Nu är han här!

På Skärtorsdagen klockan 14.57 föddes våran lilla Vincent i vecka 38+0. Han vägde 3625g och var 50cm lång och helt underbar. Vi mår bra hela familjen och snart ska vi åka och förena oss med storebror som väntar hos farmor och farfar. När tid finns ska ni få en mer detaljerad redogörelse över förloppet. Glad påsk på er!
 
Det går väl aldig gissa vems lillebror det här är va? Hehe brorsan upp i dagen ♥ 
 

27 Mars

Hej hej.
Här sitter jag och hänger i soffan och försöker piggna till men det gör man ju sällan i ett soffhörn. Jag har i alla fall fått tre timmar sammanlagd sömn i natt mellan 01.30 och 04.30 efter att först ha kräkts upp allt jag hade i magen. Mmmm. Ja jag ska snart sluta skriva om kräks och bajs för det är ju inte den roligaste läsningen. Ni slipper se bild på skiten i alla fall höhö. Ni får se min smaskiga smoothie i stället som jag försökte svalka halsbrännan med men det hjälpte föga.


26 Mars

Hej och god morgon.
Tänkte uppdatera er lite om gårdagen eftersom jag inte orkade det i går.
Mina prover visade förhöjda levervärden så det var ju tur att jag ringde i alla fall. Hade inte tänkt göra det först men det ska ni veta pojkar och flickor att är bajset nästan vitt så är det något som är fel höhö.
Det är också pga dessa värden som jag har haft mina skumma kräkningar och halsbränna. Kroppen är väl slut helt enkelt. Jag vet ärligt talat inte vad som händer just nu och vad detta har för konsekvenser. Bebisen mår bra i alla fall och det är huvudsaken. Vi har fått en ny tid på torsdag till antenatalen i skövde för att då har de fått svaren på mina gallsyreprover som jag tog i torsdags. Tydligen så kör Kvänum bara prover en gång i veckan, på onsdagar, till gbg så därför har de inte kommit iväg än. aaarg! Hade jag vetat det så hade jag ju tagit dom på onsdagen. Sak samma men när dom har fått de proverna så vet dom mer vad dom ska göra. Det kan eventuellt bli tal om en igångsättning om gallsyrorna också är höjda för då är det farligt för bebisen men är gallsyrorna bra så är det beroende på hur jag mår har jag fattat det som. Jag har ju känt mig rätt okej ändå men jag känner nu efter helgen att jag blivit sämre och sämre, Har knappt kunnat sova någonting i natt för så fort jag lägger mig ner så måste jag slänga mig upp och kräkas galla. Very fresch...
Har väl sovit sammanlagt två timmar och i dag känner jag mig som ett vrak och jag har numera STÄNDIG halsbränna. Ja fortsätter det så här fram till Torsdag så är jag ju rätt jävla sugen på att få igång skiten.
 
Ber om ursäkt för långt och rörigt inlägg men nu vet ni läget i alla fall.
 
Snart har vecka 38 passerat och jag har inte hunnit ta någon magbid som jag tänkt men i går stannade vi till hos söta mormor på en fika och då passade jag på att fota kanonkulan så det får duga.
Att en graviditet kan ställa till med så mycket. Kom ut nu lillebror ♥
 
Magen v.38 (37+4)
 
 
 

25 Mars

Hej på er!
Jag befinner mig just nu på KSS. Borde ju egentligen flytta in vid det här laget höhö. Hade lite komplikationer i helgen som fick mig att ringa 1177 och till slut så tyckte dom att jag skulle prata med förlossningen men det var inget akut för att åka in i går men jag fick en tid till i dag för en kontroll. Så nu har vi kollat bebben lite och det verkar bra med honom och bäst av allt är att han ligger kvar med huvudet neråt och är ruckar alltså inte rörlig. Woho! Jag har tagit blodprover för att kolla om min lever är påverkad och nu väntar vi på svaret och passar på att fika lite. Trevligt att få äta lite när man är här för omväxlings skull höhö. Vi hörs lite senare!


