29 Juli

Hej vänner!
Jag har absolut ingen mottagning där jag befinner mig. Nada, noll ja ni hajjar. Det blir med andra ord en aning dött här tills vi kommer hem igen men ni behöver inte oroa er för mig för trots avsaknad av internet och omvärlden över huvud taget så har jag det rätt gött faktiskt.

Synd att klaga...


Skåne 2013 dag två

Dag två började med frukost ute.
Efter frukosten packade vi ihop oss och drog till Helsingborg.
Massa båtar.
Vi skulle nämligen tura över till Helsingör.
Det var fler än vi som ville åka...
Vide tyckte att det var väldigt spännande.
Vincent däremot var lite mer skeptisk ser det ut som höhö.
Det var rätt knökat i Helsingör och vi travade gata upp och gata ner för att hitta plats på en uteservering.
Till slut så hittade vi ett ställe och började studera menyn noggrant.
Det fick bli smörrebröööö. Dom var godare än dom såg ut.
Vi vandrade tillbaka till färjan. Inte ensamma på gatorna som som synes höhö.
Tillbaka i Helsingborg så styrde vi kosan mot moster Neta och Lasse och där var det flera som ville gosa med Vincent.
Vi fick smarrig fika och glass och dagen avlutades sedan med kvällsmat utanför stugan.

26 Juli

Sitter här i soffan och funderar på att förska sparka mig själv i arslet så jag kommer igång. Måste packa och städa men det är ju tråkigt! Håkan är i stan och förhoppningsvis har han nya dörrar med sig hem. Han var och köpte fem nya dörrar i går men tre av dom var skadade(!!!!!) Så jävla tråkigt när man sett fram emot att få upp dom så är det hål , skrap och svarta fläckar aaaargh! *går bärsärk*.
Har laddat hela natten för att få ringa och skälla på någon men Håkan tyckte att den minst bitchiga av oss skulle ringa, alltså inte jag. Aja kanske är klokt. Så jag sitter här i soffan och pyser framför teven och äter nutella med sked direkt ur burken. Sedan övergick surpyset i tårar till lejonkungen....eh...ja mensen är tillbaka som ni kanske förstår.
 
Brööööl!
 

Skåne 2013 dag ett

Första dagen var ju resedagen så det blev ju inte görmånga bilder tagna men det som blev kommer här (och som vanligt är det så att dom bilderna som är extrasnögga har brorsan fotat).
 
Väl framme i stugan slängde sig Vide direkt på en säng och tjoade att häääär ska Vide sovaaaa.
En till som var nöjd över att få sträcka på tjockelåren.
Mamma skulle genast skicka mms.
Självklart bodde vi i Aguststugan (fast dom hade ju stavat lite fel höhö)
Vide drog med sig sin morbror till lekplatsen för att gunga.
Ministugan i mitten längst till höger i bild var våran.
Efter att vi packat upp så drog vi in till Ängelholm centrum för att kika lite.
Vi köpte jordgubbar och blåbär och jag var tvungen att nalla lite...
Det fick avsluta kvällsmaten tillsamans med piskeflode.
Gött!

25 Juli

Hej och god dag och så vidare.
Vincent sover, Viden leker för sig själv och solen är så mycket i moln det bara går så jag passar på att sitta lite vid datorn.
Jag har haft det så gott som datorfritt de senaste dagarna. All barnfri tid (och nattetid då jag egentligen borde sova mitt dumma spån) har jag lagt på Game of thrones (ja jag vet jag är väl sist på den jävla bollen också). Jag fattar på ett sätt inte riktigt hysterin kring den serien. Visst den är väl bra och så men inte bra. Jag har snart sett två säsonger och har inte fastnat på riktigt utan kollar nog mest bara för att vi har avsnitten hemma typ. Fast skulle jag inte få se fler avsnitt så skulle jag inte bry mig. Fast någonting måste den ju ha eftersom jag fortätter titta liksom eller är det mig det är fel på? Jag har ett något märkligt förhållande till den serien ja.
 
