31 Maj

Snart är det juni. helt sjukt. tiden går så fort. I dag ska jag jobba 13-21. I går jobbade jag ju på renen och vi var "bara" vikarier. det gick ju hyfsat som smort. bara att jag var den enda som hade delegation.
i går jobbade jag 11,5 timmar. uj uj. bara för att jag gjorde slutstäd i ett rum och det tog banne mej 2,5 timmar. huva aldrig igen.  Sen gick jag hem till svärmor och snacka lite skit, duschade och åt glass sen bar det vidare till renen.

funderar på om jag ska cykla till jobbet eller inte.latmasken i mig viskar att nu kan ju faktiskt Håkan köra när han är ledig....vi får se.

29 Maj

Tog lite sovmorgon i dag. ska snart äta min mannagrynsgröt.molnigt är det. suck.
nu ska jag snoka runt.

höhö

Snart är dagen slut

Är lite seg. Jag och kråkan var ute och gick samma runda som jag gjorde förut. var helt vindstilla...är det ju typ aldrig här ute. gött gött. Sen hade vi ett mini lost maraton för vi har inte hunnit se avsnittet vi spelade in förra veckan så det blev två i kväll och till det åt vi gulaschsoppa (stavas?) och knäckebröd med ost. favoritmat.
snart ska jag hoppa in i duschen. håll tummarna för att jag inte kommer ut som hulken.

Jobbar 14.30-21.00 i morn. självklart blir det cykeln fram och tillbaka jävla hurt-skurt



Svettigt...

kan man lungt säga att det är. har varit ute på en liten promenad och känner mig nu lika fräch som ett kokt ägg.
Kameran hade jag med mig så lite natursköna bilder blir det här:

image379
image380
image381
image382
image383
image384

Jag bor på landet....syns det?

ojojoj

Har legat och stekt mig en timme. Solen tar bra. Har vart inne och svalkat mig lite och läst bloggar. Men nu ska jag ut igen. Har på mig min nya fina bikini. kanske lägger ut en bild. nakenchock?

28 Maj

Sitter här och äter frukost. Mannagrynsgröt med kanel. mumma.
Solen skiner och jag ska snart gå ut och sola, måste bara uggla lite här först.
Var längesen jag var ute och tog kort. får försöka göra det i dag.

hej hopp

Pust

Sitter äntligen nersjunken i soffan. Det tar på krafterna att vara en cyklande hurtbulle...
Jobbet gick som smort...gött.
Hehe en rolig sak...jag gjorde ju pannkakor till Håkan och dom ställde jag i kylen. Sen skrev jag en gullig lapp där det stod "Det finns pannkakor i kylen. visst är jag gullig? puss puss." och satte den för säkerhets skull på ytterdörren så den inte skulle gå att missa innan jag cyklade iväg till jobbet. Sen på kvällen ringer Håkan och tackar för pannkakorna men det är ju synd att jag inte kommer in till dom. Va? säger jag och fattar noll. sen kom jag på att jag har hans husnyckel(eftersom mamma har snott min...) så han kunde ju inte komma in höhö. han fick såklart komma och hämta den hos mig på jobbet...typiskt oss att inte tänka längre än näsan räcker...

En annan rolig sak. Alla är så facsinerade av mig och min syster och hur lika vi är. Gick förbi kontoret och där satt två arbetskamrater till mig och pausade. Dom hade putsat fönster hela dagen. Dom hade såklart sett Malin och stått och spionerat. Tyckte vi var jättelika. Så malin om du såg två fönsterputsande damer som stirrade väldigt "diskret" så vet du varför höhö.

Imorn är jag ledig!!!tjoho!!!varmt ska det bli också. Jag han höra lite på vädret utifrån ballkongen innan en farbror drog ur sladden...

godnatt

27 Maj

Tack för kommentaren mamma!puss å kram

Hemma igen. Har jobbat 7-10. sen cyklade jag till affären och hämtade ut ett paket från H&M. Blev väldigt nöjd denna gången.inget som behöver bytas eller skickas tillbaka. starkt jobbat PG. Sen cyklade jag hem och såklart var det motvind så förhoppningsvis har jag medvind till jobbet sen (ja du läste rätt jag ska cykla till jobbet 14.30) Sen ska jag hör och häpna cykla hem i kväll när jag slutar klockan 21. Vad har det tagit åt mej? beach 2008 mäjby?
Förresten åt jag världens lyxigaste frukost på jobbet...gissa vad? Prinsesstårta!Så jävla god! Vi fick den i går kväll av anhöriga till en som gått bort nyligen. Självklart åt jag en bit i går också höhö.

