Stelfrusen

Japp nu sitter vi inne i stugvärmen igen. Teatern var riktigt bra faktiskt särskillt en liten tjej som inte kunde vara mer än typ 4 år eller nåt så jävla söt. Men jag var skeptisk i början när vi kom för så fort man stack näsan ur bilen skockades myggorna som kärringar på Ullared eller nåt. Trodde jag skulle bli totalt uppäten men jag drog luvan över huvudet och stannade där inne resten av kvällen och jag har inte fått ett enda bett. yey!
Känner mej rätt seg i roten just nu så jag lägger mej nog snart. Mycket att göra i morn.
Natti natti

21 Augusti

Semester!!!!!
Japp nu börjar den alltså. Känns ju hur gött som hellst! Min kladdkaka var uppskattad i dag i alla fall och det var ju bra. kladdig som attans var den men det gillar ju jag höhö. Nu har jag precis druckit thé och käkat en dubbelmacka med mögelost och varit så duktig och sökt ett jobb. Detta hoppas jag verkligen att jag får. Håll tummarna!
Nu ska jag diska lite tänkte jag och packa lite till. Sedan i kväll ska vi på friluftsteater med svärföräldrarna och se när Håkans farbror agerar. Synd bara att regnet ööööser ner just nu och det finns nada tak där also...
jaja smällar man får ta...
Hej så länge!

Baka baka liten kaka

Ja det håller jag på att göra nu förstår ni. Tänkte fira med mina kollegor i morn att jag ska på semester höhö. Kladdkaka blir det såklart, min specialité. Nu står den i alla fall i ugnen och jag flänger runt som en yr höna och tvättar, provar kläder, planerar och packar lite smått. Har fått en hel kasse kläder från snälla syster som jag får låna för som vanligt har jag ju iiiiinget alls.
Nä jag kan inte sitta här och glo. Får blogga mer i morn efter jobbet.

Natti!

Skåne dag 4

Dag fyra åkte mamma och Mats för att spela golf på förmiddagen. Jag och mormor stekte pannkakor i stället. Mums!

När golfarna kom hem lämmnade jag och mamma Höllviken för den här gången och begav oss till Helsingborg och turade över till Helsingör.






Den obligatoriska glassen med grädde och sylt. Mums.


När vi kom tillbaka till Helsingborg och precis parkerat våra arslen i bilen kommer världens monsunregn! Bra tajming där. Vi styrde i varje fall kosan mot Ängelholm igen och hem till moster Ann-Sophie som väntade med världens godaste middag. Den fick jag tyvär ingen bild på men efterrätten såg ut så här.



Det var dag fyra det. Fortsättning följer...

20 Augusti

God morgon!
Här sitter jag med en tallrik mannagrynsgröt och har det gött. Får se vad jag hittar på i dag innan jobbet. Tvätta lite kanske. Dom säger ju att det ska bli så jävla varmt i dag så en promenad borde man väl kunna klämma in i sitt "späckade" schema. Jobb 14.30-21.00 blir det i dag i alla fall.
Nu blir det ett SATC avsnitt!

19 Augusti

Hej hopp. Här sitter jag och sväller haha. Mina Pancakes blev ruggigt goda om jag får säga det själv. Blev två kvar till mej i morn också.mumma.
Nu har vi planerat och fixat det sista inför resan så nu kan det bli måndag på direkten tycker jag. Ska bli så jäkla kul! Fick också reda på i dag att man ska ha med sig en cocktailklänning på båten. Qué? Jag som har så många att välja på...inte.
Jaja det ordnar sig nog. Nu ska jag glo på lite SATC innan jag drar täcket över mej. Fast det blir ju sovmorgon i morn för jag jobbar kväll. Gött!
natti på er


18 Augusti

Tjena fan!
Nu är jag hemma från jobbet då. Har gjort en så kallad delad tur i dag dvs jobbat heeela dagen. Men det har gått finfint. Gick till banken på mina timmar och har fått mitt nya leg. perfekt! Snabba puckar, me like. Känns ju sådär att gå runt med passet när man är utomlands. Det är ju som gjort för att tappa bort det liksom... så nu har jag ett leg att tappa bort i stället. yey! Nu är det ännu mindre dagar kvar tills vi åker. Ska bli sååå gött. Henke och Kristin kommer hit i morn så ska vi planera det sista. Jag ska försöka mej på att göra American pancakes så håll tummarna för att jag inte magförgiftar oss allihop lagom till avfärden höhö.

så här goda får dom gjärna se ut.