Jag håller även på och pillar med dom första bilderna från Skåneresan så dom dyker upp här lite senare. Så länge får ni glo på ett par instagrammade bilder från dom dagarna.
 
 

Cheesecake med nutellamousse och lakritstopping

Jomenvisst jag slänger väl in ett recept för att fresta er alla lite extra. I går hade vi hela familjen Dalemo plus respektive på besök för att planera nästa veckas semesterresa och vi bjöd på grillat och till efterrätt en smarrig historia som jag tänkte dela med mig av.
 
Receptet hittade jag på recept.nu och lyder som följer:
 
Antal portioner 4-6
 
Botten
12 fyllda oreokakor
3msk smör
Mousse
200g färskost, t ex philadelphia
2dl nutella eller annan hasselnötskräm
1tsk vaniljpulver
3dl vispgrädde
Lakritstopping
200g färskost
1dl florsocker
2 msk lakritspulver eller 3 msk finkrossad turkisk peppar
Garnering
Färska jordgubbar och krossad turkisk peppar
 
1. Botten Mixa kakorna och smält smöret.

2. Blanda kaksmul och smör och fördela blandningen jämnt i bottnarna på fyra större eller sex mindre glas eller burkar. Pressa ner blandningen med till exempel ett mindre glas för att få en jämn kakbotten.

3. Nutellamousse Vispa färskost, nötkräm och vaniljpulver med elvisp så det blir fluffigt. 

4. Vispa grädden hårt, vänd försiktigt ner den i färskostsmeten och blanda till en jämn och fin smet.

5. Spritsa eller häll ner smeten i burkarna och låt dem stå övertäckta i kylen ett par timmar.

6. Lakritstopping Vispa färskost och florsocker med elvisp.

7. Rör ner lakritspulver eller turkisk peppar.

8. Vid servering Spritsa på toppingen och garnera med jordgubbar och turkisk peppar.

 

Görgött! (här ser den dock lite vissen ut men det är för att bilden är tagen i dag på en stackars överbliven portion)

 

 

 
 

22 Juli

Goddagens.
Sitter här i bikini beredd att volta ut i solstolen så fort solen stcker fram mellan de små molnen och tänkte att jag kanske hinner blogga en snabbis.
Håkan är och köper mer färg, lillsorkas sover och Viden har vi för en stund sedan skickat med farmor, farfar och faster för en tripp med husvagnen två nätter. Vide har varit eld och lågor inför detta givetvis och själv har jag tyckt att det kommer ju bli jättekul för honom och så vidare och ändå satt jag och fullipade en kvart efter att dom åkt. Mitt stackars veka mammahjärta klarar ju ingenting höhö.
Nu har jag förresten lagt vantarna på brorsans bilder från skånetrippen så nu kan jag börja uppdatera er om den (fast först får la änna solen gå i moln) *kullerbyttar ut på altanen*
 
Den här bilden har brodern tagit på storhjärtat ♥

20 Juli

Hej på er!
Jag är hemma och lever om det var någon som tvivlade. Som jag misstänkte hann jag ju inte blogga någonting under resan. Fullt ös från morgon till kväll höhö. Allt gick jättebra i alla fall men det trodde jag ju inget annat. Ska slänga upp lite bilder här snart hade jag tänkt fast först skulle jag vilja lägga klorna på brorsans bilder också för han hann ju fota lite mer än mig. Jag var däremot flitig på instagram.

Nu ska vi se om jag hinner äta en sen frukost innan Vincent vaknar från sin tupplur.


15 Juli

Hej hopp!
Jag befinner mig nu på skånsk mark. Resan har gått jättebra, en spya från Vide och en läckande bajsblöja från Vincent som orsakade en del kalabalik men annars har allt gått som smort. Får se om jag hinner mobilblogga någonting annars så hörs vi när jag är hemma igen. Puss hej!


