31 januari

Tjosan hejsan. Nu är jag på hemmaplan igen då. Har jobbat 7-15 i dag sen efterdet har jag duschat, handlat och hämtat alkohol höhö. I kväll blir det som sagt fest. skoj skoj. Ska snart svänga ihop något avancerat att äta (köttbullar och makaroner) sedan ska jag klippa håkan i nacken och han ska göra samma sak på mej. Jag ser ut som en som heter Günter i huvudet...

Nu gnäller kattsrället så jag får väl kasta ut honom i snön.

30 Januari

tjohejsan. Vilken rolig dag jag har haft idag. höhö. Jobbat 7-16 i dag och självklart stack jag mej på en insulinnål. Fick ringa sköterskan för enligt nya regler så ska syster komma och ta blodprov på den som stuckit sej och den man stack om ni fattar. Venprov givetvis. Självklart var jag tvungen att sticka mej på nålen hos den mest spruträdda diabetikern vi har. Men Det gick fint. mej fick sjuksyster sticka i handleden för hon hittade inga vener i armvecket höhö.
jaja spännande.
Nu ska jag och Håkan köra ner räva i soffan med cola och kakor och se på Harry Potter.
Förresten lyckades byta bort kvällen i morn. Tur att man har världens bästa jobbarkompisar. Så nu kan jag gå på Larsa och eves fest.

chipp!

choklad...

...har jag precis tryckt i mej lite. yummie.
Jobbet gick fint somsnus. Gött att vara igång igen.  Jag har härjat runt en del bland mina arbetskamrater eftersom jag vill vara ledig på lördag kväll. Jag harvarit bjuden på en fest ganska länge och den vill jag inte missa. Nu har jag i alla fall hittat en vänlig själv som tar min dag på söndag så jag gör kvällen i stället. har två kvar att fråga om dom är intresserade av min lördag kväll (inte troligt men ändå). Annars får jag jobba till nio och sedan kleta in lite smink i trynet och gå direkt till partajet från jobbet. Det löser sej sa han som sket i fläkten eller vad det heter höhö.

Nu ska jag snoka igenom alla mina bloggar och efter det har jag en dejt i sovrummet med han den där med runda glasögon och hack i pannan ni vet...

natti

29 Januari

Jaha då ska man jobba i dag då. Vad fort en vecka går egentligen. Ska bl rätt gött att komma igång igen. Hoppas det inte har hänt något allt för dramatiskt.
Hade stora problem att komma upp ur sängen i dag och jag kan tyvär inte skylla på träningsvärk längre. Fast jag somnade å andra sidan inte förens 02.00 så jag behövde väl sova lite antar jag.
jahapp Jag var ute på Harrys mingelbilder från Övik och självklart fastnade jag och syrran på en bild.



Jonny och Anders skymtar i bakgrunden


Händer inte så mycket här så...

...slänger upp lite bilder i stället från våran lilla förfest.


Det här med att fota i spegel är jag inte helt haj på som ni ser...





28 Januari

Tog lite sovmorgon i dag. är så fruktansvärt slö. Har i alla fall fått i mej lite frukost nu. resten av dagen ska jag spendera framför datorn hade jag tänkt höhö. Förresten i går blev jag så jäkla sugen på pizza så jag tvingade Håkan att ta med sig det hem. Sen när han kom hade han med sig en bärbar dator också. Den var pizzabagarens som han vlle att håkan skulle fixa. Som tack för det fick vi en pizza på köpet också fick Håkan en gratis lunch. ganska najsigt va? höhö får se om han får liv i den.

nepp nu ska jag snoka i bloggar

Klippet ni alla har väntat på...

...eller inte höhö. Här kommer i alla fall en lite snutt på mitt "skickliga" snowboardåkande. Observera den lilla skitungen som åker och ställer sig mitt ivägen för mig så jag måste tvärnita för att inte meja ner honom (hallå jag kan varken svänga eller bromsa liksom)


Lite blandade bilder från Övik

Lilla busungen Hugo

Pulkaåkning

Alla satt och klämde vi varsin dator mest hela tiden höhö



Fortsättning följer...


27 Januari

Hej hopp. jga lever bara så ni vet. Är hemma i mitt lilla hus nu. Orkade inte skriva något i går för jag var helt slut när jag kom hem. Träningsvärken från helvetet efter snowboardåkningen. Varenda muskel i hela kroppen värkte. ajsing bajsing. Har ont i dag också men jag kom i alla fall upp ur sängen själv höhö. Myste med Håkan i går kväll med semlor och chips (?) Annrs gör jag inte mycket. ska försöka packa upp (finns det något tråkigare). Ska slänga i mej lite frukost nuockså sedan ska jag försöka uppdatera med lite fler bilder och den där jävla filmen jag har tjatat om.

hej så länge

Party pics








Fler kommer vid ett senare tilfälle. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan däcka i sängen

25 Januari

Hoppsan hejsan. jag har inte skirvit nåt i dag men jag har haft fullt upp. Vi var juför det första ute i går på Harrys här i byn höhö. skitkul faktiskt. Bilder kommer senare. I dag har vi varit väldigt hurtiga och slängde oss iväg till skidbackarna i Bjästa. Varken brorsan eller jag har någonsin åkt skidor eller något sånt så jag var väldigt taggad. Jag har alltid velat åka snowboard så givetvis bestämde sig både jag, brorsan och jonny oss för att testa det. Jonny har ju alltid åkt skidor och är bra på det men aldrig snowboard så vi var tre blåbär som gav oss ut i backen. Skitkul var det i alla fall. Vi blev till slut riktigt grymma. Självklart ramalde man ett x antal gånger så nu är min högra skinka helt öm (slog i samma jävla ställe hela tiden) får väl ett lagom saftigt blåmärke där skulle jag tro. Har ett ganska skojigt filmklipp på mej själv när jag åker nerför backen. Tar sån tid att lägga ut det på youtube bara. får se när jag lägger upp det.  Här kommer en liten bild så länge när vi ska prova pjäxor.

