörd från i går
 
Vi började som sagt på Ikea
Måla lite
Vincent somnade gott när det var dags för oss andra att äta. Duktig liten bebbe.

Glass efter maten är gott.

Chokladmousse efter maten är ännu godare om ni frågar mig.
Högt upp i luften åkte vi i en bil jag och Viden.
Fin utsikt hade vi.
Kaninöron måste man ju ha!
Farfarsbilarna var skojiga att åka och när det var dags att åka hem fick vi muta lilla barnet med popcorn för att få med oss honom ut ur parken haha.
 
 
 

På väg hem

Vilken härlig dag vi har haft alltså. Först en veva inne på IKEA och sedan drog vi vidare till ett annat ställe. Någon som vågar sig på en gissning?


17 Juni

Hej hej säger jag från passagerarsätet. I dag drar mamma, jag och barnen på roadtrip Så får vi se vart vi hamnar. Sist vi var ute på vift så åkte vi ju fem mil åt fel håll så man vet ju aldrig...


16 Juni

I dag bubblar jag änna över av kärlek till min lilla familj. Vet inte om det har att göra med att vi fick sovmorgon till 10.30 i dag eller att Vide var bedårande söt när han fick tag i mina sminkgrejer som stod framme från i går och ville hjälpa mig att sminka mig och tog mascaraförpackningen och borstar och petade mig på munnen samt kammade mitt hår med ögonbrynsborsten ♥ Jag testade även ett nytt läppstift och då sprang han och hämtade en våtservett och tyckte att jag skulle torka mig om munnen haha.
 
Fasen vad jag älskar dom här typerna alltså ♥♥♥ (okej överdosering av hjärtan i det här inlägget, jag vet, men jag hoppas att ni inte får ögonkaries)
 
 
 
 
 
 

Kalasdag

Ja i dag har vi varit på ettårsbaluns långt ute på vischan någon stans utanför hällekis. Precis hur mysigt som hellst. Glömde storkameran hemma men instagrammade såklart och här kommer dom bilderna.
 
Festen höll till utomhus under ett pimpat partytält-tak
Det fanns söta små hönor att gosa med. Jag höll mig på avstånd men Vide vågade ha två hönor på ena armen (och senare två hönor även på andra armen och en tupp på huvudet men det fick Håkan ingen bra bild på)
Hönornas namn har ni här (fattas en Irene och en Marianne haha)
Idylliska omgivningar
Gött fika.
Vide slappade lite i hängmattan ♥
och så här såg jag ut innan avfärd. Väldigt nöjd med håret nu alltså.
 
 
 
 

15 Juni

Hej lördag!
Jag har fått in finfina förslag på bloggnamn men jag tycker ni så att säga kan ceep em coming för det är så roligt att läsa.
Medans ni sitter och funderar får ni se mina förtvivlade försök att få mig och Vide på samma bild i går.
 
Hallå vart är du på väg?
I
Inte så värst lätt att hålla sig fokuserad själv heller...
Strike a pose nu då Viden!
Se där. Skam den som ger sig sa hon som satte en överdimensionerad prydnadskudde på huvudet.
 
 
 
 
 
 
 
 

14 Juni

Det kan väl ändå inte stämma att jag inte har bloggat ett endaste dugg i dag? Så går det när en har fullt upp. Var ju på återbeök hos frissan i förmiddags och blev så tjusig så. Lilla mormorn fick passa Vincent och eftersom han sov nästan hela tiden så hann ju hon med att städa i stället hähä. Så medans jag satt och slappade, läste tidningar och belv omypsslad hos frissan så fick jag även huset städat också. Nästan för bra för att vara sant.
Fin start på helgen med andra ord.
 
Tre bilder från i dag
 
Dagens frukost.
Mina underbaringar
och med en sådan hälsofrukost måste en ju jämna ut det med ett flottigt och sockrigt wienerbröd.
 
 
 
 
 

Hjälp med ett namnbyte

Ja nu behöver jag all hjälp jag kan få. Jag känner att bloggen behöver byta namn nu när jag inte bara är mamma till lilla vicke Vide längre. Det går ju förvisso att klämma in lillsorken i namnet också men då vrickar man änna tungan. Jag har själv ett par halvlama alternativ men tänkte först höra om någon av er har något bra förslag? Hit me!
Ny blogginfo och design behövs också men en sak i taget sa han som sket i fläkten.
 
Tvåbarnsmamman med det öststatsblonderade håret funkar förhoppningsvis bara tills i morgon. Om ni undrar varför jag har en kudde på huvudet var det för att blockera motljuset (att lyfta arslet från soffan är som vanligt inget alternativ...)
 