14 Juli

Oj oj vilka tonårsfasoner det var på mig i dag då. Jag kan inte hantera det här med sovmorgon alltså men det var gött att sova lite längre. I dag står det städning, tvättning och packning på schemat. Jag drar mig lite för det men det blir väl bra när jag väl kommer i gång. Jag och kotttarna sak dra till skåne ett par dagar med min mamma och bror. Det blir en fullpackad bil kan en säga. Kråkan får stanna hemma och greja och han ska nog passa på att måla fönster när det blir fritt från pillriga små barnahänder.
 
Tänkte jag skulle blogga lite om vad vi gjorde i går. Det var ju högsommarvärme minst sagt så vi blev ett gäng som samlades uppe i oltorp med barnen för sol och bad. Precis när vi kommit utanför dörren och skulle gå så kom mamma med Sixten och Hugo som hon hade barnvaktat över natten så dom fick hänga på dom med.
 
Till och med jag tog mig ett dopp trots att jag svurit högt och tydligt att jag aldrig tänker bada i den där pölen eftersom den är full med kräftor. Fast sedan kom vi fram till att kräftorna bara kryper runt på botten och är rädda för människor så svettig som jag var så tog jag mig ett gött dopp. Väl hemma börjar Håkan tjöta om att han sett kräftor vid ytan(!!!!!) Saaay whaaaaaat? Jag började genast googla ifall kräftor kan simma och det kan dom tydligen som högst tio cm ovanifrån botten korta stunder *kryper ihop i fosterställning och känner för att dö* Får se om jag vågar mig på fler simturer på playa del Oltorp i fortsättningen...
 
Här kommer lite bilder.
 
Vide var väldigt skeptisk i börjn (som valigt) men sedan var han i vattnet mest hela tiden och det gick knappt att få med honom hem.
 
Fika bullar måste man ju göra mellan varven.
Lilla knubbsälen fick hålla sig i skuggan.
Älsklingar ♥
Fortfarande lyckligt ovetande om att kräftor kan simma...
Härlig dag!

13 Juli

Tja!
I dag valde lillsorken att vakna redan 06.30. Fast jag väljer att se det positivt en sån här solig dag. Jag har hunnit ge båda barnen frukost, kläder, hunnit äta frukost själv, röjt upp i köket, se på filmen trassel, söva minstingen, spela fotboll, baka sandkaka, leta sniglar, jaga litet barn på sparkcykel och pressa lite i solen. Nu fortsätter jag pressandet eftersom Vincent fortfarande sover och Vide har tröttnat på mitt sällskap. Kråkan sover fortfarande gott om det var någon som undrade. Här tar vi sovmorgon varannan dag så i morgon är det min tur.

Den här bilden har jag valt att kalla "två knän och en fot i sällskap av vält pool"


Bakgår'n den 10 juli

Det börjar ju bli lite av en årlig tradition det här att vi samlar ihop oss för tapas på bakgår'n. Eller tradition och tradition det har ju i alla fall hänt en gång tidigare men förhoppningsvis blir det många fler besök.
 
Först började vi med att lägga pannorna i djupa veck över vad vi skulle äta. Svårt det där. Jag var tantigt förberedd eftersom jag lusläst menyn på hemsidan i förväg och redan bestämt mig höhö.
Sedan kom maten!
Min snygga syrra.
En del var visst mer sugna på grannens mat (och kameran var tyvärr sugen på att lägga fokus på vinflaskan)
Jag var också där och för vanlighetens skull så kutade jag med både rygg och nacke.
Syrran och August.
Ett försök till gruppbild (men vad har fotografen för sig egentligen?)
Jag har snôggast kömpisar.
Kvällen avslutades som sagt på café o bar med den här bilden på Dianus och Sandrus.