Visst ser vi proffsiga ut eller?höhö

Party party

Snart i alla fall höhö
Det var en ganska så givande eftermiddag på stan. Hittade lite smått och gott. Mest smink (som vanligt). jag blev intervjuad av tidningen också. Dom hoppade på mig precis när jag och syrran kom ut från en av galleriorna. Dom frågade om jag hade börjat planera sommaren och jag sa att jag skulle jobba. Muppigt värre men jag blev helt paff stod en tjej brevid och tog massa bilder också. Ser säkert ut som en idiot men men det är ju ingen här som läser Öviks allehanda direkt höhö. Men lite ballt är det allt.
Sedan hade mamma sett Måns selmerlöv för han ska tydligen sjunga här i kväll. Jag såg däremot inte röken av honom. osis.

Har precis nu färgat håret på syrran eftersom hon tröttnat på sitt hår. Svart blev det denna gången.

Just nu sitter jag och klurar på hur jag ska sminka mej. Lite nördigt kanske men sån är jag. Här kommer lite inspirationsbilder




Skulle gärna byta fejs helt och hållet med denna tjejen...


Som ni ser är jag inne på röda läppar för tilfället
jaja vi får se vad det blir

24 Januari

Då var man vaken här då. Eftersom lilla Hugo är här nu så blev det lite tidigare uppstigning än vanligt höhö. Nu ska jag göra mig iordning och slänga på mig lite smink sedan bär det av in till stan för lite shopping. härligt.
Sedan i kväll lutar det åt utgång. Eftersom dom har harrys här så blir det nog dit vi går. skoj skoj. I morn är det tänkt att vi ska ta en dag i backen och jag ska åka snowboard för första gången. Jag har iofs aldrig stått på ett par skidor heller så hur tror ni att detta går? höhö

hej så länge

Plaskat färdigt

Gud vad gött det har varit. Mesta delen av tiden låg vi i bubbelpoolen och emellanåt åkte vi några vändor i den enorma rutchkanan, simade ut i kylan eller åt glass. så himla härligt. Blev bara några bilder tagna när vi ligger i bubbelpoolen utomhus men dom blev inte så himla lyckade pga all ånga och en mor som är väldigt darrig på handen höhö. Här kommer den bästa

Jag och brorsan där inne i  dimman


Snyggt va? höhö

23 Januari

Godmorgon gott folk. Blev litesovmorgon i dag till 1.30. Har sovit som en stock. Nu ska vi greja iordning lite här och sedan ska vi åka iväg till paradisbadet. Ska bli gött att flyta runt i en bubbelpool några timmar så man kan tina upp lite.
Kanske tar med kameran så ni får se höhö.

hej så länge

Frukosten i dag


Mor och bror ser lite lagom nyvakna ut höhö

Hungrig

Ja det knorrar rejält i kistan just nu men snart blir det kålpudding. Händer inte så mycket just nu. Mamma och jag var inne i stan förut och handlade lite. Sprang in en sväng på Cubus också men tittade inte så noga. Meningen med detta inlägg var att jag ville berätta vad pappa fick i julklapp av sin dam. Konsertbiljett till Håkan Hellström. Hur gulligt är inte det eller. Pappa gillar ju Håkan hellström men antagligen inte hon men ändå ska dom gå ihop. Vad är medelåldern på en sån konsert skulle ni tro? 15? höhö skojigt värre

Nu blir det nog mat om una minuta eller vad det heter

Fika

Ja snart blir det fika. Behövs nu känner jag. Jag och mamma har varit ute och pulsat i snön. Riktigt gött faktiskt. Självklart var kameran med höhö.

Mammas och Pers hus

Min lilla mamma



Här ramlade mamma. Tyvär han jag inte få det på bild för jag skrattade så höhö

Så här ser man ut utan smink och med "vackert rosiga kinder"

Jag fjantar mej

Jag ramlar...



Mycket snö som sagt. Nu ska jag fika!


22 Januari

tjoho nu ör vi framme då. eller ja vi kom ju hit i går vid 23 sedan slängde jag mig direkt i sängen och slocknade. Nu har jag precis ätit frukost och ska snart ut och gå en promenad tänkte jag. Det är hur mycket snö som helst här. Nu kommer några bilder jag tog i går på resan upp. Inga roliga men ändå.

Brorsan ser livrädd ut inne i planet

Jag ser också lite skeptisk ut...