Nu ska jag röja lite här. Steka pannkakor också innan jag åker så får Älsklingen en liten överraskning när han kommer hem.

Här kommer lite bilder på världens snyggaste par *host,harkel*

image371
image372
image373
image374
image375
image377

26 Maj

tjoho då var man hemma. Har varit på sista etik och moral träffen och det var ju kul. Sen var jag en sån hurtbulle så jag cyklade hem. kanske är jag så hurtig att jag cyklar till jobbet sen men hoppas inte för mycket...

Det blev grillning i går. Riktigt gott var det som vanligt. Jag passade också på att duscha efter maten. sen efter det såg vi på sanningens minut eller vad det heter.Var ju inte så himla jobbiga frågor den här gången om man jämför...

Har fått lönebeskedet också. skriver inte hur mycket jag får men det är mer än förra gången i all fall. men det är något som inte stämmer för jag trodde jag skule få mer..måste kolla upp detta noga.

Till sist en bild på mig i "nya" frissen så mamma får se. Tog den precis nu så den är rykande färsk. håret ser väl lite cp ut eftersom jag just har cyklat i blåsten...

image370

25 Maj

Grattis mamma!
Nu har jag slutat jobba för dagen..pust.
Verkar som om det blir grillning i kväll med svärföräldrarna. gott. Men jag är såååå trött. Jävla komocka också att Ryssland vann i går. Det luktar muta lång väg. så jävla kass låt.

Undrar om jag får träningsvärk i morn. Jag och sandra tog med oss varsin tant ut på en promenad. Vi gick till kvänums kyrka och tillbaka. En "nätt" promenad på ca 1 timme med tung last.... men roligt var det och tanterna blev ju så glada.

Har försökt ringa syrran ocksåmen hon vägrar ju svara så jagförsöker här. Var det i morn du skulle börja gå bredvid och var det på kvällen? jag jobbar nämligen också kväll

nä nu så...

Ego

Slänger ut några fler bilder från Inflyttningsfesten. Blev ju så jävla många så man kan ju inte ta alla på en gång. Å så läckert...

image364
image365
image366
image367
image368
image369

24 Maj

Bajs det blev ingen ballongfärd..det blåste för mycket..men vi kom i alla fall iväg bort till norra vånga fotbollsplan. Jag är ju rolig. Sitter där och blegar ut genom rutan som en idiot och säger här har ju jag aldrig varit. en sekund efter åker vi förbi ett hus som har varit en gammal skola förut. Svärmor hade varit där förr och jag frågade vad det var där nu. Det är någon som bor där. Jaha i ett så stort hus. Svärmor pratar vidare om att det är en dansk som gör fioler. Det går plötligt upp ett ljus i min tröga skalle. Jag har ju spelat fiol med honom i Lidköpings orkesterförening och innan en konsert en gång så åt vi mat hemma hos honom allihop.Alltså har jag varit i norra vånga förut...
pucko.

Jobbat har man gjort i dag med från 7-16 gick finfint.
skojjigaste kommentaren i dag stod en liten gubbe för.
- Har jag fått någon tallrik i dag?
Nä nu ska jag snart laga lite mat och baka rabarberpaj så man har nått att moffa framför eurovisionspektaklet.

Lite bilder

Måste ju vräka ut lite fler bilder från inflyttningsffesten. Visst syns det att vi var lite glada i hatten...

image360
image361
image362
image363

23 Maj

jag är en klant. nu vet ni. äntligen kan jag lägga ut bilder igen på normalt vis.

Har vart uppe ett tag och blegat och käkat grahamsgröt. gott gott.
FInt väder är det också. perfekt. Jag och älsklingens familj ska nämligen ut och flyga och fara i kväll. i en luftballong. skojigt värre. Jag kommer förmodligen att ta 100000000 bilder och några lägger man väl ut här.
bara det inte blir som en tant uttryckte sig i går kväll när jag kom in för att hjälpa henne från toaletten.
- Vad bra att du kom, här har skett en explosion.

Var ju hos frissan häromdagen. mamma var nyfiken. nu ser det bättre ut när jag fixat det själv och tvättat det en gång med silverchampo. bild kanske kommer i kväll.
Resten av helgen blir väl lugn. ska jobba lördag och söndag 7-16

nä nu ska jag nog sticka ut näsan i solen



22 Maj

Jaha så sitter man här och pausar lite. Har jobbat 7-10 och satte fart och grejade lite här hemma medans ångan var uppe. Har bytt sängkläder, satt igång en tvätt, tagit ner tvätt och plockat iordning lite. tröööök. känner jag mej själv rätt så kommer jag spara lite tills i morn när jag är ledig. Ska tillbaka till jobbet sen 15.45-21.30 gött.
Är sugen på att sätta mej och läsa min bok som jag har fastnat i. Den är så jävla bra. Älskar Stephen King. Flickan som älskade Tom Gordon heter denna. Tack August för att jag fick låna den!

