26 Oktober

chip!
Jomenvisstserru jag lever. Verkar som om jag har en hel del besökare ändå fast jag inte bloggat på ett tag. I dag t e x har 26 stackare vart här inne så då känner man sej ju nästan tvungen att skriva några ord. Så nu har jag gjort det höhö. Kickar nog igång det här med bloggningen i morgon. Nu vill jag sova sova säng säng säng för jag har jobbat hele kvällen men i morn är jag leeeedig. tjohej!

20 Oktober

Hejsan
Dålig uppdatering här men jag har verkligen inget kul att skriva om. Jobbar mycket och är bara allmänt trög i huvudet för tillfället så nu skiter jag i det här. Återkommer.

15 Oktober

Nämen vad knäppt. Jag har haft ganska många besökare i dag trots att jag inte skrivit ett jävla skit. Skumt..
I alla fall nu tänkte jag skriva några rader. Det blir det vanliga dravlet. Har jobbat i kväll och det gick bra bla bla bla. En jobbarkompis hade med sig sitt hembakta bröd och det var tamej fan det godaste jag ätit. Hur kan man baka så gott liksom? Tyvärr hade hon inget recept eftersom hon hade "höftat". Rackarns.
Jo men visst i morn åker vi till Ikea då. Fan vad jag tjatar omdet hele tia men jag har ju sett fram emot det hela veckan liksom. I morn ska jag även träffa en gamal kär vän som jag inte sett på länge. Hon bor nämligen här i krokarna nu för tiden så hon och hennes hund kommer hit och gästar i morgon eftermiddag. Så vi ska se på idol ihop och beställa pizza (om jag får bestämma höhö)
neeee nu ska jag snoka vidare lite här innan jag slår ihop mina två blå
natti på er!

Skorna!

Ja då kommer bilden på mina nya pärlor. Från Din sko som sagt. Bilden blev lite knäpp när jag tittar efter. Skaftet slutar där bilden slutar och dom är inte längre om det är någon som undrar. Sedan är det gummisula så dom är riktigt greppvänliga (kanske man kan låta bli att ramla nästa gång man är ute och slirar höhö)



Lite pörriga kanske men va fan, jag gillar dom och det är ju huvudsaken

Färdigjobbad

jahopp då var jag hemma igen då. Kvällen har gått bra och jag sprang iväg på rasten och hämtade mina skor. Ska ta bild på dom så ni får se. Har knatat runt i dom här inne och dom är helt enkelt perfekta! Älskar dom!
nä men jag har väl inte så fruktansvärt mycket mer att skriva för tillfället. Är törstig som en uttorkad trasa så lite saft skulle nog sitta fint.
hej så länge!

14 Otober

Satan i gatan vad kallt det är idag. Efter en frostskadad rumpa har vi nu även satt på elementet inne på toaletten...
En mysig brasa har jag kört i gång också så snart blir det varmt och gött. Sitter och väntar på en gubbe som ska komma och titta på huset. Typ värderare. Jag har inte orkat städa någonting men han skulle typ bara sticka in näsan tydligen. Som vanligt kan man aldrig få en exakt tid så jag var tvungen att mösa mej upp och sätta mej här och glo. Ska jobba i kväll i alla fall. 14.30-21.00 har rast en halvtimme och då ska jag springa till posten och hämta ett paket! Jag har nämligen shoppat igen höhö. Tog typ bara två dagar att få det. Det är annat än H&M det.
Jag lägger nog ut en bild i kväll så ni får se hihi.
Sedan har jag fått förfrågning om att lägga ut bilder på mina shoppingfynd från New York och det ska jag också försöka kläma fram ett sånt inlägg.
Nu ska jag däremot äta frukost!
Smell you later

Bahamas dag 1

Frukost!



Båten hade ankrat och vi fick ta en lite mindre båt in till första ön...

...som hette coco cay














Efter en dag med sol och bad åkte vi tillbaka till båten. På kvällen sen var det captain's dinner så då skulle man vara finklädd. Alla hade snoffsat till sej rejält ska jag säga och jag som tyckte jag var lite "för mycket"




söta svanar

så här såg jag ut från topp till tå. Allt är shoppingfynd från New York hehe.

12 Oktober

Jag måste väl visa att jag lever här höhö. Har jobbat i dag 07.30-13.30 och det har varit en mycket intressant dag kan man lugnt säga. Men skit samma. Nu sitter jag här i soffan och degar. I kväll ska jag däremot rycka upp mej och gå på friskis, pga jobb har jag inte vart där på ett tag nu så hör ni ingenting här på bloggen på några dar har jag förmodligen avlidit...
Mycket jobb denna veckan. Är ledig på fredag men annars jobbar jag varje dag. gött. I morn blir det delad tur minsann. jojjomän. Hepp nu ska jag snoka runt lite

Hemligt meddelande

Ja Malin jag vill jättegärna med och se New Moon! Förboka åt mej tack :)

Bergsgatan 4

Jahopp här kommer lite smygtagna bilder inifrån huset. Håkan och jag fick i uppdrag att leta upp en kameraladdare och skicka på posten ner till Skåne i sommras och då passade jag på att ta lite bilder.