24 Mars

Här sitter jag och känner mig änna lite hurtig. I mitt huvud så har jag varit ute på en stärkande promenad i vårsolen fast egentligen så har jag ju bara vaggat fram och tillbaka till jobbet...men ändå...räknas det inte som motion när man får upp maxpuls och svettas som en gris oavsett hur få steg det tog att uppnå tillståndet?
Nu behöver ni inte oroa er för pulsen kommer ligga på döläge resten av dagen om jag får bestämma. Det enda som står på schemat är kalas i eftermiddag för att fira en nybliven 30-åring. Mucho trevligt.
Vad har ni andra för er i dag då?
 
Jag bjuder på en videbild från i fredags.
 

23 Mars

Hej på er!
I dag är jag inte riktigt lika grinig så förhoppningsvis blir det annat än gnäll från mig här höhö.
Jag har sovit hyfsat i natt men vaknade redan vid sex och var sviiiiinsugen på apelsinläsk, apelsinsaft eller citronsaft. Que? Låg och drömde om stora glas fyllda med is och någon som häller porlande apelsindricka i. Gaaaah! Nu är jag fortfarande lika sugen men allt vi hade hemma var en törr apelsin. Funkade ganska så gördåligt som substitut...
 
 
Nu ska jag ta tag i mig själv en aning för om en stund åker jag och Viden till Järpås och härjar samt att jag ska sminka två damer inför 30-årsbaluns i kväll. Skoj!
Vi hörs lite senare!

Mer gnäll

Ja orkar ni inte läsa mer av mitt gnäll i dag så är det bäst ni slutar nu.
Den där tuppluren gjorde mig knappast piggare utan snarare tvärt om. Det slutade med värdens halsbränneattack som resulterade i slemspyor högt och lågt. Fy fan rent ut sagt. Resten av eftermiddagen/kvällen har jag varit ett rent vrak. Hungrig som en varg pga förlorat maginnehåll så det blev till att dela på en pizza. Får se hur mycket jag får i mig men har man lagt en pizza så måste man väl fylla på med en. Det är ju enkel matematik...


Utnyttjar tillfället

Nu är mamma här och inte nog med att hon lassade upp var sin semla som vi nu smällt i oss så har hon nu packat ner Viden i vagnen och gått på en promenad. Jag passar givetvis på att krascha i sängen för en tupplur och den här gången kan inte ens sura uppstötningar hindra mig.


22 Mars

Jaha det var ju en trevlig natt jag fick. Jag har vaknat varje timme och nästan kräkts på grund av halsbränna. Underbart. Livet är en fezt. Jag tycker halsbrännan har varit lite lindrigare sedan vändningen så nu fasar jag ju för det värsta att bebben har vänt sig igen. Jag kan ju inte skilja på vad det är för kroppsdelar som trycks ut här och var så ingen aning om hur den ligger. Det märker vi på onsdag.
Inte nog med det så började det snöa nu igen. Hallå vååååååren!?
 
För ett år sedan gled jag runt i bikini vid den här tiden (förvisso i utlandet men ändå) och nu längtar jag ännu mer till sol och värme (och en ogravid kropp).
 
 
 

21 Mars

Hej!
Ville bara säga att jag lever och frodas så ni inte tror jag är inne och föder eller något annat osannolikt. Eeeeh ja jag har börjat tröttna en aningens aning på att vara gravid men det går ju inte för sig när det är tre veckor kvar. Bara att bita ihop och tjocka vidare men det skadar ju inte att börja med diverse husmorsknep för att få i gång en "vräkning". I går hackade jag en hel ananas och började sätta i mig. Tänkte för mig själv att det här är ju en pice of cake, ananas om är så jädra gött. Fem minuter senare känns det som någon har slängt frätande syra i käften på mig så Håkan fick vackert äta upp resten så är det någon som föder barn inom det närmaste så är det nog han.
 