Jaha vad ska man skriva mer...
Jo en rolig kommentar som jag fick av en tant i dag på morgonen.
Jag: Nu får du gå ut och äta frukost.
Tant: Måste jag!Jag åt ju frukost i går...

Höhö.

Mer bilder...

Här kommer några singstars och guitarheroes...
396854-354


396854-355


396854-356


396854-357


396854-358


396854-359


21 Maj

Hej och hå. Var ett tag sen man skrev. Men nu så. Hade en trevlig dag i går. Först fick jag skalpen bortsvedd hos frisan och sedan en heldag med August och syrran. Pricken över i var ju våran snabbvisit på donken. mums. detta måste vi göra om och då jävlar blir det smala sussie!
Har äntligen fått mina bilder från festen av malin så nu kan jag vräka ut bilder igen. Här kommer några på temat chips...

396854-347


396854-348


396854-349


396854-350


396854-351


396854-352


396854-353


17 Maj

Haha fy fan vilken rolig fest det var i går. oj oj oj. Men det vinet köper jag inte igen. Sötare än cider ju. blä. Sen visade syrran prov på sin klantighet och skulle kopiera över bilderna från min kamera men drog bara över dom så dom förvann från minneskortet. lyckat...
Nu har jag ju inget roligt att lägga ut. Om det ens funkar att lägga ut bild...testing testing.

För ovanlighetens skull är jag inte bakis. Bara lite trött. Vi ska nämligen åka till Överby och shoppa loss. Har precis knökat i mig lite frukost.

Får se om August hittar hit höhö.


396854-346



Funkar det?
jo det gjorde det allt

13 Maj

Men va faaaan. Vad är problemet. går ju inte sätta in bilder eftersom själva verktyget överhuvudtaget inte dyker upp.bajs.

hade ju en så aptitlig bild på min mat jag ordnat till. sluta gråt jag lägger in den senare kanske höhö.

Jobbat i dag. gick som smort. cyklade hem. gick inte som smort.trögt.
Ska tillbaka och jobba 19.00-21.30 blir till att slöänga några tanter i säng bara höhö

nu väntar jag på älsklingen för när han kommer hem blir det fika!

förresten verkar det som om festen blir flyttad till fredag...inte optimalt men det går.

Hemma igen

Slitigt på jobbet i dag. blir lätt så när man jobbar med en sengångare. men men det gick i alla fall. Jobbar 7-13 imorn sen en liten glidartur på 2,5 timmar på kvällen för det är en som är halvt sjukskriven. 19-21.30

Kom hem och älskling har köpt bröd, mjölk och det bästa av allt choklad och fika som vi ska ha i morn och mysa med.

Jag tror jag håller på att bli allvarligt senil. Sprang ner och tog en ringning mitt i rapporten till natten. och när jag kom upp kom jag inte på vad jag hade gjort. det var helt tomt. dom kom med olika alternativ till vad det kunde vart men inget av det stämde. Helt jävla borta var det. Läskigt. Sen kom jag till slut på det efter några minuter. guldfisk?

Nu ska jag snoka runt lite innan jag lägger mej. Men bara ett hemligt meddelande till. Jepp lilla gullefjun jag har kvar samma nummer som vanligt. call me or mess with me höhö

Hungrig!

Nåt så in i helsingland. Ska laga lite mat nu innan jag börjar jobba.
Förresten finns det någon vänlig själ som vill göra en bloggdesign åt mig? Jag gör vad som helst...nästan
höhö.


...

Hemligt svar till Dianus. Får jår ajjs ånly
Ja det vill jag jättegärna. syster kanske har inflyttningsfest i Järpås. Om du orkar stå ut med knott och kossor.
Vet inte hur det blir än men något måste vi göra. höhö

pust

Håller på och river runt lite här. Har precis diskat och det sved som fan på handleden och här är orsaken

Självmordsbenägen?Självmordsbedragen?catfight?
image345

Ja jag erkänner jag var i en catfight i går. jag tror att jag vann för min motståndare sprang iväg med svansen mellan benen...



Uppe med tuppen...

nästan. Vaknade 08.00 av att Syrran ringde och gnagde. sen låg jag och drog mej till 08.30 ringde resursen och knep åt mej lite mer tider höhö. sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och har precis ätit frukost. Min dag än så länge. Trökigt väder. Blåser storm.