Groventrén

och åt andra hållet

till höger ligger tvättstugan. Blir ju större när det där skåpet försvinner.

till vänster är lilla toaletten och bastun.

Sedan kommer man till köket.

och från andra hållet...

Här har vi storarummet

från andra hållet...

korridor och....

...möblerbar hall till höger

längre fram till vänster ligger första sovrummet.

till höger sen kommer det sörre badrummet. Väldigt läckert eller vad säger ni? höhö

mitt emot ligger sovrum nummer två här använt som tv-rum. Detta kommer bli mitt och Håkans sovrum.(Håkan har precis hittat laddaren)

längst in ligger det minsta sovrummet

korridoren åt andra hållet


Detta är alltså huset vi köper. Kommer garanterat att se helt annorlunda ut när vi är färdiga med det haha. störande att jag inte tagit några bilder utanpå. Trädgården är verkligen jättefin!


9 Oktober

Tjena!
Nu kände jag att jag var tvungen att uppdatera lite här höhö. Är så fruktansvärt rastlös idag, vet inte vad det är med mej. Men inte orkar jag ta tag i någonting heller. Borde ju egentligen börja rensa lite inför flytten (jodå jag gillar att va ute i god tid) så man slipper det sen. Men som sagt jag har svårt för att komma igång med någonting i dag. Har i alla fall fått lite mer arbetspass inbokade i nästa vecka och veckan efter det. Fyllde i de hålen som fanns i mitt schema så det känns gött.
Håkan och jag hade ju tänkt åka in till lidköping i dag och kolla på kök men de stänger kl 13 så det får vi göra i morn i stället innan jag åker till jobbet. Har dom inget där så blir det ju som sagt ett IKEA kök. Ni kanske vill se lite bilder på huset. Dessvärre har jag nog inga utifrån men inifrån har jag tagit en del för ett tag sen. Det kanske kommer upp senare....
Nu ska jag i alla fall ut och hämta mer ved för jag har eldat upp allt som fanns här inne.

8 Oktober

Morsning.
Här sitter jag i sängen och muppar mej framför datorn. Har varit och jobbat och trots att vi var en kort fram till 17.45 så gick det faktiskt bra. har inte hänt så jävla mö i dag alltså. I morn ska jag och kråkan in till Lidköping och kolla på kök. Hittar vi inget där slår vi till på det från IKEA som vi har pratat om. På kvällen ska vi till min moster och äta och skriva på lite papper antar jag. skoj!
Nä nu ska jag kika vidare här
Hörs sen!

Förresten om det är någon som vill klä ut sig, supa bort lite hjärnceller hemma hos mej och sedan göra Kronan osäkert på Halloween så är det bara att höra av sej!


7 Oktober

Yo!
Då var jag hemkomen. Har heft en heldag med syrran. Vi möttes upp i stan där jag tog Hgo på en långpromenad medans Malin fick ett hål lagat (i tanden also..) sedan for vi till Willys och handlade lite och vidare till Järpås där dagen spenderades med att för min del underhålla en galen unge höhö. Jag har läst samma bok 117ggr, blivit hoppad på men även fått en hel del pussar av min lilla goding. Hoppas han inte för över sin förkylning på mej bara, vore ju lagom kul...
Håkan kom och hämtade upp mej och här sitter jag nu och glor medans han är inne i Kvänum och spelar innebandy.
Nu måst jag ha någonting i magen illa kvickt
hej så länge!

Miami dag 4

Vi passade på att sola och bada massa sista dagen. Här är min lilla kråka.





På eftermiddagen checkade vi ut  och innan vi skulle ta taxi till båten så gick vi och åt glass

Då passade världens oväder på att dra förbi. Storm och spöregn. Var detta möjligtvis orkanen Erica?


Som tur var drog det förbi på bara en timma. Vi åkte till båten och så här såg den ut på håll.

Så här såg våran hytt ut. Hur mysigt som hellst och äntligen fick vi sova i samma säng höhö

Vi drog upp på däck för att se båten glida ut ur hamnen.




Här är star island. Där hr alla kändisar sina hus. Flådigt värre.

Sedan började det regna igen så då gick vi in. Så här kommer lite bilder inifrån båten.


Sedan blev det middag på restaurang moonlight. Vi hade samma bord och servitriser hela resan. Tre rätters middagar och det var olika menyer varje dag. Helt knäppt men gott givetvis.

Sedan var det natti natti



6 Oktober

Hejsan hoppsan. Vad dåligt med bloggning det blev i går då. Fy på mej. Närå men jag hade väl ingen större ork eller lust antar jag. Jobbade i går kväll men i dag är jag ledig. Ska försöka städa upp i det här bombnedslaget. Tror minsan att jag kommer ha att göra hele dan höhö.
Ananrs ska jag väl försöka fortsätta med uppdateringar från resan. För er som inte har fejjan kan det ju vara intressant i alla fall.
Nepp nu får jag köra igång här innan latmasken tar över.