Men eftersom de bjöds på kaka och valfri dryck så blev vi genas muntra värre


Gött gött. Nu ska jag göra mig iordning och bege mej ut i snön, tar förmodligen massa bilder som ni får se senare höhö

21 Januari

Nu är jag hemma igen då. Sticket gick bra fast det gjorde ont som fan.*gnäll*
För Håkan gick det desto sämre. Han är ju enormt spruträdd har han sagt till mig men de två senaste sprutorna vi har tagit har han knappt reagerat på så jag har bara trott att han fjantat sig. Tills i dag. Han låg ner på britsen och blev helt plötsligt alldeles vit i ansiktet. Fick öppna fönstret och bdda pannan på min stackars kråka. höhö vekling. Nädå.
Fick hem mitt H&M paket och det är med stor sorg i hjärat jag får skicka tillbaka två grejer. Jeansen var ju såklart aldeles för små. Få typ hugga bort höftbenen om jag ska få på mej dom. mycket underligt. Den svarta kavajen var för stor så den ska jag byta till stl 34 om den finns. Den gråa kavajen satt som ett jävla smäck i alla fall för den hade jag beställt i 34 skitsnygg var den. jaja sånt är det med det.

Nu ska jag äta frukost och packa färdigt. Slöa lite här och sedan göra mej iordning och åka på mötet sedan blir det bon voyage (eller hur det nu stavas) höhö.

smell you later!

Nyduschad

jeeeeepp. Har gått som smort på jobbet i kväll men det är ju som vanligt. Tårta fick vi också. Röda korset bjöd på det i dag och det blev lite över som vi smaskade i oss höhö.
jaha då börjar min lediga vecka då. göööött. bara möte i morn också då men det är ju inte speciellt ansträngande. I morn ska även jag och kråkan stickas för sista gången. Alltså vi ska ta tredje och sista tvinrix sprutan så vi är skyddade mot hepatit A och B för resten av livet. smidigt så man slipper tänka på att vaccinera sig och bröta innan man åker utomlands.
Sedan har mitt paket från H&M kommit. Hoppas allt passar nu bara. Annars blir jag grinig.

nepp nu ska jag blega igeom alla mina bloggar och sedan ska jag börja packa så smått....måla naglarna måste jag hinna med också. Det verkar som om kristin får vara uppe ett tag.

20 Januari

yo. Nu är jag uppe. Var vaken vid 9 för jag tänkte gå ut och gå men hörde att det blåste storm ute så det var jag inte så sugen på. Tänkte att jag skulle ta sovmorgon. Det sjuka vara att jag drömde att jag vaknade och kollade på klockan och den var typ 17.00 ochj ag fick världens panik och hyperventilerade eftersom jag började jobba 15.45. sedan vakande jag på riktigt och såg att klockan var 10.30 så då gick jag upp.
har satt igång en tvätt inför reasan. har kämpat ett tag med att få eld i brasan och till slut lyckades jag. Ibland är det helt omöjligt. I går var en sådan dag och då gick jag och satte mej i soffan och surade men efter ett tag hörde man hur det sprakade muntert i kaminen. Gick dit och det brann hur mycket som helst. puckat.

jaja nu ska jag äta frukost.

skrivkramp

Sitter här med röven ordentligt nedsjunken i soffan. Fick schemat i kväll så jag har precis skrivit in mina tider i almanackan 8 veckor framöver. kramp i fingrarna, därav rubriken höhö vad rolig jag är.

kvällen har varit smärtfri. var riktigt kul att jobba i kväll faktiskt. Men jag hade en nära döden upplevelse. Sprang ju upp och ner i trappan ett x antal gånger. Borde kanske hålla ögonen öppna när jag gör det för jag hade ett papper i handen som jag skulle faxa iväg och gick och glodde ner i det medans jag skuttade nerför, halkar till och glider några trappsteg med fötterna.iiiiii. kunde lika gärna trillat baklänges och slagit kålroten i liksom. jaja får väl börja ha hjälm på mej höhö.

Nu så ska jag snoka runt lite i vanlig ordning. får se om det blir något mer inlägg


19 Januari

Fan va gött! Har precis kommit in från min promenad. Det var ju inte så svårt. bara att dra på sig massa kläder, trycka på mp3:n och ut och knata. visst blåste det lite men nu är jag så rosig och fin om kinderna höhö. Sitter här och äter frukost. funderar på om jag ska sätta igång en tvätt. får se hur jag gör.

Ljushuvud

Jepp jepp håkan kråkan har blekt håret på mig. blev himla najsigt. Spenderade större delen av dan hos svärföräldrarna med god mat och bondespelet. Sedan gick jag till jobbet och fick en skön komentar från en dement dam, " Vet du om att du har vitt hår?" höhö

Nu har jag kommit fram till en smart plan. Jag ska ju försöka komma ut på promenad en gång om dagen, men eftersom jag alltid drar på det så "hinner" jag inte med det förren jag ska till jobbet tex. Så i morn ska jag gå ut direkt när jag vaknat innan frukosten. mart va? Får se hur det går.

Nu ska jag snoka i lite bloggar

18 Januari

I dag sov jag öite bättre minsan. Sov som en stock fram till 10 så det fick räcka. Nu sitter jag här i vanlig ordning och äter frukost. Försökte få fart i kaminen men det ville sej fan inte. Ska låta Håkan sova en liten stund till men sen ska vi åka iväg till hans föräldrar eftersom jag behöver bleka håret. Jag har börjat se lite för jävlig ut nu helt enkelt. Ska försöka hinna med det innan jag börjar 16.30.
Vad gör alla andra i dag då?

Ruggigt

Så jävlakallt ute. burr. Ryktet går ju att det ska komma snö också.iiiiii. Sitter här under en filt och med min varma dator i knät höhö. Längtar så till sommaren, speciellt när jag såg den här bilden när jag rotade runt lite här.



Livat på landet?