Nu ska jag snoka

12 Maj

förresten är jag ledig till helgen bara så alla vet. Vill gärna hitta på nåt om det är någon som är sugen. Fest kanske?


Seeeg

Har kollat på Lotta på bråkmakargatan. Jävla skitunge.
Jobbet gick bra. Försökte lura en farbror på hemmet att jag släpade en sopsäck med likdelar i när jag gick med sopsäcken till containern (man släpar den nämligen förbi hans rum) han gick inte på det....

En rolig konversation mellan mig och samma gubbe när han skulle få sina medeciner.
Farbrorn :-Är det groggen hehe?(om saftglaset)
Jag: -Jajemen här kommer groggen.
Farbrorn:- Hör dom till?(om tabletterna)
Jag: -Ja det är ju dom som sätter fart på det hela höhö
Farbrorn hade besök av en annan gubbe på rummet som blev väldigt nyfiken och gjorde stora ögon.
Farbror2:- Vad är det för nåt?Vad är det för medeciner?
Jag:- Det är hemligt, riktiga mirakelpiller.
Farbrorn:- hahaha
Farbror2:- Nämen vad är det för något?
Jag:- Två alvedon...fniss fniss

Jahopp. Jobbar jag inte förren i morn kväll då. Imorn ska det tydligen bli kallt. tio grader.hu.dunjacka nästa.

Hemligt meddelande till Dianus. saknar dej mä (bä) snöggis! Förresten du får väl inte ha så porriga bilder som skrivbordsunderlägg höhö.

snark

Nu har jag haft roligt ett tag

Pratade ju om frisyrbyte i går och hittade en frisyrtestare på veckorevyn.com
Vad tycks?


Före:
image329

Efter:
image330image331
image332image333
image334image335
image336image337
image338image339
image340image341
image342image343
image344


11 Maj

Fint väder i dag med. gött gött. Jag är uppe ganska tidigt också. Vaknade redan vid 7 (vad är det med mej?) men somnade om efter ett tag och sov till 9 och drog mej 20 min innan jag flängde upp. Nu har jag ätit gröt. Råggröt igen med 3 dagar gamal mjölk till.får se om jag överlever dagen.spännande.

Idag jobbar jag 16.30-21.00 och innan det ska jag försöka få lite sol på mig.
förresten en liten parentes jag har 8 myggbett på mitt vänstra ben och ett på det högra. kliar nåt in i helvete.

nu ska jag göra lite nytta 

Hemma från jobbet

Det gick bra i dag. lite segt när det är så fint väder bara. Det var en tant som jag tror var lite vresig på mig också. sura tanter orkar jag inte med.
Vi åkte ju till svärföräldrarna och åt. Det var sååååååå jäkla gott! grillad flintastek och nåt annat kött, grillade champinjoner, sallad, potatissallad och kroketter och efter det Hallon/chokladglass med jordgubbar till. Snacka om att jag rullade iväg till jobbet.

Höhö Håkan skulle koka kaffe nu och det började rinna ner. men det var inte brunt. då kom han på att han glömt lägga i kaffe. Jävla klantfjant.

Nu ska jag blega runt lite

Det luktar bränt...

har legat ute och pressat lite. Stekt fläsk med löksås höhö.
Nu ska vi åka iväg. Hungrig som en gnu.
Skriver inte förren jag slutat jobbat. Efter 22.30 nån gång also..

baj baj

Svärmor ringde...

Vi ska dit och äta mat kvart i 3. Gött värre. Gillat kött och potatissallad tror jag det blev. Perfekt att få lite god mat i magen innan man går iväg till jobbet.


Lite bilder

Gud vilket gött väder. Här kommer lite bilder tagna nu.

image324
image325
image326
image327
image328

Nu springer jag ut igen!


Träsmak i baken

Har jag nu trots att jag sitter i en mjuk säng. Hög tid att gå ut och lufta rumpan. Solen skiner ju så. Kommer snart tillbaka.

Ego

Måste man va ibland. Gillar färgen på håret här...fast lite långhårig är jag ju här också
image323

Letar

gör jag nu efter bilder på korta frisyrer. Ska ju klippa mej den 20:de och jag är sugen på en förändring så nu letar jag inspiration. Vad tycks?





Jag är galen i rosa

jag är sugen på lite grejer. och då ska dom självklart vara rosa.

Ett nintendo DS har jag velat ha ett tag. Ska nog köpa ett sånt så fort som möjligt. Så kan jag spela zelda höhö

Sen så har ju min Mp3 spelare börjat sjunga på sista versen om man så säger...och jag har kollat lite på denna. söt och billig.