 Har t o m lyckats rota fram lönnsirap på Shalins. Dyrt som fan va det men vad gör man inte för att komma i stämmning.
Nu ska jag snoka runt lite sen blir det natti natti

Ljushuvud

Jahopp nu sitter jag här i soffan några nyanser ljusare i pallet. Känner mej redan fräschare. Har precis klämt i mej en hamburgare med bröd. kittlade dödsskönt i kistan kan jag tala om. Var hos svärföräldrarna och fixade håret och då kollade vi på två avsnitt av snoken. Fatta vad jag älskade det programmet när jag var yngre. Det roliga är ju att man har glömt allting nu och att det fortfarande är lika bra höhö.


Kliar i shoppingtån

jaha då har jag varit så duktig och städat och packat upp och donat. Jag kände att jag var värd en paus och fastnade vid datorn inne på forever 21. Finns så mycket fint att jag blir helt stirrig. De här klänningarna får gärna följa med mej hem från USA.




Snark

Tydligen hade jag inga problem alls med att somna. Att vakna igen var betydligt jobbigare. Nu har jag i alla fall ätit frukost och måste snart ta tag i mig själv här. Har massa saker att göra. Packa upp, tvätta, ringa massa telefonsamtal mm uj uj bäst jag sätter fart.

17 Augusti

Vad fan gör jag uppe så här tidigt? Faktum är att jag inte har gått och lagt mej än. Busigt va? Är fortfarande uppe i varv efter jobbet. Får se om jag sover någonting eller om jag ska passa på att packa upp och röja här medans jag har ångan uppe. Nääää lite SATC kanske?

Hej hopp

Jaha nu har jag och kråkan plöjt två avsnitt av desperate housewives och snart är det dags för mej att åka till jobbet. Men först tänkte jag att ni alla skulle få er ett gott skratt. Jag lyckades nämligen filma min kära mor när hon hoppade studsmatta nere i Höllviken.
Är hon inte för söt?


Skåne dag 3

Tredje dagen tog jag inte så värst mycket bilder. Mamma och jag åkte iväg till falsterbo och lite andra ställen men eftersom pucko jag hade glömt sätta i batteriet i kameran blir det inga bilder på det. Det som däremot fastnade på bild var när jag och mamma trotsade vädret och satte oss på playan.







Sedan på kvällen åt vi kräftor. Göttans.


Det var tredje dagen det...typ. Fortsättning följer...

Hungrig

Ja nu har det börjat suga rejält i tarmen här. Ska fixa mej nåt att äta och sedan slänga mej i soffan framför SATC. Måste ju ladda lite inför New York. En vecka kvar...



Shopping

Japp här kommer några av mina inköp. Den vita kavajen är asball och den fick jag av min kära moster. Hon hade den på 80-talet och hade grävt fram den ur sin garderob. Den satt som ett smäck!

Två ursnygga ljuslyktor

En stoooor väska som rymmer allt och lite till. Kära moster var med och sponsrade till denna hehe. Tänkte ha den som handbagage när vi åker.


16 Augusti

Tjo på er!
Nu är jag på hemmaplan igen så nu blir det bloggning som vanligt igen. Har haft en görgo vecka verkligen. Kommer blogginlägg med bilder inom det snaraste.
Kom hem i går kväll och var helt slut verkligen. Kände mej febrig och ont i halsen men i dag är det helt borta. Tänk vad en god natts sömn kan göra. Eller var det kanske mina dubbla portioner med chokladpudding och grädde som fick mej på rätt köl? i alla fall..
Nu har jag klämt en frukost och ska sitta vid datorn och nörda mej en aning och sedan blir det uppackning. Måste visa er mina fina shoppingfynd!