 
 
 
 

13 Juni

Hej och god morgon!
Här har vi fått njuta av ännu en natt utan uppvak för mat och borde med andra ord vara sjukt utvilade och det är vi såklart men det kvittar om jag så skulle få 24 timmar sömn på raken så vill jag ändå sova bara feeeeem minuter till när det är dags att gå upp. Bara feeeeem minuuuuuter tiiiilll ber man tyst i sitt egna huvud till alla gudar som orkar lyssna. Det är väl märkligt.  
Just i dag kan jag väl skylla den obefogade tröttheten på det kassa vädret. Vi har ju varit bortskämda med sol och värme hur länge som helst nu så det känns ju så där kul med spöregn. Fast Vide ville väldigt gärna ut och fika bulle trots regn i sidled  men det sa den regnklädeslösa och alldeles för bekväma morsan vänligt men bestämt nej till... 
 
 
 

Tandagnissel och klart för tapetsering

Ja det där tandläkarbesöket gick väl inte helt smärtfritt om en säger. För det första så fick vi sitta och vänta en halvtimme. När Vide väl fick komma in visade det sig att anledningen att han skulle komma dit över huvud taget var för att tandläkaren skulle räkna hur många tänder han har(?!?!) Men vääärt att åka in till Vara för det när både jag och Håkan kan räkna på fingrarna precis hur bra som helst och eftersom vi kan muta med något roligare än en uppblåsbar handske så hade det säkert gått utan skrik och gråt också. Det blev med andra ord inga tänder räknade i dag och Vide är välkommen tillbaka i december. 
Fast resan var ju inte totalt i onödan för nu har vi faktiskt bestämt både tapeter och golv till lillsorkens rum och det kommer bli så fiiiiint.
 
Här är tapeten i fråga. Det blir en fondvägg av den här sorten och resten i vitt (den ser för övrigt sjukt tråkig ut på den här bilden men är jättefin i verkligheten)
 
 

12 Juni

Hej hopp!
Här sitter jag och slappar med en kopp kaffe mol allena i mitt soffhörn. Vincent sover gott i sin vagga och Vide är (efter en brottningsmatch och diverse mutor) på förskolan. Gissa förresten vem som sov från 20.30-07.00 utan att vakna och äta? Duktig liten sork. En annan satt ju tyvärr och ugglade till halv ett och fick därför inte njuta av riktigt lika många timmars sömn men jag får väl helt enkelt skylla mig själv och hoppas på att den här sovartrenden håller i sig.
 
I dag kommer Håkan sluta lite tidigare för Vide ska till tandläkaren i eftermiddag och efter det tänkte vi passa på att titta på tapeter (igen) Skulle vi ta dom tapeterna som vi hade tänkt från början skulle det tydligen gå på drygt 6000 kr (och då är inte ens klister och skit inräknat) såatteeeeeeeeh vi får nog tänka om lite eeehehehe *står och balanserar på ruinens brant*
 
En annan som balanserar på någon form av brant är kråkan. Living on the edge eller snarare lying on the edge?
 
 
 
 
 
 
 
 

11 Juni

God morgon god morgon.
Här har jag och Viden en slapp morgon medan Vincent sover fortfarande(!) han vaknade en gång vid fem och åt för att sedan somna om. Jaja då hinner ju jag dricka kaffe i lugn och ro innan allt drar i gång.
Var förresten hos frissan i går och piffade te mek. Tre timmar var jag tydligen borta märkte jag när jag kom ut. Anledningen att det tog så lång tid var att blekningen inte gav den färg som önskades. Det blev lite för gult trots två färgkorrigeringar (typ en toning som gör färgen kallare) som i stället gjorde topparna som redan var ljusa lite lila hehe. ska tillbaka på fredag och rätta till det och då kommer det bli sketabra. Johanna är bäst!
 
Näpp nu återgår jag till min kaffeköpp.
 

10 Juni

God eftermiddag bloggen! Här har det varit fullt hus i två dagar. Först födelsedagskals för Vide i går och sedan passade jag på att bjuda hem vänner och barn på "hjälpmigätauppkalasresternafika" i dag. Mucho trevligt!
Vi tar en titt på bilderna från i går tycker jag. De flesta har jag tagit själv men dom som är så där extra fina har brorsan tagit med sin värstingkamera.
 
Spänt födelsedagsbarn öppnar sin present från mig och Håkan.
En gitarr!!
Lyckan är total (för er som inte vet kan jag meddela att Vide är som BESATT av gitarrer)
Dom första kalasgästerna anländer.
Paketöppning är lajbans.
Mamma i tjusig klänning.
Mera paket att öppna.
Det blev fikadags.
Kakor först...
...och tårta efter såklart.
Vincent vaknade och ville vara med och kalasa han också.
Några spelade fotboll.
eller körde traktor...
Sixten blixten.
Ett försök att få alla barnbarnen på bild tillsammans med mormor och morfar. Gick så där höhö.
lillsorkas och jag ♥
Hänga på mosters arm är också mysigt.
Måste bara visa hur söt Vincent var i sin pappas gamla hängslebyxorsomething.

Det var den bildfesten det!

9 Juni

Måste ju bara pipa in här en sväng för att i dag är det ju ingen vanlig dag nä för det är ju Videns födelsedag hurra hurra hurra. Kan inte fatta att den där lilla halvmeterslånga, tandlösa nyfödingen redan har hunnit bli tre år. Vart fasen tar tiden vägen egentligen? I dag blir det till att kalasa ordentligt som ni förstår.
 