11 Juli

Ett ynkligt hej från mig.
Jag ligger här i mitt soffhörn och hyperventilerar. Det verkar som att det däringa menshelvetet är på väg och om jag mår så här dåligt vid en förmodad ägglosssnig hur ska jag då känna mig när det väl smäller till på riktigt? Buhuuuu! Tyck synd om mig!
Fast i går var det inget synd om mig alls i alla fall. Vädret blev mot all förmodan kanon och vi hade det aset trevligt med god mat och tjöt på bakgår'n och sedan passade vi på att ta en drink på café o bars uteservering. Som sagt i går var det inget synd om mig alls. Bilder kommer senare men dessa tog jag med mobilen
 

Så nu kan ni ju hålla tummarna för att jag snart kan rulla ur soffan och gå upprätt utan att svimma av. Jag skulle gärna vilja flytta mig till solstolen nu när lillsorkas har somnat.

10 Juli

Hej hopp.
I dag vaknade vi till typiskt svenskt sommarväder (och jag är ju typiskt svensk som tjötar om det) anledningen att jag bryr mig är att jag och tjejerna bokat bord i kväll på bakgår'n och det vore ju trevligt om vi slapp blåsa bort alternativt frysa arslena av oss. Varför kunde inte gårdagens väder hålla i sig? Yr.no påstår i alla fall att kvällen ska bli solig och visst ljusnar det i kanterna *griper frenetiskt efter halmstrån*. Hoppet är det sista som överger människan säger dom såattheeee.

Misär


Grillat

Ja i dag har det grillats i dubbel bemärkelse. Dels tjöckekörvar nu i kväll tillsamans med svärpäronen och tidigare under dagen är det jag som har grillats i solstolen. Har försökt komma i kapp sambons välstekta nyans fast jag tror jag hoppar över bonnavarianten. Efter svensexan i stekande sol lär Håkan bli av med sin intatuerade t-shirt lagom till pensionen ungefär.
Fast det går ju såklart inte att ligga och trycka i solstolen hel dagen med två kottar och en listspikande sambo så jag har varvat solstolen med bebismys, kök och sandlåda. En perfekt kombo om ni frågar mig.
 
Några bilder från i dag:
 
Vattning av den egna smultronodlingen
Skitar en ner så får en allt städa upp också.
Vide älskar att leka med lillebror och här visar han alla djuren i bondgården *dör söthetsdöden*
Sovande barn
Fika
Bonnabrännan i all sin mörkröda prakt.
Vi är likadana säger Vide och drar upp luvan över huvudet och tvingar mig att göra detsamma men jag kan inte tänka mig att jag ens ser hälften så lika söt ut.
 

9 Juli

Ja det blir lite stiljte här emellanåt. I går hann jag inte sitta vid datorn någonting alls. Jag hade sett fram emot en dag i solstolen och hoppade i bikinin det första jag gjorde på morgonen men den klarblåa himmelen lös med sin frånvaro så jag började storstäda huset i stället. Känns som att jag höll på hela dagen i går men ändå blev jag aldrig färdig. Vårat sovrum och Vides rum var dom två rummen som både blev dammade, städade och dammsugna ordentligt och resten är bara påbörjat och tittar man in i Vides rum nu skulle man kunna tro att det inte blivit städat på veckor. Ojne vojne. Det är ju TUR att man inte är någon pedant precis men jag längtar till den dagen då huset är färdigstädat och jag inte bheöver börja om i andra änden.
 
Just nu är det bara lillsorkas och jag som vaknat för dagen så vi har käkat frukost och det verkar som om den där solstolen kommer bli flitigare använd i dag. Yes!
 
I brist på passande bild så blir det en skum gubbe som Hugo ritat. Barnteckningar alltså ♥
 
 
 

7 Juli

Hello bloggen!
Viken trevlig dag vi hade i går då trots att kråkan var borta på svensexa. Solen sken från en klarblå himmel och syrran plus kottar kom hit och hängde hel dagen lång och på kvällen anslöt även herr Nordlund och mamma för lite grillning. Mucho göttigt.
 