 

Skåne Dag 2

Efter en god natts sömn skulle vi bege oss neråt Höllviken men först en vända inne i Ängelholm.


Sedan drog vi vidare neråt och hamnade efter många om och men på Väla köpcentrum där vi bland annat fikade.Vad annars?

Vi tog kuststräckan neråt genom Helsingborg. I det här huset i Glumslöv bodde min gammelmorfar.

Sedan kom vi så småningom fram till Höllviken där min morbror bor med sin familj i ett mysigt gammalt hus typ 100 m från havet.

Vi fikade lite igen och svidade om till bikini för att ta oss ett dopp.


Morbror Mats är brun, det är inte jag...

Efter badet hoppade vi studsmatta, gosade med kaninen Ronny och åt jättegod mat.




Avslutar med en bild på tjusigaste askfatet som mormor har målat.


Det var väl dag två det i stora drag. Fortsättning följer...


Skåne dag 1

Tidig morgon så kom mamma och mormor och plockade upp mej.


Sedan åkte vi och åkte tills vi kom till Smålandsstenar där vi var tvungen att ta den obligatoriska fikan på Göstas konditori


Väl i skåneland drog vi runt på vägarna med mormor som vägvisare. Åkte runt och kikade på ställen som man inte vart på sen man var en liten kotte



Här bodde mormor och morfar mellan 1945-1947 när de var nygifta. Huset ser precis likadant ut nu som då. Jag vill också ha ett rosa hus!

Sedan hamnade vi i Mölle hos mammas kusin Pia och henns man Conny. Dem har jag inte
sett på länge. Var ofta hos dem när vi var små.

Efter lite fika åkte vi vidare till brummby kyrka där min gammelmorfar ligger begravd. Finare kyrka får man leta efter.



Sa jag att det var nyckelpigsinvasion...

Sedan for vi vidare till Arild. Där är det så himla vackert. Köpte alltid glass där när vi var små men det kan man inte göra längre. buhu.

Efter Arild åkte vi till flickorna på skäret och köpte vaniljhjärtan. Sååå mysigt där.





Sedan åkte vi till moster Ann-Sophie i Ängelholm där vi skulle spendera natten. Vi drack vin och åt sill och potäter. Gött.





Det var dag ett det. Fortsättning följer för nu ska jag ut och bada bada bada


12 Augusti

Fan va gött det är att va ledig!
Nu befinner jag mej i Höllviken hos morbror med familj. Kom hit i går eftermiddag. Efter lite fika så blev det bad i havet. Första doppet i år för mej. Så gött!
Hinner visst inte skriva mer nu för jag och min hyperventilerande mor ska styra kosan mot Falsterbo.
Smell you later!

9 Augusti

Hej allihop! jag lever...skulle bara säga det i fall ni undrade. Har inte uppdaterat på ett tag men jag har jobbat, jobbat och åter jobbat. Är tok slut nu men väldans glad för nu är jag ledig en hel vecka. Jihoo!
I morn blir jag upphämtad av två galna kärringar höhö. Nä då det är söt mamma och söt mormor som kommer insusande här i morn bitti klockan 8, då vi ska börja resan nertill skåne, så ingen sovmorgon i morn heller med andra ord men sömnbrist är numera mitt andranamn så va fan...
Får se när jag uppdaterar nästa gång. Mamma har ju mobilt bredband så känner jag mej själv rätt kommer jag inte kunna hålla fingrarna borta...