Är ju sugen på en ny mobil också och det vore ju inte helt fel med en rosa...


Sen haar jag ju redan en rosa dator höhö. Nu är det slut på önskelistan för nu.


Då har man mösat sej upp då

Vaknade betydligt tidigare men orkade inte gå upp förren nu.
Får man se vad som händer i dag då. Helst vill jag ju bara vara hemma innan jag börjar jobba, men vi får se.
Kanske ska gå ut och springa runt med kameran lite....

Nu blir det frukost

Fortfarande vaken

Sitter på youtube och klämmer...lätt att fastna där. Talang är ett himla bra program. Här kommer några favoriter.

10 Maj

höhö klockan är 00.03. Spöktimmen. Tänkte lägga ut en bild på kameran som jag tar bilderna med. Men det var fan inte det lättaste att hitta en bild på den. Vi har en Canon Ixus 75. men när man googlar kommer det bara upp bilder på den fula modellen av den. som är rundad i kanterna och "bullig" våran är slät och fyrkantig. Det här var den enda bilden jag hittade.


Så ser den ut i alla fall. Så det är inte en stor och blaffig systemkamera. Den här är ju lätt och smidig att ha med sig när man leker paparazzi

Sitter i sängen...

som jag brukar. Har jobbat och det gick finfint. Lilla Sofia sa en så rolig sak på fikat som jag bara måste mobba henne lite för höhö. En berättade att hon hade klippt gräset och Sofia sa: "Har du en sån där man skjuver eller en sån där bärbar?"
*skrik,skratt* Hon menade ju en åkgräsklippare.
Sen var det en liten söt farbror som kom med en rolig kommentar också.
- Jag kan inte läsa tidningen för jag har ont i knäna. Så söt.

Ja mycket ska man höra innan öronen trillar av.

Kanske blir grillning i morn med svärföräldrarna...får ju bli innan jag börjar jobba då så det blir väl ingen sovmorgon i morn då. Sen jobbar jag på söndag kväll med så det blir inte mycket tid hemma i helgen.
jaja. Fick en hel kasse med grejer av Marianne som hade shoppat loss i Borås. Bilder kommer i morn höhö.

Nu börjar ögonlocken bli tunga. klart slut snarktjut

Lite bilder...

...som jag tog i går. Det är inte så lätt att få en galen katt att fastna på bild.

image314
image315
image316
image317
image318
image319
image320
image322

Håkan fastnade ju desto lättare...


9 Maj

I dag gick jag upp ganska tidigt. 08.20 för att vara exakt. Hoppade in i duschen så nu är jag både pigg och fräch höhö. Snart ska Malin träffa my boss. Hoppas hon inte kommer försent. Har ringt henne två gånger och får inget svar. Men det ordnar sig nog. Var ju ute hos dom i går och det var ett mysigt litet hus. Såg lite större ut än jag trodde så det var ju bra. Fina tapeter. Spelade kubb gjorde ju också och jag är ju så totalt värdelös på det. Jag kan inte kasta dom där jäval pinnarna. Jag är faktiskt hyffsat träffsäker med en boll men med pinnar...fan. FIck ju mest alla att vika sig av skratt med mina höjdarkast. Hade med mej kameran men glömde ta bilder...kanske får Malins.Nu skulle jag vilja göra ett radbyte men det verkar inte som om enter-knappen funkar. ska städa lite här nu..i alla fall plocka iordning lite på all skit som ligger. Sen vill jag lämna ett meddelande till min mamma som har kommenterat så gulligt här. Tack för kommentaren om bilderna men jag ringde faktiskt dej i går på jobbet två gånger men du svarade inte...så det så höhö. Nä nu så..

8 Maj

Tjo då var man hemma från jobbet då. Blev inringd i morse så jag jobbade 07.30-13.30 också tog en annan min tid i kväll. Gött gött. Är ju då fint väder. Cyklade hem och svettades som en gris. Har bytt om till bikini och schorts så jag ska ut och grillas sen höhö.

Har precis pratat med syster yster och Håkan och jag ska dit i kväll och kolla på huset och äta rabarberpaj ska bli spännande. Sen ska syrran och jag smida planer för i morn när vi ska lura min chef höhö. mer om det i morn om det blir av....

nu ska jag ringa mamma

Gott med macka

Sitter Här och trycker i mig mackor jag. Med bostongurka på...som jag skrivit tidigare..man tager vad man haver. Börjar eka tomt i kylskåpet nu. Måste snart in och handla lite. Är sugen på att åka och kika på syrrans hus. Hon har ju malt och malt om alla möbler och mattor och bröte hon köpt och att det är då fint så fint. Måste helt klart ses med egna ögon höhö. Nä men det låter jättefint allt ihop och det lilla man sett på bilderna ser ju bra ut så.