Rubrik

Äntligen hemma från jobbet höhö. Har haft två små virriga damer hasandes efter mig hela kvällen, man blir ju inte mindre stressad liksom...
Nu är det gött att ha parkerat röva här i soffan. Hoppas jag sover längre imorn. Jobbar 16.30-21.00 i morn sådet är en liten kort tur som kallas springturen fast springer runt gör man ju för det mesta ändå höhö. Nu dröjer det inte länge fören jag åker upp till ö-vik. sist jag pratade med mammi så var det -25 där.jabba.

nepp nu ska jag snoka lite i bloggar. kanske återkommer innan John Blund kommer på besök.


I brist på annat...

Här kommer en lista som jag snott av lilla malin höhö.

OM DIG.
1. Hur mycket är klockan just nu? 08:53
2. Namn? Maria Erika Kristin Sandgren
3. Vart bor du? Kvänum
4. Hur många barn vill du ha? Jag skulle kunna nöja mej med två små kottar
5. Vill du gifta dig? Ja, ska bara hitta någon som vill gifta sig med mej också höhö
6. Har du ätit sushi? Smakat lite
7. Favoritglass? Just nu B&J strawberry cheesecake
8. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? 2 olika sorters musli om det räkans
9. Humör? ganska nollställd

FYRA GREJJOR.
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nä inte duktiga lilla jag inte
2. Har du en hund? Nej och kommer aldrig vilja ha heller
3. Sover du helst själv eller med någon? Det räcker med att veta att håkan ligger i andra änden. Men kommer han för nära får han stryk höhö
4. Tror du på spöken? njaäe

SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Jag är redan ganska lång men några cm till skadar ju inte
2. Skulle du vilja väga mer? Ja om det sattte sej på "rätt" ställen
3. Skulle du vilja ha sex nu?
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Inte just nu men nästa helg skulle jag vilja gå ut höhö 

KAN.
1. Kan du röra på öronen?
2. Kan du slicka dig på näsan?
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Japp
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja det kan dom. Har oftast varit väldigt skötsam
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Om jag sitter själv hemma är jag oftast ganska tyst...
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Ja det har hänt några gånger fast då tror alla att man är gravid så det är lika bra att supa höhö
7. Kan dina vänner lita på dig? Ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? nej för fan
9. Kan du suga? damsuga? Jag hatar att dammsuga
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja det kan jag.fast hittar jag något som jag verkligen vill ha så köper jag ju det men det är inte så att jag måste köpa bara för att jag har pengar. Jag gillar att spara.

HAR.
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Det har väl alla?
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Jajjemän
3. Har du syskon? jag är trilling så det blir ju två syskon det
4. Har du någonsin haft sex med någon? Ja gissa det du...
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Det har dom säkert
6. Har du varit full den här månaden? Jag var full på nyårsafton senast så det räknas ju inte höhö
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Ja
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Japp
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Det har jag säkert
10.Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Nej
11.Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej Håkan är ju fem år äldre
12.Har du blivit påkommen när du har haft sex? Ja
13.Har du haft sex med mer än tre personer? Nej
14.Har du ljugit på någon fråga än då? Nej det är fult att ljuga

17 Januari

Vad fan gör jag uppe egentligen? Såklart när man kan sova hur länge man vill så går det inte. Vaknade kl 6 och har legat och vridit på mig en timme utan att kunna somna. jag fick allt mösa mig upp. Satt fart på kaminen och vevat ihop fil med musli och nu sitter jag här pigg som en mört. Solen har ju inte ens gått upp än. jaja nu ska jag snoka i bloggar om det nu är någon som uppdaterat så här tidigt höhö.

Här kommer en liten bild på min frukost (intressant va?) jag vill bara tipsa om filen. så jävla god! Muslin är inte fel den heller. Billig eldoardo skit. 2 kg för 10 spänn typ. mums


soffpotatis

Nu sitter jag här igen. Jobbet gick fint, fick även slänga ett getöga på syrrans tatuering och den såg himla najsig ut måste jag säga.
Har lets dance på och man kan ju inte annat än älska carl-jan. Hur underbar får man bli?

Nu händer det inte så mycket mer ska sitta här och dega lite och trycka i mig den här godingen:


Film

I dag har jagså tråkigt. Så tråkigt att jag till och med satte på Drömkåken höhö. Fast den har sina ljusa stunder. Letade på youtube efter min favoritscen "har du en lök i arslet" men såklart fanns inte det men detta är också kul.


Lite frostigt

Tog några bilder i all hast när jag gick ut och hämtade posten.






16 Januari

godmorgon.
Jag vaknade ganska tidigt i dag. Var till och med uppe före Håkan,fast hanåkte nu.
kallt som i graven är det här också. 14,5 eller nåt så jag ska väl sätta lite fart på kaminen tänkte jag. Men först frukost.
Ska faktiskt försöka mig på något annat än gröt i dag (tro det eller ej) köpte fil och musli när vi handlade så det ska jag provsmakai dag. det går ju så fort och lätt att slänga ihop. Väldigt nyfiken på filen jag köpte. blåbär/vanilj låter ju i alla fall sjukt gott.
nepp först ska jag leka pyroman

Träningskort

Nu är jag hemma från jobbet då. Fick snålskjuts av en jobbarkompis höhö. Jag är så hyperglad för jag har fått ett träningskort från jobbet. woho! Så nu kan jag änligen börja simma eftersom vi har badhus här i kvänum.perfekt.
Har tänkt gå till chefen och fjäska till mej ett men jag har skutit på det hela tiden för jag trodde ändå inte att jag skulle få ett men så fick jag det bara sådär. jippi!