Här kommer några bilder:
 
Hur många barn kan man trycka ner i en bebispool?
En liten sork kikar fram.
Smarrig efterrätt
 
 

The return of the brunsås!

Jepp!
Nu är den äntligen här brunså...jag menar semestern.
Det firar vi givetvis med att bada i brunsås och skåla med varsitt glas rött och då känns det änna att det är fredag.
Vi hörs i mörrn!


Warm bodies

Dags för ett litet filmtips igen då va.
Ifall sommaren fortsätter att vara grå och så vidare.
Var ett tag sedan jag såg den här men har inte hunnit tipsa er ännu.
Det här är något så ovanligt som en romantisk zombiefilm. Om det finns fler romantikhatare där ute så kan jag rekomendera den här för den är romantisk på det bra sättet. Nästan hela jordens befolkning har blivit zombies och en dag träffar zombien R en grupp människor och blir kär i Julie och lär känna henne genom att äta hennes pojkväns hjärna...eh ja ni hör ju själva, skitromantisk höhö.
Fantastisk film! Se den!

5 Juli

God morgon god morgon.
Vide är lämnad på förskolan sista dagen innan vi tar sex veckor härlig semester (nåja semester från jobbet i alla fall höhö) nu får gärna det fina vädret rulla in också. Det är fler än jag som har tröttnat på gråa moln hör du det sommarn!
Nu ska jag sluta prata väder och äta frukost och den sköljs ner tillsammans med lite genus. Yes!





En bild säger allt

Den här bilden summerar kvällen ganska bra. Vincent var lite grinig så han fick sova på mitt bröst vilket resulterade i att jag också somnade. Vaknar av att Håkan kommer hem och Vide kryper upp i ansiktet på mig och ropar "NU KAN DU VAKNAAAA MAMMAAAAAA". Det fick bli fortsatt mys i soffan med mina grabbar och nu när dom är lagda har jag ju min skäggigaste kille kvar att mysa med. Fast han har precis som jag upptäckt spelet words in a pic så ni kan ju själva lista ut hur "mysigt" vi har det här i soffan höhö *försöker slita näsan från telefonen*
 

Fjällans möhippa del tre

När vi lite lätt fuktskadade och stelfrösna kom tillbaka till Kvänum så var det dags att få upp värmen igen med lite zumba.
Två taggade damer. 
Vilken tur att vi har en fenomenal zumbainstruktör i gänget.
Efter ett svettigt och roligt pass blev det dusch och tillpiffning innan det var dags för fest igen.
Snygga Lisa och Jag.
Jag fick i uppdrag att sminka den vackra blivande bruden.
Pilligt när lösfrallorna ska på.
Klart!
Jag är nöjd över min insats.
Älskar att uterummet ser ut som en djungel.
Efter mat, fika och tipspromenad var det dags för ett sista litet uppdrag nämligen att skicka ut stackars fjällan på dörrknackning efter alkoholhaltiga drycker höhö.
Här fick vi napp...
...men inte här höhö.
Efter att ha terroriserat närområdet var det dags för utgång i Vara men då pep jag hem. En heltrevlig dag rakt igenom. Här är nästan alla tjejorna samlade på en och samma bild så den får avsluta det här inlägget.

4 Juli

God morgon!
I dag började vi dagen med att försova oss (eller ta sovmorgon beroende på hur man vill uttrycka sig). Så ingen förskola idag med andra ord. Får se vad vi tar oss för. Jag är som vanligt trött trots överflöd av sömn. Vad gör jag för fel? Tror nog att jag innerst inne vet vad som felar men att ta tag i sig själv är lättare sagt än gjort. Borde röra på mig mer samt äta något annat än kakor till frukost kanske? Nu är kakorna slut i alla fall så då kanske mitt nya liv kan börja? Någon som vill ge mig en spark i röven?
 