Hej så länge

Hungrig!

Ja nu kurrar det rejält i kistan vill jag lova. Kycklingen och fritsen står i ugnen och luktar för jävla gött. Ja i dag har man väl inte gjort många knop. Märkte när jag reste mej upp förut att det t o m har blivit ett djupt nedsjunket rumpavtryck efter mej i soffan som inte vill försvinna. Då har man suttit ett tag...
Sitter här och kikar på inredning. shit vad kul det ska bli att dra igång! Kära familjemedlemmar räkna inte med några julklappar från Kvänum i år för det kommer vi inte ha råd med höhö.
neeee men nu måste väl maten vara färdig snart eller? Maaaat!

woho!

Lilla moster ringde precis och dem har köpt en lägenhet i Helsingborg nu så dom flyttar typ 6-7 november. Hallå eller! Snabba ryck. yey! Jag springer typ runt och gör volter här hoho. Så glad! Då blir det till att titta på kök i veckan då....

4 Oktober

tjo faderittan!
Då har man vaknat till liv då. Man var ju ute och svirade i går till sena timmen så då får man faktiskt sova bort halva dan. Hade riktigt skoj i går faktiskt. Först var vi i öttums byggdegård (av alla ställen) på någon cykelfest. Camillas bröder cyklar och hela deras familjer så då var hon medbjuden och hon drog med mej. Vi åt tacos, tittade på prisutdelningar och på en film där alla cyklade och då kände man sej en smula otränad om man säger så höhö. Sedan drog vi vidare till Kronan där vi lyckades mygla oss in gratis. Där var det ju givetvis knökat som vanligt. Vi hade hört något om att det skulle vara uppträdande av en av dem som var med i idoljuryns egna program vad fan det nu hette. Jag hoppades att killen skulle komma men tyvär var det tjejen. tummen ner.
Efter att ha slirat runt och dansat som tokar blev vi upplockade av min privata chaufför för hemfärd.
Hade med mej kameran men det blev typ inga bilder tagna. ville ju visa hur jag såg ut. Så det får bli denna när jag tar stryptag på en stackars tjej inne på toan haha. Här ser man ju också mina tjusiga armband. Jag lyckades faktiskt inte tappa ett enda ett, hur bra är jag eller?



Nu ska jag sörpla vidare på min cola och försöka ta tag i mig själv. Sminka av sej kanske är en bra grej?

Fisyren

Okej nu blir det egovarning här men ni måste ju få se den ordentligt hähä

Först en väldigt seriös bild...





Vad tycks? Lite tuffare kanske man ser ut...utan rosa tröja kanske höhö

2 Oktober

Hej alla mina kycklingar!
Nu är jag hemkommen ifrån staden med en del shoppingfynd och framför allt en ny frisyr. Är så himla nöjd och Håkan älskar det (inte för att hans åsikt är värt ett rötet lingon men... *host* höhö) så det ska ni få se bild på minsann.
Åkte som sagt in till Lidköping med 9 bussen i morse och häckade lite på hörnan med di andre virrpannorna som pratar för sig själva inann affärerna öppnade. Gjorde några inköp på gina och traskade vidare till H&M och köpte på mek massa smink också fick man 10% rabbat på alltihop. gött! Sedan gick jag och kikade på syster när hon fick håret kapat. Efter det så började det kurra i våra magar så vi mötte upp resten av familjen johansson och lunchade på Henrys café. Jag tog ju givetvis en laxsallad och avslutade med princesstårta till efterrätt.
Sedan dumpade dom mej och jag gick och klippte mig och gjorde därefter resten av stan. jajjemän det var väl en detaljerad beskrivning av dagen. Nu ska jag knäppa några bilder på huvvet så ni får säga vad ni tycker.
Hejsan hoppsan


1 Oktober

Jaha ny månad igen. Snart är det jul liksom. Har varit riktigt kallt i dag så jag har eldat som en tok. Diskat och vikt tvätt har jag också hunnit med minnsan. intressant va?
Nu ska jag i alla fall åka och jobba. I morn är jag ledig och gissa vad? Jag fick tag i en klipptid, fast inte hos min frissa utan hos syrrans men är man desperat så är man höhö.
Hörs i kväll

Miami dag 3

Den tredje dagen hyrde vi en fräsig bil för att åka till Orlando.

Frukost!

Vi hamnade efter många om och men på Universal studios.




Den här åkte vi hihi




Så här ser man ut efter att man har åkt...

...den här!












Hit vill jag gärna åka igen eftersom vi inte hade tid att gå i båda parkerna. Tps är ju att åka dit i början påseptember. Inte en käft! alltå inga köer höhö.

RSS 2.0