jaha nu vet ni vad som gäller. Jag ska läsa bloggar och sedan gå och lägga mej.
natti


15 Januari

Morn
fast morgonär det väl inte direkt men jag ahr gått upp nu i alla fall. Jobbar 13-21.30 i dag så håkan kommer hem på lunchen. Det får nog bli soppa i dag känner jag.
nä men annars så händer det väl inte så mycket.
hörs i kväll

sitter här igen

Jaha nu har jag ingenting att göra....säger vi. Disk finns det ju alltid men jag har ju för fan städat kylskåpet nu mm. Nån måtta får det väl ändå vara höhö. Syster yster har minsan varit här på sin lunch. Hon har apg i dag och den lilla jäveln ska tydligen få semester. va falls! Den som ändå hade ett vik. men men jag får väl slava hela sommaren som vanligt. Min belöning kommer ju framöver i form av en resa så jag är nöjd.

solen skiner så fint utanför. Funderar på att gå ut och fota lite kanske.


14 Januari

Då har man jobbat lite igen då. En liten bebistur på tre timmar. Kändes lagom i dag höhö. Nu har jag precis satt igång en brasa i kaminen och snart ska jag börja med mitt mission för dagen, rengöring av kylen, jippi. Vi ska nämligen storhandla i dag då är det bra om all gamal skit är borta från kylen och det är rent och någorlunda fräsht.

Men nu måste jag nog äta någonting allra först för jag åt ju frukost redan vid halv sju och är redan hungrig.

Pannkaka

Jag man kan lungt säga att det blev pannkaka av hela plättstekningen.
Allt bara fastnade och geggade ihop sej och då hade jag ändå smör i både pannan och i smeten(!) så jag slängde skiten åt helvete och stekte vanliga pannkakor istället som inte blev mycket bättre dom. Var arg som ett åskmoln när håkan kom hem glad i hågen.Hade ju till och med tvingat hem honom tidigare så han skulle få nygräddade plättar. fan! Funderar på att tvinga iväg honom och köpa tio kilo marsipangodisar till mig som jag kan proppa i mig framför bygglov, mitt enda ljus i tunneln denna kväll.


 

Gaaaah!

Fattar ni hur länge jag har försökt få det tidigare inlägget publicerat?typ hela jävla dan. Vad är det frågan om liksom.
jaja nu har jag precis sett klart på Skönheten och odjuret (jag är en liten disneynörd) har också hunnit med att nästan elda upp huset, ett jävla vedträ trillade ut ur kaminen när jag skulle proppa i mer, men modigsom jag är tog jag tag i det och slängde in det igen. Nu luktar det ganska mycket rök här inne som jag försöker maskera lite snyggt med ett doftljus med kanelbullelukt. Funkar dåligt elelr är det jag som har för mycket snor i näsan kanske?

Pratade precis med Håkan och hörde mej för när han kommer hem. Tänkte överraska honom med plättar. Måste ju inviga min fina födelsedagspresent jag fick av honom.

resultatet kanske fastnar på bild senare, vi får se.


För lite bilder

Sitter vid Håkans dator och rota igenom lite bilder jag tagit. gamla som gatan men här kommer dom.






Vad man längtar till sommaren nu då...

Fan va bra jag är

Gud vilken effektiv liten skit jag har varit nu då. Alla julsaker är borta och nästan allt har jag fått ner i lådan. resten får Håkan göra när han kommer hem. jag kan inte ens rubba den stora jullådsn nu höhö och den ska liksom släpas upp på vinden. stackars kråkan han kommer ju gå av.
nä nu känner jag att jag behöver pausa lite. ska snart hänga upp tvätten och diska också.
först lite slösurfing på nätet.

13 Januari

Min lediga dag i dag då. Vad ska man hitta på? Jo jag ska såklart dansa ut julen. Har redan börjat så smått här före frukost. Tydligen verkar det som om jag ska behöva släpa in ved i dag för det ligger bara några ynkliga bitar framme. pust. Vad jobbigt det känns att skriva. Var ju givetvis nära att amputera halva fingret i går när jag skar kassler. typiskt mej. Precis på fingertoppen där det gör som ondast.gaaaaah!

I alla fall. Nu sitter jag här och häckar en stund. Mannagrynsgröt bli det till frukost i alla fall. gött.

12 Januari

pust. Nu är jag äntligen hemma. Varit en minst sagt händelserik dag på jobbet. Inget jag kan skriva om här tror jag.
Nu känns det gött att vara ledig. Ledig i morn och jobbar bara 7-10 på onsdag sådet blir ju lugna puckar höhö.
Fick en trevlig överraskning när Håkanhämtade upp mig utanför jobbet. Lilla Linn satt i baksätet. En timmanställd på Jörgensens som är himla trevlig. Hon snålskjutsade på oss hem till sig för det blåser storm och regnar ute. Inget mysigt promenadväder direkt. Hoppas ändå att det är bättre i morn för jag måste ut och röra på fläsket känner jag.

Nu ska jag snoka i bloggar och sedan ska jag laga lite mat tänkte jag. Var ju ingen höjdare på jobbet  idag. Dom hade lurat oss fint med att skriva på matsedeln att det var fläskggryta men vad får man?julskinka, potatis och en äcklig sås, Jag menar hallå eller. 20 dag knut i morn och julmaten har tydligen inte dansat ut ur köket än. blaj.