Farlig skit
 
 
 
 

Yttepytte

Kan inte fatta att det bara om några veckor finns en sån här liten minirumpa i familjen. Längtar så <3
 
 

18 Mars

Hej på er!
I dag är jag så sjuuuuuukt trött. Har ändå sovit hyfsat bra i natt samt sovit alldeles för länge nu i dag men det har ju inte hjälpt så värst mycket snarare tvärt om. Jag får väl ta tag i mig själv helt enkelt.

Jo förresten ni ska ju få se på mammas gran som jag skrev om i går. Den har ju stått kvar sedan julen och såg fasen precis lika fin ut. Sedan råkade mamma visst andas på granen och då brakade den ihop men ändå. Hade man bara hållt ett behörigt avstånd till den så hade den säkert stått sig till nästa jul.


Med magen i vädret

Ja det börjar ju närma sig slutet på den här graviditeten och eftersom man aldrig kan veta hur länge magen hänger med så tänkte jag att jag från och med nu ska fota magen varje vecka.
Så här kommer magen i dag i vecka 37 (36+3).
 

17 Mars

God förmiddag på er.
Jag har precis satt mig vid datorn med en sen frukost. Hela familjen tog sovmorgon i dag fast jag tog en ännu längre eftersom jag sover för två...jag menar kan man äta för två så måste man ju få sova för två också eller hur höhö.
I går var vi bortbjudna till familjen Larsson och åt god mat, massa godis och såg på en ganska värdelös film men vad gör det när sällskapet är så trevligt. Tack för i går!
 
I dag får vi se vad som händer. Det blir nog att vi drar i väg på fika hos mamma som kom ner i går kväll. Det ryktas att hennes julgran fortfarande står kvar i huset pyntad och med barr på grenarna. Detta måste ju dokumenteras. Ja fast det är ju mamma det ska bli roligast att träffa såklart, granen kommer på andra plats.
Vi hörs senare!
 
Jag i går
Maten slafsade jag i mig innan jag hann ta bild på't men fikat kom på bild i alla fall. Så jädra gött!
 
 
 
 

16 Mars - Gårdagen

Hej på er här kommer först en varning om lång text.
I går åkte vi som sagt till skövde för ett vändningsförsök och hade tid klockan 9.45 på antenatalavdelningen.
Eftersom det finns en liten risk att bebisen mår dåligt av vändningen så ska man vara fastande utifall att det blir ett akut kejsarsnitt. Så no frukost for ze ständigt hungriga mama.
 
Väl framme fick vi träffa barnmorska och läkare och jag kan lugnt säga att det har varit den bästa personal jag någonsin varit i kontakt med. Läkaren gick igenom klart och tydligt alla olika scenarion som kunde uppstå och lät mig ställa alla mina dumma frågor utan att nonchalera. Eftersom jag var någorlunda öppen för en sätesförlossning ifall vändningen inte skulle lyckas så ville han undersäka om det ens var möjligt för mig. Bebisen får inte beräknas bli för stor (alltså väga över 4 kg), bäckenet ska vara tillräckligt brett och själva förlossningen får inte bli för utdragen. Eftersom min förra förlossning gick som en dans så såg han inga problem där. Han gjorde ultraljud och han beräknade att det kommer bli en bebis under fyra kg och sedan bokade han tid åt mig för en bäckenröntgen.
 
Medans vi väntade på att få en tid dit så gjordes ett ctg på barnets hjärljud, antagligen för att ha att jämföra med sedan efter vändningen då man också gör ett ctg.
 
Vi fick efter det röra oss fritt på sjukhuset eftersom vi fick vänta på röntgentiden och osmart som jag var placerade jag oss på en bänk rakt framför pressbyrån. Kunde inte tänka på annat än bullar och glass. Jag hade blivit erbjuden att bli kopplad till ett dropp men kände att det inte behövdes just då.
 