Födelsedagsbarnet i egen hög person ♥
 
 
 

7 Juni - Helgledigt på bloggen

I dag begravs min fina mormor och jag kommer inte vara på humör för att blogga någonting som ni kanke förstår. Dessutom har jag fullt upp hela helgen inför Vides kalas på söndag så jag passar på att ta lite ledigt från bloggen och återkommer på måndag.
 
Vad ska ni göra när ni inte kan gå in här och läsa undrar ni kanske nu? Jag tycker att ni ska följa de här herrarnas exempel och sätta er på något göttigt ställe och läs en bra tidning eller bok i stället så får ni försöka klara er utan mig ett par dagar hehe.
 
 
 

5 Juni

Hej bloggen och alla ni fina som läser.
Jag har än så länge haft en kanon dag och det började redan i natt med att lillsorkas sov från 21.00-05.30 *två feta tummar upp* på den alltså. Sedan fick han mat och vi somnade om till 09.30(!) då Vide kom in och hoppade i sängen. Fem sekunder efter det så ringer en vän och bjuder in oss på fika så det blev kladdkaka till frukost för min del höhö. Så satt vi där och göttade oss i solen i flera timmar medans Vide hoppade studsmatta och Vincent sov. Såååå himla jobbig att vara mammaledig så här års alltså...
Nu sover Vincent igen och jag har hunnit baka en sorts kakor till kalaset på söndag. Vide däremot är på sitt rum och det är misstänkt tyst så jag får nog gå in och se efter så inte han har gått och lagt sig och somnat haha.
Hörs sen!
 
Äta glass i skuggan är gött
Lite kalaskakor
 
 

4 Juni

Hej och hallå!
Här har det varit fullt upp vill jag lova. Det började i morse med att hela lilla familjen åkte in för att få på papper att det är kråkan som är far till alla barnen. Värt att gifta sig bara för att slippa det projektet känner jag men nu är det i alla fall gjort. Mormorn mötte därefter upp sin körkorts(hopp)lösa dotter för att byta bil med Håkan så han kunde fara till jobbet medans vi andra gjorde stan. Så nu har vi köpt blommor för att hotta upp min miserabla kattastrof till trädgård plus att jag har fått köpt en födelsedagspresent till en viss liten förstfödd som fyller år på söndag ♥
Vincent sover just nu och jag funderar på om jag ska passa på att städa eller gå ut och sällskapa mamma och Vide men jag är inte så sugen. Det är bara ynka 15 grader ute och i morse trodde ju jag att det skulle bli lika varmt som i går så jag klädde både mig och Viden i shorts, kortärmat och sandaler och känner mig helt klart snuvad på någon slags konfekt i den kyliga snålblåsten.
 
Nä jag tror att jag sitter inne resten av dagen och provar skojiga hattar framför webkameran i stället *lättroad*
 
 
 

Safety not guaranteed

Här kommer då ett filmtips som passar så här en gråregning söndagkväll. Filmen heter Safety not guaranteed och handlar om tre tidningsanställda som drar iväg på ett uppdrag för att intervjua en man som annonserat att han söker en följeslagare för tidsresor.
En lagom rolig, lagom knäpp och lagom härlig film. Helt i min smak med andra ord.
 

2 Juni

Hej från ett slappt gäng.
Vi tar det mest piano här nu när det är söndag och allt. Jag pysslar om en bakis och skadesjkuten kråka som trillade in genom dörren klockan 04.10 i morse. Gubbsexan var med andra ord lyckad. I dag är det såklart inte lika roligt men med lite våfflor till sen frukost så piggnade han till lite grann i alla fall.
Nu ska jag slänga mig in i duschen för i eftermiddag blir det till att fira svärmor som i dag blir ett år äldre. Trevligt!
 
Till alla er andra bakiskajor där ute (och ni andra också givetvis) har jag ett filmtips som dyker upp här lite senare.
Smell you later!
 
 
 
 

1 Juni

Hej på er!
Vilken härlig dag alltså. Sol och värme = noll tid framför datorn såklart men nu sitter jag med bakvagnen parkerad i soffan tillsammans med lillsorken. Den förstfödda bad sjävlmant om att få gå och lägga sig strax efter 19.30...*plockar upp en tappad haka*.
Himla smidigt att han fick för sig att göra det just i kväll dock eftersom jag är mol allena med barnen, och har så varit hela dagen, eftersom kråkan är på gubbsexa (heter det så förresten?). Aja grabben i fråga gifte sig förra sommaren och trodde säkert att han skulle slippa undan men inte då hähä.
Jag fick för övrigt gå loss med lite smink på honom och se så vacker han bleeeev.
 
 
Fast det ska erkännas att läppstiftet INTE är mitt verk om en säger. Man kan lugnt säga att det hamnade i fel persons händer höhö.
Nu ska jag banne mig poppa en jävla massa popcorn gad dämmit! Ha en najsig kväll så hörs vi!
 
 
 

RSS 2.0