Min lilla tuttpelle har i alla fall börjat sin dag med en rejäl språngmarsch med dockvagnen före frukost.
 
 

Vincents dop

Har ju inte lagt upp bilderna från dopet än så här kommer dom.
 
Fadder Anders, Jag, en trött bebis och en kråka.
Inte ett pip från unge herrn trots en massa vatten i ansiktet.
Wiiii!
En nydöpt bebis som somnat i min armhåla och en mormor och morfar i bakgrunden.
Efter dopet blev det kalas i församlingshemmet och kön till smögåstårtan ringlade lång.
Liten goding.
En stor goding.
Det blev dags för paketöppning och tjejen med den sorgliga hållningen ser ju änna görnöjd ut.
Vincent inspekterar.
Älskar att Vide och Hugo har exakt samma luriga blick på den här bilden haha.
Sedan blev det dags för kaffe och tårta. Det såg tyvär ut som en sommarjobbare gjort den men smaken var det inget fel på.
Buskillarna satt som klistrade och spanade efter förbikörande bilar (inte den mest trafikerade vägen en söndag dock höhö).
Det är tröttsamt att döpas hälsade en gäspande Vincent och så var kalaset slut.
 
Tack alla ni som kom och förgyllde dagen!

Vi har ett golv

Status på Vincents rum just nu. Golvet är färdigklickat!

Rummet känns verklige enormt. Kan inte fatta att det gjorde så stor skillnad med den där stackars väggen. Nu är det bara lister, ny dörr och vitmålning av fönsterkarmar och dörrkarmar kvar sen är det bra att flytta in. Woho!

3 Juli

Hej och god morgon!
Vincent har precis fått frukostflaskan och Vide sover fortfarande(!) Så självklart sitter jag och vräker mig i soffan med kaffe och överbliven dammsugare (fikatarmen har visst återställt sig igen...)
Solen skiner så kanske kan jag få tid att slänga mig i en solstol i dag men annars står inget mer än BVC på schemat. Då ska lille sorken få sprutor i sina goa tjocka lår *buhu* men det klarar han säkert fint och jag med förhoppningsvis.
Nu är även golvet klart inne på Vincents rum. Det blir så himla bra alltså. Måste visa bild så fort jag orkat lyfta arslet ur soffan.
 
Så länge får ni en bild på moi från i lördags.
 
 

Sönderfikad

Hej hopp vilken trevlig dag jag har haft. Kan ju inte bli annat när vi fick så trevligt besök. Var svårt att säga om det var jag eller Vide som var gladast (och ledsnast när hon drog hemmåt) höhö.
Fast det har ju sina biverkningar också såklart. Vi kan väl säga som så att det inte lär suga i någon fikatarm på bra länge framöver. Den är numera sönderfikad.
Nu ska jag låta hjärnan gå samma skrumpna öde till mötes framför några avsnitt av paradise hotel Danmark. Yeeep skräp-tv is my thang.
 
Prinsesstårta, nybakade kakor samt den här laddningen som Diana hade med sig har vi gått loss på i dag *smeker min uttöjda buk och lägger av en rap*
 
 
 