Finito

Jepp jag är hemma. känns som om alla mina blogginlägg börjar på samma sätt. Har som sagt jobbat och det gick fint. Verkar som om vi har begränsat maginfluensan till en person och denne verkar vara på bättringsvägen. halleluja.
Okej bara jobb i morn 7-16 sen är jag ledig en hel dag! jabba höhö.
Nu ska jag läsa alla mina bloggar. bre macka tills i morn och sedan slänga mej i sängen. Om jag somnar är en annan femma. Sov ju till ett i dag så det kanske kan bli lite segt på den fronten. Den som lever får se.
 

11 Januari

då var jag uppstigen då. Var egentligen ganska vaken och pigg vid 11 men såklart somnade jag om. Det blåser storm ute så man blir inte så sugen på att stiga ur sängen direkt.
Natten har gått bra. Misstänker nog att en av de "sjuka" var falskt alarm. Den andra som var sjuk har sovit hela natten så jag har bara stuckit in huvudet lite då och då. Hoppas det försvinner utan att någon mer smittas.
I kväll blir det jobb antar jag för jag har inte hört något annat. 15.45-21.30 och imorn jobbar jag 7-16.
Nu ska jag i alla fall göra "frukost" blir nog något matigt.

Frossa

Ja vem tror ni sitter här och trycker i sig choklad? Jävla Håkan som inte kan låta bli att köpa sån skit höhö. Seg dag i dag. har varit rastlös. Vet inte varför. Snart åker jag till jobbet i alla fall. vet inte hur länge jag blir där åtminstonde till 06.00 i alla fall.
Nu ska jag packa kassen med duschgrejer och arbetskläder. Bre några mackor också så man har något att tugga på i natt.

hörs i morn

Äntligen funkar det

Jävla skit. Har ju inte gått att logga in på evigheter och jag som har en så rolig grej att visa höhö.
Har snott den från en annan blogg.


Skrattade så jag höll på att dö.

10 Januari

Tvära kast. Skulle ju jobba i kväll men dem ringde precis från jobbet och frågade om jag kunde jobba extra i natt och vara hos dom sjuka. verkar som om det för tillfället är två som är sjuka så dom två får jag ta hand om.
Eftersom jag har varit hos en sjuk så får jag inte vara hos friska nu för att det inte ska spridas vidare. försöka stoppa det.
Så får vi se hur det blir i morn eftersom jag ska jobba kväll då med.

jaja kanske ska gå och lägga mej igen. fast nu har man ju piggnat till så. sover kanske lite i eftermiddag i stället.

Panik

Kommit hem från jobbet då. skiiiiit rent ut sagt. Verkar som om maginfluensan till slut har hittat till jobbet. Såklart var ju jag inne och brötade hos den drabbade. Inbillar mej redan att jag känner mej illamående. Men jag gick in med förkläde, handskar och hela kitet och har fullkomligt badat i handsprit höhö. håller tummarna för att jag klarar mej. Jag slängde mej in i duschen direkt när jag kom hem också hellre grön i huvudet än magsjuk.

Jobbar i morn 15.45-21.30 så får vi se hur det går.

Nu ska jag läsa lite bloggar och lyssna på In Flames.


hehehe

Måste bara tipsa om den här filmen som vi såg härom kvällen. hiskeligt rolig faktiskt.



Jag brukar inte ha mycket till övers för romantiska komedier men den här är faktiskt bra

9 Januari

Jag lyckades allt pallra mej upp i dag. duktig jag är. en uj uj vilken skum dröm jag hade. kommer inte ihåg så mycket av den nu men vi var ute och festade på ett ställe (gabriel av alla ställen) där vi skulle samla kuddar(?) och vi var ute jättetidigt typ kl 20.00 och kl 21.00 kom en jobbarkomis till mej som var en lärare till oss i drömmen och sa till oss att vi inte fick vara ute och festa för vi hade lektion i morn. jag blev asförbannad och ledsen på henne och skrek att jag jobbar faktiskt inte fören i morn kväll så jag får festa hur mycket jag vill!
eh? puckad dröm liksom.
Nu ska jag käka gröt och snoka i bloggar.
smell you later

home sweet home

Jaha då har man jobbat färdigt för i dag då. Gick gör smidigt på jobbet i dag faktiskt.
jaha då vet ni vad som gäller, jag ska snoka i bloggar innan jag däckar i sängen.
Blir inte mycket bloggat i dag inte.
Lägger ut lite bilder på maten från i går i brist på annat höhö

Våran fina IQ befriade bordsgrill med bilder för vad man får grilla höhö väldigt vacker

Fina fisken




8 Januari

Oj oj. jag försov mej rätt rejält i dag. inte så kul. sitter nu och äter frukost i form av hamburgare med bröd. gött. ska i dag jobba 14.30-21.00 så ni kommer inte höra något mer från mej förren efter nio.
Nu måste jag greja lite här innnan jag ska susa iväg.

ha en bra dag!

Sova?

Känner för att lägga mej. Det är tröttsamt att vara romantiskt höhö. Maten var i alla fall apgod och chokladfondue måste vi ju äta fler gånger. Känns i alla fall en aning nyttigare än våra chips och dippfrosserier t e x.
Vad tyckte ni om Grammisgalan då? Personligen tyckte jag In flames var bäst och eftersom jag bara lyssnar på sån "skit" kände jag inte igen någon annan låt typ. jag lyssnar aldrig på radion. Håkan höll på att skratta ihjäl sig när jag inte hade hört den där jävla vampyrlåten (den var ju däremot något att skratta åt) jaja man kan inte hänga med alla gånger. Här kommer mina älsklingar In Flames. Ni behöver ju inte lyssna om ni inte vill höhö.