Nä nu drar jag snart så det här blir kanske sista inlägget för i dag om ni har tur. Höhöh vilken liten bloggnörd jag har varit i dag. stryp mej.

Vaken igen

Men det blev inte så mycket sömn för en viss Håkan bråkan med far kom hem och började bröta med sågen. Men då morrade jag till lite så då blev det tyst. Jobbar inte natt så ofta längre så den natten man ska göra det kan det välvara tyst och lugnt så man kan sova tycker man ju...

Kurrar i magen gör det också...får göra nåt att äta innan jag åker iväg

Gillar ju att klämma in bilder så jag avslutar med en egobild på mej själv.

image312

Nu måste jag gå och lägga  mej. annars kommer jag dö i natt. Så nu blir det inga fler inlägg på ett tag. Bra va. höhö.

snark

Ännu mer bilder

Fast det här blir nog dom sista för i dag

image306
image307
image308
image309
image310
image311
Mycket blommor och blad blir det...men va fan det är ju vår

buhu

Nu måste jag snart gå och lägga mej ju. tråkigt. Men först ska jag nog gå ut och vända näsan mot solen. Är ju så jäkla gött ute. Sprungit in och ut hela dan typ. Kanske tar lite fler bilder...hum hum

Sitter och tittar..

på gamla bilder på datorn. FInns ju en hel del roliga. Så här kommer några gamla godingar.

Sandra, Jag, Malin, Mikaela
image301
Britta, Susanne och jag på flarken
image302
Dianus och Jag gör det hemliga tecknet
image303
Jag och syrran...som vanligt
image304
En riktigt gamal bild på piff och puff
image305

Tjuvlyssnat.se

Bästa sidan att fördriva tiden...

SJ:s tåg, Göteborg - Stockholm

En alldagligt klädd kvinna ~30 beställer mat i bistron och det kvinnliga biträdet ~20 knappar in allt eftersom.
Biträdet: Då blir det 115 kronor.
Kvinnan: Jaså, så du ger mig inte drickan gratis? Sa jag inte till dig att jag åker i första klass?
Biträdet: Men...
Kvinnan: Inga men, jag åker med första klass och då ingår drickan. Rätt skall vara rätt.
Biträdet ser ut att påbörja ännu ett förök till argumentation men avbryter och slår bort drickan från beställningen.
Biträdet: Då blir det 125 kronor.
Kvinnan: Men...
Biträdet: Inga men, rätt skall vara rätt och eftersom du åker i första klass ska du få drickan gratis även om du då tyvärr går miste om vår menyrabatt. Det blir 125 kronor, tack.



Röd Express mot Stenungsund

Två killar ~18 sitter och pratar om en utekväll, där deras kompis hade hamnat i slagsmål.
Kille 1: Men han hade i alla fall tur. Han fick bara lite blåmärken runt halsen. Tänk om han hade slagit ut tänderna!
Kille 2 (allvarligt): Ja, verkligen. Jag menar, blåmärkena kan man ju bara täcka över tills dom försvinner, men tänder tar ju aslång tid att växa ut.



Buss 179 mot Vällingby

Två överblonderade tjejer ~14 kliver på bussen, sätter sig ner och börjar prata högt.
Tjej 1: Asså Sara, jag har målat om mitt rum! Jag har typ målat blått!
Tjej 2: Men lilla gumman.. Blått är ju såååå 2008.
Det blir tyst en liten stund.
Tjej 1: Men det är ju 2008 nu.
Tjej 2: Men åååh! Vem håller koll på det... Allvarligt?!



Kungsportsplatsens busshållplats, Göteborg

En kvinna står med sin nyinköpta tvättkorg i rotting och väntar på bussen. Plötsligt kommer en annan kvinna fram och öppnar tvättkorgen.
Kvinnan som äger tvättkorgen: Ursäkta, men det där är min tvättkorg
Den andra kvinnan: Oj, ursäkta, jag trodde det var en papperskorg.



Kom på en rolig sak

Det ska bli en till resa med jobbet. tjoho. Förra året var vi en helg i Helsingborg och Helsingör. Det var verkligen hur kul som helst. Vi är några som längtat efter en ny resa. Den 27-28 september blir det resa till Öland. med lite roliga saker guidad tur mm. Den resan måste jag bara med på! Hoppas vi blir samma gäng som förra gången. Var riktigt roligt.
Sandra "mormor" och Jag gjorde Helsingborg osäkert när vi var där...
image300

Nu så

kommer bilderna. gick inte att få över dom på Håkans dumburk så nu sitter jag vid min egna.
några bra blev det.

image296
image297
image298
image299

Vilken tid det tar

Jävla batteri som ska dö precis när man ska lägga ur bilder.
Får väl lägga ut en bild på syrran och mej i stället då. Från festen som slutade så snöpligt för vissa *host harkel*
Jag är så jävla långhårig bara...och jag har inte fått klipptid förren den 20:de. Dagens i-lands problem. trösta mej.

image295

Syster har en väldigt bred tunga...det enda breda på henne nu för tiden...fascinerande (hur nu det stavas?)