Fjällans möhippa del två

Man blir ganska hungrig av att ränna runt i ett spökhus så det blev dags för intagande av macka (skriver macka eftersom jag inte kan stava till baggett...bagguette...baguett...e...?) på ett konditori med en pizzabagare på skylten?
Vi släpade med oss en back med läsk...
Parteeeey!
När alla var mätta och glada så åkte vi in till Vara för att sätta fjällan på svåra prov. Först fick hon tigga till sig ett åk.
Vädret va la så där...
Men lika glada var vi för det höhö.
Rida på en sketastor häst fick hon också göra stackarn.
Hon skulle leta upp en 70+ tant och fråga hur många hon legat med. Här fick fjällan svår ångest och ville egentligen inte men vi pekade ut rätt tant helt klart. Hon svarade att det var för många för att räkna haha man ville ju bara ta med henne resten av dagen.
Sedan lurade hon av en pojkvasker (som såg ut att aldrig ha sett en naken tjej för övrigt) en kondom. väldigt nöjd med det som ni ser.
Vi stötte på en svensexa där brudgumen sålde ekologiskt grus...
Efter att alla uppdrag var slutförda satte vi oss i öltältet för en medhavd fika.
Det regnade ganske så rejält vid det laget.
Men än var inte uppdragen slut muöhöhö. Upp på scenen för att sjunga en trudelutt skulle hon. Mycket motvilligt såklart men tur då att det regnade och att ingen mer än vi hade orkat höra på det jävla bandet som spelade före.
Heja heja!
och hon gav gärnet såklart!
Sedan packade vi in våra frösna små arslen i bilarna för att dra vidare på nästa aktivitet och här hamnade även jag på bild.
Fortsättning följer...

2 Juli

Hej på er!
Här sitter jag i soffan och inväntar finbesök från Skövde. Dianus Bananberntsson ska hjälpa mig att äta upp den överblivna prinsesstårtan också hade vi tänkt ligga och glassa i varsin solstol på altanen men jag undrar bara vem fan vare som beställde skitväder?

Hallåååå! Soooolen?


Schleten

Jag upptäckte just att min mest nötta tangent på tangentbordet är bokstaven E. Där ser man. Kan inte förstå varför just den är så flitigt använd eeeeeheheheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh


Fjällans möhippa del ett

Samling skedde klockan 08.20 hemma hos Alex och vi som kom först fick äran att blåsa upp ballonger. Jag är sjukt kass på det för övrigt. Trodde jag skulle gå i däck redan där och då.
Humöret var på topp!
Vi begav oss i samlad tropp för att hämta upp en intet ont anande fjälla (temat var rosa om någon mot förmodan missat det)
Vad gör niiiiiii här!!!
Medans det stackars offret tog sig en snabb dusch så korkade vi andra upp.
Iklädd finstass och flitigt fotograferad.
Sötare varmpyr går inte att hitta.
Det blev dags att bege sig ut på äventyr.
Färdkost.
En liten fikapaus i diket...eller nä det var visst andra ärenden som uträttades hehe.
Nu kör vi vidare!
Första anhalten blev Spökhuset i Grästorp.
Med skeptisk min fick vår lilla vampyr knacka på dörren.
och fick ett varmt välkomnande av frun i huset.
Mysig inredning.
Kameran fick inte följa med mig in på själva spökvandringen och tur var väl det för jag hade fullt sjå med att fäktas, skrika, gråta, skratta, gå vilse och klättra på min medvandrare höhö. Jag rekomenderar verkligen er alla att åka hit för fasen vad läskigt och kul det var.
Stackars fjällis fick gå själv.
Hela gänget med mer eller mindra darr i knäna efter spökvandringen.
Fjällis blev vackert sminkad.
Sedan drog vi vidare på andra bravader med vår ljusskygga pingla. Fortsättning följer.

1 Juli

God morgon god morgon!
Jag lever bara så att ni vet (men det är knappt) höhö. Vilken helg alltså. Möhippa för fina fröken fjällan från arla morgonstund i lördags och dop för Vincent i går. Behöver jag säga att jag slocknade redan klockan 21.00 i går kväll? Så nu vet ni varför det har varit änna dött här inne men nu har jag ju såklart massor med bilder att visa så vi får ta det lite pö om pö *slänger mig med tantiga uttryck*.
Men först lite frukost och det bästa med att arrangera dop och grejer är ju att en kan käka prinsesstårta till frukost (lunch och middag) flera dagar efteråt...typ...kanske inte men det hade ju varit fasligt trevligt.
 
Ser ut som att jag blir gift också *tihi* (pik till kråkan).

RSS 2.0