Mat!

Älskling har kommit hem och har ställt sig för att slänga ihop våran "romantiska" middag. eh?.
Lax som ska tillagas i våran bordsgrill vi fick i julklapp (testing testing), klyftpotatis och kantarellsås direkt ur påsar såklart. tjusigt. Till efterrätt blir det chokladfondue. Vi skulle doppa banan och ananans var meningen men eftersom kråkan kom hem med gröna bananer(!) så blir det bra ananas.får väl duga. I kväll bänkar vi oss nog framför grammisgalan. In Flames ska ju uppträda och det får man ju inte missa för allt smör i småland.

Nu ska jag hjälpa min chef de la kök

Ooooops

Klåfingriga Kristin har just klickat hem lite saker från H&M. ajabaja. Jag som ska spara pengar och allt. Får försvara mig med att allt var på rean.

Kavaj - GråmeleradKavaj - Svart&denim. jeans - Denimblå

Vad har hänt?

Värst vad hurtiga alla har blivit nu då. Varenda bloggande kompis verkar ha köpt gymkort/bygger hemmagym eller flåsar runt på promenader. Är det bara jag som vågar vägra nyårslöfteshetsen och ligga på sofflocket precis som vanligt?
Fast å andra sidan kommer alla mina vänner vara redo för beach 2009 medans jag får simma i vassen....
Kanske skulle pallra mej ut på en promenad i alla fall *vända kappan efter vinden*



Jag och min partner

Vad passar väl bättre såhär på 3:års dagen med en lite lista om oss. Den här har jag hittat i varannan blogg jag har vart inne i så jag ska ju självklart också lägga upp den höhö.

Hur träffades ni? På en fest. vad annars höhö
Hur länge har ni varit tillsammans? 3 år på pricken i dag
Är ni förlovade? jepp jepp
Bor ni ihop? Ja i vårat lilla hus mitt ute på åkern utanför Kvänum
Har ni barn? Inte än
Har båda körkort? eeeeh nä...bara Håkan men jag ska ta tag i det där
Kommer du ihåg er första kyss? jadå vi kysstes hejdå den där kvällen vi träffades.
Vem sa "Jag älskar dig" först? Det var Håkan och jag mins att jag blev helt shockad och varm i hela kroppen.
Vem är äldst? Håkan är nästan 6 år äldre
Vem är lägst? Håkan är 5 små cm längre än mej höhö
vilka stärntecken är ni? jag är skytt och Håkan är fisk
åller ni i handen på stan? oftast
Vad har ni gemensamt? inte så mycket fakiskt vi är ganska olika men det gör inget
kände ni varann innan ni blev iho? Nepp
Blev ni kära vid första ögonkastet? Ja i princip
har ni stora framtidsplaner? Självklart. Hus, bebisar, resor mm mm
Har ni gåtit i varandras armar? Nä faktiskt inte. Jag har kanske gråtit i Håkans armar lipsill som man är men jag har bara sett Håkan gråta en gång.
har ni varit utomlands tillsammans? ja. turkiet 07 egypten 08 också resan framöver som väntar
vilket är ert bästa minne? Jag tror det var när vi flyttade ihop och när vi förlovade oss
vem lagar bäst mat? Vi är inga mästerkockar någon av oss tyvär...
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Segar framför varsin dator eller gosar ner oss i soffan framför en film och trycker i oss något onyttigt.
Ger  ni alltid varandra en puss när ni ses? Oftast
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Några mil bara är det två kanske?
blir du lätt svartsjuk? I början var jag svartsjuk men nu inbillar jag mig att det har släppt. Håkan däremot är aldrig svartsjuk.
Ringer eller sms:ar ni mest? ringer mest
brukar nån av er prata i sömnen? Vi pratar faktiskt i sömnen båda två. Men håkan slåss i sömnen också och det är inte lika roligt. Kan bli rejäla slagsmål höhö

Det var ju skoj.
Här kommer en bild på oss när vi var i Egypten


osminkade och jävliga höhö





7 Januari

Morning!
Gud vad duktig jag är då. Gick upp 09.10 trots att jag kände mej halvdöd. Hade stora problem med att somna i går kväll. Vände och vred mig till halv ett. Att Håkan hade teven på högsta volym gjorde ju inte saken enklare direkt. Vräkte mej ur sängen och skällde lite på honom och släkte alla lampor i huset som jag inbillade mej störde min insomning. Lyckades kanske somna vid 01.30. Varför är det så här. Man har jobbat häcken av sej en hel dag och är trött men ändå somnar man inte. lyckat.

Men man slutgnällt. Har precis käkat upp min frukost och det blev faktiskt grahamsgröt i dag. Hittade ett skamfilat paket med det längst in i lådan. gött.
Har satt igång en tvätt och en eld i kaminen också så snart börjar det väl krypa upp till 17 grader här inne i alla fall.

Vad gör alla i dag då?
jobbar antagligen men inte jag inte moahaha

6 Januari

Herre Jesus här har ni en som är trött. Jobbat delad tur idag så man känner sig lagom mör nu. Gött att man är ledig i morn. Föresten i morn firar jag och älsklingen 3 år. Tiden går hiskeligt fort. Kommer antagligen inte hända något speciellt, jag förväntar mig ingenting. Vi lagar väl lite god mat bara och myser i soffan framför en film som dom slökorvar vi är höhö.
förresten jag har fått väldigt mycket besökare i bloggen det sista. jävla skoj. skriv en kommentar vettja.
I morn kan ni räkna med många inlägg i alla fall.