Segt

Har inget att göra. mer än att sitta här då och uppdatera en gång i halvtimmen höhö. Ska nog mösa ut mitt arsle på en promenad snart. Stack i alla fall ut näsan och tog lite fler bilder förut. lägger ut dom när jag laddat batteriet.
Nåt att äta kanske..hungrig som ett svin.
Får väl gå och lägga mej också sen så jag hinner sova några timmar innan nattens arbete börjar...

hej hopp

Roliga grejer...

Något för Håkan. Byxor med inbyggt tangentbord
Byxor med inbyggt tangentbord

Gullig mus
Trådlös pingvinmus

Färgat vatten i duschen...fast det har ju jag redan...grönt då..
Duschmunstycke

Mp3 spelare som ser ut som legobit...jag vill ha!
Mp3-spelare i Lego-stil

Tetris is någon?
Tetrisformade isbitar
FInns hur mycket roligt och onödigt bröte som helst på www.smidigt.se


Hahahahahahaha

Fan va bra. Kolla in detta!

Maskrosor

Maskrosor tycker jag är himla fint. Ser så somrigt ut. Men jag är väl ensam om att tycka om dom. Här kommer lite bilder tagna i alla hast alldeles nu.


image290
image291
image292
image293
image294


6 Maj

Dagen började ju bra...blev väckt av resursen som frågade om jag kunde komma till tornumsgården direkt...eh nä..jag ska jobba natt så jag måste sova (satt ju uppe och ugglade halva natten) och hon bara. jasså du behöver sova i en anklagande ton. Va fan jag kan ju inte ställa upp jämt liksom finns ju andra att väcka. jag hoppade ju in i helgen på förmiddagen. nån mått får det ändå va.

Hade precis somnat igen efter att Håkan brötat runt och då ringer Malin. Pratade i en halvtimme kanske och då var det ju lika bra att gå upp för nu kommer jag ju aldrig att somna.

Har experimenterat i köket nu på morgonen. Gjorde gröt på rågmjöl. var faktsikt riktigt gott. Mest för att konsistensen var så rolig. Fast det är väl meningen att man ska ha lingonsylt till och inte jordgubbssylt men va fan man tager vad man haver.

Det lilla som är kvar på botten...
image288

Nu ska jag gå ut och hämta posten...tjoho

Sitter här och segar...

Har jobbat i kväll då. Gick så bra så. Sen var jag ju så duktig och cyklade hem. asgött. Håkan bråkan kom promenerandes och mötte mej en bit. gulleplutt.
Nu jobbar jag inte förren i morn natt. Gött gött. Får se om jag sitter uppe ett tag nu eller hur jag gör.
hoppas det är fint väder i morn också. Då ska jag springa runt med kameran lite tror jag. Är så mycket maskrosor ute nu som jag vill ha på bild. Får se hur det blir.

Jag har plågat Heineken också (katten för dej som inte vet) Han har fått mask igen så jag fick trycka ner en tablett i halsen på honom. Han får mask jämt känns det som. stackaren.

Jaja nu får vi se vad jag gör.

Tycker det vart dåligt medbilder på ett tag så jag lägger ut en bara för att,

En osmickarande bild på syrran bara för att hon är så trökig och inte uppdaterar bloggen så man har nåt att läsa på dagarna...
image287

5 Maj

Fint väder i dag med. stör mej på att jag är så puckad bara. I går var det meningen att jag skulle cykla hem från jobbet. Håkan hade pumpat den och ställt den låst i cykelstället vid jobbet. Jag skröt för både tanter och medarbetare att jag minsan skulle cykla hem efter jobbet, Stolt som en jävla tupp. Sen när jag slutar märker jag att jag glömt nycklarna hemma så det fick bli så att Håkan kom och hämtade både mej och cykeln...snopet. Men jag gör ett nytt försök i kväll igen. Jobbar samma tid som i går 15.45-21.30. I går gick kvällsarbetet så himla bra. Vi var färdiga jättetidigt. Hur gött som helst.Men så är det ju oftast på helger.
Räknade lite på hur många timmar jag jobbade i april och fick nästan en chock för om jag har räknat rätt blev det 205 timmar! Jag brukar ligga runt 184 eller lite mer..det känns inte som om jag jobbat så mycket.