Till slut fick vi en tid till röntgen klockan 13.00 så det blev till att vänta. Röntgen gick bra och jag var glad att jag inte led av foglossning den här gången då hade de fått problem höhö. Vid ett tillfälle skulle man ligga som en groda med hälarna ihop och benen ut och jag som är smidig som ett kylskåp redan i ogravidigt tillstånd...host...ja den synen skulle ni sett.
 
Efter röntgen blev det ännu lite mer väntan men eftersom jag började känna mig något matt pga fastan så gick vi tillbaka till antenatalavdelningen där jag blev kopplad till ett dropp och fick lägga mig på en säng och slumra. Himelriket!
 
Vid en kvart i tre kom röntgensvaren och det var inga som helst problem för mig att föda i säte om det vid förlossningen visar sig att bebben ligger så och jag känner att jag vill. Bra att veta.
Jag kände ändå att jag ville försöka mig på en vändning eftersom då har jag gjort allt jag kan för att få en förlossning som jag känner mig helt trygg med.
 
Då flyttades vi till förlossningen där vi fick ett rum och även där var ju personalen helt underbar. Jag kände mig så trygg.
En läkare kom in och gjorde ultraljud för att se hur hon bäst skulle göra för att vända bebben. Det fick bli en framåtvolt.
Nu till själva vändningen.
Barnmorskan gav mig en spruta bricanyl och sedan sänktes huvudänden på sängen ner väldigt lågt så jag lutade ordentligt. Bricanylen gör så att livmodern slappnar av och det gör så att man får hjärtklappning. Det kändes väldigt obehagligt och jag fick nästan som en liten panikkänsla samt att knådandet på magen också gjorde ont. Jag passade på att öva profylaxandning och då kändes det lite bättre så mitt råd är att försöka andas lungt och inte få panik (även om det är svårt). Det var över på några minuter och tack och lov så var bebisen medgörlig och sparkade sig rätt och låg med huvudet neråt. De kontrollerade med ultraljud under tiden dom vände.
 
Efteråt var jag lite skakig men det berodde på bricanylen. Jag var jätteglad över att vändningen lyckades och kände helt klart att det var värt det. Efter vändningen blir man kopplad till ctg i en timme för att kontrollera att barnet mår bra och inte har blivit stressad av det hela. Bebbens hjärljud var precis lika bra som tidigare ctg och somnade till och med haha. Så allt gick verkligen jättebra.
 
Efter en dryg timme så kopplades jag bort från droppet och personalen kom in med en sån där härlig bricka man får när man har fött. Behöver jag säga att jag vräkte i mig som om jag aldrig hade sett mat förut? Det kändes lite lustigt att sitta där inne och äta "förlossningsfika" utan att ha klämt ut en bebbe och samtidigt höra att det var någon som födde barn i rummet brevid höhö. Vi kom fram till att nästa gång vi kommer hit så får det vara på riktigt.
 
Nu håller vi tummarna att bebben fortsätter ligga med huvudet neråt men även om så inte är fallet när väl förlossningen startar så vet jag att det inte finns några hinder för mig att föda i säte om jag skulle känna för det just då. Det var viktigt för mig att få reda på alla mina möjligheter så jag inte får panik när det väl är dags.
 
Hoppas ni har någon nytta av det här och att det var någon som orkade läsa igenom hela romanen höhö. Är det någon som undrar någonting så är det bara att fråga så ska jag försöka svara.
 