natti natti

6 Augusti

Jahopp. Här sitter jag vaken. Varför? Jo för jag måste få tummen ur och fixa ett leg innan jag åker till USA. Vill inte gärna springa runt med passet då. Har ringt till banken här i kvänum och brötat runt. Tar tydligen två veckor ca att få det färdigt och det är precis den tiden jag har så jag gör en chansning.
Håkan slutar vid fyra och då åker vi in till vara för att ta bild och sedan tillbaka som två skott för att vara på banken vid 17.
Livat. Så ser alltså min dag ut innan jag fortsätter nattuggla. Nu är bara det stora dilemmat om jag ska gå och lägga mej igen och försöka sova några timmar till eller om jag helt enkelt ska va kvar uppe. Är ju inte riktigt lika fifint väder som det var i går men det kännsi i alla fall lite surt att gå och dra täcket över huvudet.
Vad hittar ni andra på idag då?

svettig

Japp nu har jag och bråkan kommit tillbaka från skogen. Är svettig som en gnu, vad har hänt med min kondition (den lilla jag hade)får nog bli en runda lite oftare framöver. Nepp nuska jaginte sitta här ochglo. Korvenstår på tining och älskling har tänt grillen så nu ska jag ut och njuta lite av solen innan jag pyser till jobbet.
hörs i morn!

5 Augusti

Godmorgon!
Herregud vad jag har sovit länge. Har iofs vaknat till flera gånger sen 11.30 men somnat om lika fort igen. Nu kände jag däremot att det var dags att mösa sig upp. Solen skiner självklart och det känns rätt surt att man har sovit bort den första fina dagen på över en månad...
Men jag hänger väl inte större läpp. Sitter här och äter frukost och planerar så smått att dra med mej kråkan till Oltorp för en promenad när han kommer hem från jobbet. Sedan kanske vi kan dra fram grillen innan jag börjar jobba.
Får se får se.

Först lite degande framför datorn

work work

japp nu åker jag och jobbaar då. Sov så gott! Hörs i morn

Hoppsan

Då har man visst råkat shoppa igen...

Detta har jag klickat hem från H&M och den där klänningen har jag suktat efter ett jävla tag och äntligen fanns den i min storlek. Yey!




4 Augusti

Tjena tjena.
Sätter mej och skriver lite här då. Har varit iväg och jobbat en sväng 07.30-11.00. Ska jobba i natt också så nu är jag hemma och har precis käkat lite. Ska päsa lite vid datorn och sen ska jag nog försöka sova en stund så jag pallar med natten.

Hörs senare eller i morn

3 Augusti

godmorgon alla glada!
Här sitter jag och glor i kors. Segare än segast med andra ord. Kände mej ganska pigg när Håkan gick upp (som förövrigt inte snosade ett dugg,sjuk?) men sen somnade jag givetvis om och här sitter jag och är helt mosig i skallen. Jippi. Har fått i mig en sockeschock till frukost nu i alla fall, cheerios med vaniljfil, så den kickar väl snart in får vi väl tro.

I dag är det för övrigt tre veckorkvar tills vi åker. Tre! vart fan tar tiden vägen egentligen. Börjar ju änna få lite resenerver nu. Vi ska ha ett sista "planeringsmöte" vecka 34. Åh fy satan vad kul vi ska ha!
Hade ju tänkt slå på stort och köpa egna resväskor till resan men det har jag fortfarande inte gjort så jag får väl låna pappas som vanligt. Stor ska den va för den ska banne mej fyllas till hemresan höhö.

Hoppa vi får fint väder också och inga orkaner tack.

Jobb blir det i kväll också såklart. 14.30-21.00

smell you later!

2 Augusti

Då var det slut på helgen. Men det spelar ingen roll för mej, spelar ingen roll vad det är för dag när man jobbar hela veckan.
I morn ska min lilla kråka back to work också. Ska bli mucho intressant att se hur många timmar han kommer ligga och snosa...
Nä jag har inte så mycket mer att tillägga.
Natti!


1 Augusti

trött som en gnu! Jobbat delad tur i dag och likadant i morn. Kan med andra ord dröja innan jag sticker in näsan här igen.
Natti

RSS 2.0