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag kryper till kojs

Ett till litet klipp

Den här filmen verkar lovande



Man måste ju bara älska filmer med nördar i huvudrollen

Sista bilderna från nyår

japp här kommer dom










Eve och jag är med på en jävla massa bilder men det får ni stå ut med höhö

5 Januari

Har precis kommit hem från jobbet (självklart sätter jag mig här det första jag gör)
Fryser som en köldskadad isbit. Full fart i kaminen!
Har varit en rolig dag på jobbet faktiskt, knäpp men rolig höhö.
Nu sitter jag mest och klurar på vad jag ska stoppa i min skrikande mage. Jag har iofs klämt i mig lite choklad på jobbet. Jag tyckte det var dags att någon öppnade den sista chokladasken liksom. jag lyckades med bedriften att bara ta två bitar. duktiga jag. Bara godis på lördagar nu framöver höhö.
Nä lite mat kanske?


Jobbat färdigt

Ja nu var man hemma då. Kvällen gick bra och vi var färdiga i väldigt god tid för en gångs skull.
Kallt som fan är det ute också. Gick från stora entrén ut till parkeringen där Håkan väntade och snoret i näsan han typ frysa till is. minus 14! Någon mer än jag som vill ha vår nu?Tänkte väl det.
Nä nu ska jag snokai lite bloggar innan jag går och drar något gammalt/Håkan över mej höhö.
jobb imorn 7-16 hipp hurra.

Moahahaha

Tydligen lyckades jag och syrran fastna på mingelbilder på Harrys på juldan



Ganska okej bild. Inte om kronans där man ser ut som en likblek fis om man hamnar framför blixten. huuuu.

4 Januari

Då var man äntligen uppstigen då. Fan vad segt det är att komma upp. trökigt. Solenskiner i dag så jag funderar på att dra medsambonut på en promenad. jag menar frisk luft har man ju aldrig dött  av och jag har fått alldeles för lite sånt de senaste månaderna.
Jobb blir det i dag med minsan, 15.45-21.30.
Men först frukost. Ni kan ju gissa vad det blir när jag säger att jag orkat diska lilla grytan höhö

Ännu mer bilder

Japp mer nyår innan jag knyter mej.











Mer ska det bli höhö

Mästerkocken har varit framme...

Så här ser det ut när Håkan lagar mat till sig själv:



en hel tallrik full med bara falukorv (en halv för att vara exakt)
gött

Hemma från jobbet igen

jajjemän
Har inte uppdaterat så mycket i dag. Men det är min systers fel för hon har occuperat datorn här mellan 13-15.45 ungefär. Sen så såg vi ju på wall-e också. Fan va söt den filmen är eller? Jag blir nästan lite kär, jag har sagt det förut men säger det igen, se den!
Jaha vad händer nu då. Håkan är på jakt inne i frysen så jag antar att det blir mat snart höhö. Efter det kallar nog Harry Potter på mej, eller rättare sagt sängen. Vet inte vad jag har brist på men någonting måste det ju vara när jag är så här trött. Seg början på det nya året.

Förresten

Hittade den här trailern i går.


Den verkar helt underbar. en film helt i min smak.
Kommer på bio den 6 februari i USA

3 Januari

Herregud vad jag har sovit länge. 13 timmar blir det nog. hoppsan. Det känns att jag sovit för mycket för man är ju inte pigg direkt. känner mej som en hemkola i huvudet.
men lite havregrynsgröt på det så kvicknar jag väl till eller?Har inte ätit havregrynsgröt på hundra år typ men jag orkade inte diska den lilla grytan så mannagrynsgröt kunde jag ju inte göra. latkorv.
Vad gör alla i dag då? känns ju inte som lördag i alla fall.

Seg

Helskotta vad trött jag blev nu då. Skiter nog i det här och går och lägger mej med Harry Potter höhö. Pepparkaksburken som står här och smular får nog också hänga med på ett hörn. Vilken underbar fredagkväll.
Godnatt

Mera bilder...






Vi brände ner halva Kvänum höhö





Det kommer mera...

2 Januari

Jaha då har man parkerat. Satan helvete vad ont jag har i armen. Spelade väl lite för mycket wii på nyår. Då vet man att man rör på sig för lite liksom. skrämmande.
jahapp jobbat i dag 7-16. gick ju fint som snus som vanligt.
Nu sitter jag här och gör inte så mycket. Jobbar inte fören i morn kväll så det känns gött.
ska klämma ut lite fler bilder från nyår. Blev över 300 så det finns ju en del skoj höhö.

men lite mat först kanske...
Fläskgrytan på jobbet i dag var ju inte mycket att hänga i granen om man säger så. då smakar ju till och med det jag lagar bättre och då förstår ni ju vilken nivå det ligger på...


Lite bilder














Kommer fler senare


1 Januari 2009

Godmorgon alla pigga och glada. höhö. fy fan va kul vi hade i går. kom inte hem fören 8 i morse.roligaste festen på länge. lägger ut bilder senare.

Nu är jag i desperat behov av att få någonting i magen. Antar att nyårslöften måste brytas redan nu...men nyårsdagen räknas ju inte tycker jag. eller hur?

hepp

RSS 2.0