Jag fick förresten min glass till slut
 
 
 

Hemma igen

Ja nu har jag äntligen sjunkit ner i soffan här hemma. Vide är nattad så nu är det jag och kråkan som ska götta oss med pizza och en film. Efter en hel dag utan mat så kräver min mage något rejält höhö. Allt har hur som helst gått bra och vändningen lyckades. Yey! Nu får vi bara hoppas att bebben ligger kvar i rätt position fram till förlossningen. Jag har tänkt skriva ett mer ingående inlägg i morgon om hur dagen har sett ut. Tänker som så att det kan vara intressant för andra som kanske kommer hamna i samma sits någon gång att få veta hur det går till. Nu är jag alldeles för trött och för hungrig får att orka något sådant så vi hörs i morgon mina vänner.
 

15 Mars

Hej på er! Nu sitter vi i bilen på väg mot Skövde och jag är faktiskt lite nervös. Vill tacka för alla peppande och informerande kommentarer från er det har hjälpt mig mycket. Ni är bäst! En sak i taget så blir nog detta bra. Håll tummarna för oss!


11 Mars

Hej på er!
Här har jag haft en omtumlande morgon minst sagt.
Vi var inne på ett extra UL i dag för att kolla att allt är bra med bebben med tanke på min Hepatos. Allt såg jättebra ut och han var även större än för veckan. Jag är i vecka 35+4 men bebben hade storlek som i vecka 36+4 och väger redan strax över 3 kg (!) han har tjockat på sig rejält med andra ord. Senast jag var hos bm så sa hon att bebben låg i säte och det gör han fortfarande. Trilska onge.
Så på fredag blir jag inlagd på kss för ett vändningsförsök som jag verkligen hoppas lyckas. Det är väl 50/50 att det går vägen verkar det som sedan finns det även en liten risk att förlossningen sätter igång pga vändningen så för säkerhets skull så ska jag vara fastande ifall det blir akut snitt. Men som sagt den risken är väldigt låg och eftersom jag verkligen verkligen verkligen vill göra allt för att kunna föda vaginalt så är jag beredd att ta risken. Hoppas innerligt att vändningen lyckas så jag sedan slipper ta beslut om ett snitt eller att föda i säte. Allt har ju risker så det blir till att ta sig en rejäl funderare och väga för och nackdelar. Är det någon av mina läsare som har erfarenheter ifrån vändningsförsök/sätesförlossningar/snitt osv?
 
Här inne ligger det en felvänd liten rackare och trycker. För övrigt har min mage börjat dra sig söderut fast det syns inte lika bra på bilden som i verkligheten (den ser helt deformerad ut ska ni veta haha).
 
 
 

Loppisfynd

Nu har svärmor varit ute och fyndat åt mig. Vi har sedan innan en (enligt mig) jättefin servis med endast kaffekoppar och kaffefat som Håkan tycker bara tar upp onödig plats i skåpen eftersom det ändå inte finns några assietter till (och sen tycker han att det ser ut som en gammal tants servis) Där går våra åsikter i sär som ni säkert förstår höhö. I alla fall så hittade svärmor fat till den servisen här om dagen för fem kronor styck. Lyckan är total.
 
Ni får kalla mig tant eller vad ni vill men nästa gång jag bjuder på fika så blir det dessa sötnosar som dukas fram.

9 Mars

Hej bloggen och hej soliga lördag.
I går hann jag visst inte blogga någonting men det beror på att jag hade fullt upp hela dagen. Första delen av dagen spenderades på bortaplan med mysig fika och playdate. Mucho trevligt. Efter att jag vaggat hem blev det mat och vila (eller i alla fall försök till vila från min sida, Vide hade andra planer än att låta sin gravida valross till mor få blunda några minuter höhö).
Sedan gjorde jag ett uppryck med smink och klänning för att åka med kråkan till Lidköping för att äta tapas på bakgår´n. Det fick bli min födelsedagspresent till honom. Görgött som vanligt och Håkan som aldrig varit där var även han mycket nöjd.
Sedan fortsatte kvällen hemma i soffan med en stor godisskål. Perfekt fredag!
 
Nu ska jag sörpla i mig mitt kaffe och sedan får vi se vad som händer. En rejäl städning av huset skulle behövas och om jag har några krafter kvar efter det så blir det nog en promenad i det fina vädret.
Smell you later!
 