I dag har jag ocks varit lite duktig. Åt frukost ute i trädgården..mannagrynsgröt. mums mums. Sen har jag tagit ner tvätt, diskat och satt igång en maskin tvätt. Funderar på att gå ut och gå en sväng...får se. kanske ska fota lite

4 Maj

Å vad vi är duktiga. Vilken härlig dag. sol och värme!
Började med frukost ute på filten sen klipptes gräset och vi rensade lite på våran kulle.  skulle ju jobba i natt men i går kväll ringde en ordinarie nattpersonal ochsa att hon fått den tiden också så då fick ju jag ta bort den buhu. så då skulle jag ha vart ledig ända till i morn kväll...panik. men sån tur som jag har ringde en till mej och frågade om jag kunde jobba åt henne i kväll hehe. gött. så jag jobbar 15.45- 21.30. jippi!

Nu tänker jag sitta här och slöa lite medans Håkan lagar mat.höhö.

mmm det luktar gott

Maten står i ugnen och det blir kycklingfile med frittisar. fäen va gött. Jobbar inte förren i morn natt så jag är ju "långledig" skulle egentligen jobbat i kväll men dom ringde in mej vid 08.30 i dag för en tjej hade fått handsprit i ögat och var tvungen att åka till akuten. aj som fan. vet ju hur ont det gör om man har rivsår på händerna tänk och få skiten i ögat då..hu. Så jag jobbade från 09.00-16.00 i stället för 16.30-21.00 så det blev ju lite extra timmar plus att morgonarbetet redan var gjort....glidigt pass.
Till maten blir det i alla fall film. Får se vilken det blir. Guldkompassen eller bee movie. sugen på båda.
Myspys på hög nivå.

hmmmm

blev ju inget grejande i trädgården för våran del. Solen gick i moln och då var man inte lika sugen längre...vi gört i morn. Men jag har fått en del annat gjort i stället. Har beställt grejer från H&M igen och är så jäkla nöjd. Mycket för pengarna *girigt fruntimmer*

Här kommer bilder på brötet:





3 Maj

Solen skiner himlen är blå!
Har precis kommit hem från jobbet. Ska snart dra in till Kvänum city och hämta ett redskap...och köpa fika så man kan sitta ute och moffa. Håkan ska klippa gräs och jag ska rensa ogräs på "kullen" gud vad vi är duktiga..vuxenpoängen haglar.

pratat med pappis lite. Får snart samtal från broder som vill ha hjälp med att deklarera...herre min je.

Nu ska vi åka. hej hopp! 

Ännu en dag har gått.

Men jag kommer väl sitta uppe och uggla ett tag till. Har fått en del gjort i dag. städat och fått besök av syrran och Hugo....men du glömde ju din mobil här klantfjant. aja. Jag är hur mätt som helst efter den där jävla pizzan. Blir nog en promenad i morn om det är hyfsat väder.
jag måste förresten klippa mej snart, börjar bli obehagligt långhårig nu. Får bli riktigt kort den här gången, sugen på en liten förändring av frisyren...får se hur det blir. Jag kanske hittar en bra bild för jag är ju en sån där jobbig nörd som tar med mig det när jag går till frissan höhö. Har dessvärre ingen lucka förren den 13 så det blir till att hålla ut tills dess.

nä nu så

Pizza!

Sitter jag och väntar på nu. fan va gött. Håkans familj kommer hit och moffar sen blir det väl tv-tittande.
Jag har båkan har beställt en Chefen special. Har aldrig testat den men Håkan har ju ätit typ alla så jag får lita på honom som säger att den är god. fast alla pizzor på casa mia är ju så jäkla goda. Det är nåt med degen also...

Är det så här dom gör?

Tog sig i brasan...

gjorde det allt den 27 april när vi lekte pyromaner. Allt ris gick upp i rök.
Finfina bilder på spektaklet kommer här:

Överstepyromanen inspekterar
image284
image285
Vi smiter från brottsplatsen...
image286

2 Maj

Herregud vad seg jag har varit med att uppdatera...skut mej. Börjar med dom nedra bilderna från festen. Har suttit och pillat bort röda ögon...ett heltidsjobb.Jabba.

image267
image268
image269
image270
image271
image272
image273
image274
image275
image276
image277
image278
image279
image280
image281
image282
image283

Jävligt många och dom flesta har ni säkert sett förut om ni läser syrrans blogg...men det skiiiiter jag på höhö


RSS 2.0