Bullfest

Det blev allt ett par bullar bakade i dag till slut och jag är oförskämt nöjd med mig själv. Nu återstår det bara att ta tag i det demolerade köket som svämmar över med disk och utspillt mjöl högt och lågt. Andas.
Men det får väl vara värt det.


Renoveringskaos

För er som undrar hur renoveringen av bebberummet/badrummet fortgår så kan jag visa upp de här bilderna:
 
 Det enda positiva är väl att jag har två rum mindre att städa höhö.
Nu kan det bara bli bättre.

7 Mars

Hej bloggen!
Här sitter jag och njuter av en kopp kaffe, eller njuta var väl att ta i då den smakar lite skumt om jag ska vara helt ärlig.
Funderar på om jag ska orka ta tag i någonting i dag. Har pratat i flera dagar om att baka bullar så jag kanske ska passa på att få den tummen ur röva när Vide ändå är på förskolan.
 
I dag är det även ett år sedan vi var inne på det hemska RUL:et  i förra graviditeten och fick reda på att bebisen  hade dött i magen. Jag kan inte låta bli att tänka på det då och då och undra varför det gick som det gick och vad det skulle ha blivit för en liten person om den hade fått leva. Känns på ett sätt som att det var i går men även overkligt långt borta som om det aldrig hade hänt. Sån konstig känsla.
Mycket kan hända på ett år och nu sitter jag här med magen i vädret och vi längtar efter att få möta lilla bebben som boxar runt där inne.
I dag går jag in i vecka 36 och snart är lillebror här ♥
 
 
 

6 Mars

Snark. Snaaaaark. Snaaaaaaaaaark.
Här har ni ett stycke piggt preggo...eller inte.
Ännu en natt med kass sömn för min del. Är det inte svett som rinner så är det halsbränna eller försök till att karva mig genom köttet ner till benet på grund av klådan. Jag. Blir. Tokig.
Vi släpade oss i alla fall till öppna förskolan förut så en av oss fick leka av sig lite. Jag satt mest och tjöta och flåsade. Mycket trevligt.
Nä nu är jag trött på det här. Går in i vecka 36 i morgon och skimrar som aldrig förr...*smälter in i en betongvägg*
(Inget instagramfilter i världen kan rädda mig i dag)


Kristins fantastiska chokladtårta

Visst vill ni veta hur man gör en sån här smarrig tårta?
 
Självklart vill ni det. Här har ni ze recept:
 
Chokladtårtbotten
300 g smör
5 dl socker
5 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 dl kakao
4 ägg
3 dl hett vatten
 
Smält smöret. Blanda alla torra ingridienser. Tillsätt smöret och de lätt uppvispade äggen. Tillsätt det heta vattnet och rör om till en jämn smet. Häll smeten i en smord och mjölad form med avtagbar kant (jag har en grön frå Ikea som är 26 cm i diameter) smeten fyller nästan hela formen men det ska den göra för den sväller inte jättemycket. Grädda i nere delen av ugnen i 175 grader varmluft i ca 50-60 min. Känn med en sticka. Jag brukar ta ut den fast den är lite kladdig.
Låt kakan svalna i formen och sedan in med den i frysen då den blir lättare att dela om den varit fryst. Man kan alltså baka bottnarna flera dagar i förväg om man vill.
 
Nu kommer vi till fyllningar och det finns ju jättemånga varianter att välja mellan. I min tårta brukar jag ha vaniljmousse och chokladfluff.
 
Chokladfluff
3 dl vispgrädde
200g marabou mjölkchoklad
 
Smält chokladen i grädden under omrörning. Det får inte koka! Ställ över natt i kylen. Vispa till en fast mousse.
 
Vaniljmousse
2 dl kesella vanilj
2 dl färdig marsansås (lite tjockare gjord)
1/2 dl socker
1/2 tsk vaniljsocker
2 dl vispad grädde
 
Gör vaniljsåsen som det står på förpackningen fast ha i lite extra pulver så att deet blir som en tjock kräm. receptet säger 3 msk och jag brukar ha drygt 5. Rör ihop vaniljkrämen, vaniljkesellan, socker och vaniljsocker. Vispa grädden hårt och vänd ner den i vaniljsmeten. Låt stå i kyl över natten.
 
Så är det dags att dela tårtbotten i tre delar och lägga ihop tårtan. jag har ett tårtkit från Ikea där man spänner en tråd mellan en båge så blir det lätt att dela tårtan i tre delar men man kan även använda en kniv. Sedan använder jag formen jag bakade tårtan i för att lägga ihop tårtan. Först täcker jag formen med gladpack sedan smock ner med bottnen som ska vara överst (förslagsvis den som gräddades överst eftersom den brukar vara lite böjd) På med första fyllningen, botten nummer två osv. Eftersom bottnarna är inne i gladpacken så lägger sig fyllningarna jämnt och flyter inte utanför bottnarna. Ställ in tårtan i kylen gärna över natt med en tyngd på, typ ett mjölkpaket.
 
Så här ser det ut när tårtan är ihoplagd (fast det här är en kass bild på en annan tårta då)
 
När tårtan stått och göttat till sig så är det dags att själpa upp den på tårtfatet. Sedan är det dags för spackling med en frosting.
 
Chokladfrosting
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
0,5 dl kakao
100 g phildelfia ost
1 msk varmt kaffe
(jag brukar göra 1 1/2 sats för att vara säker på att det räcker)
 
Smacka på det på tårtan och försök få det så jämnt som möjligt. Lite lurigt.
 
Pricken över i är att hälla en smaskig chokladganache över hela härligheten.
 
Chokladganache
100 g mörk choklad
ca 2 dl grädde
1 msk smör
 
smält chokladen tillsammans med en klick smör på lägsta värmen i en kastrull. Rör om hela tiden så att inget bränns. Tillsätt sedan lite grädde åt gången tills smeten känns lite rinnigare och smidigare i konsistensen men den får inte heller vara för lös! Häll sedan över tårtan så det rinner gött ner för kanterna. Garnera tårtan innan chokladen stelnat till. Jag brukar forma en hög med blandade bär men till denna tårtan fanns det inget anant än physalis att tillgå.
 
Låter kanske bökigt och krångligt allt det här men klarar en klant som jag av att baka den så gör alla det tro mig!
 
Försvinnande god!
 
Hoppas ni får nytta av receptet!

5 Mars

Nä nu får jag ta och rycka upp mig!
Jag har haft en riktig skithleg rent ut sagt (förutom fredagkvällen då som bjöd på besök av, och jag citerar, två spinkiga skövdianer höhö. Hur trevligt som helst) Men resten av helgen har jag inte haft några krafter alls. Mått lite illa, varit på dåligt humör också har klådan kommit tillbaka med råge och självklart har mina tabletter tagit slut och de gick givetvis inte att få tag på någonstans här i närheten. Inte ens i Skövde(!) nu är dom i alla fall beställda och jag får dom förhoppningsvis i morgon. Tror faktiskt att jag har börjat tröttna på den här graviditeten nu. Kämpa Kristin. Aaaaaaahrg!
Så. Nu kan vi gå vidare.
Nu ska jag sörpla i mig lite kaffe och hoppas att jag piggnar till efter en sömnlös natt. Lite senare fåt ni kika in igen för då ska jag slänga in recept på min beryktade tårta som jag bakade i helgen till kråkans kalas. har sagt så länge att jag ska lägga upp det här men jag tror fan inte att det har blivit av.
Hörs sen!
 
Bjuder på en frukostbild för det var inte i går.
 
.
 

RSS 2.0