31 Januari

Godmorgon
Har precis ätit en smaskig frukost bestående av havregrynsgröt med jordgubbsylt och en smörgås med kaviar. Skanog gifta mej med min nya spis för den är ta mej fan helt underbar. Det går typ fortare att koka en portion havregrynsgröt än det tar att bre en macka. Fantastiskt! Men i går däremot gjorde jag nog en ännnu godare frukost. Eftersom vi hade sovmorgon i går så var det görr med nåt lite matigare. Jag hittade "receptet" i en blogg. Jag tog rostmackor som jag klämde ut ett hål i mitten med hjälp av ett litet glas. Sedan lägger man dem i stekpannan och knäcker ett ägg i varje hål och steker på bägge sidor så ägget blir fast. Sedan steker man bacon och lägger på mackorna. Färdigt! Så jävla gött med ett stooort glas apelsinjuice till. Inte så hemskans nyttigt kanske men man behöver ju inte äta det varje dag.
Nu ska jag försöka sluta prata om mat.
Idag verkar det som om Håkan är lite piggare så han och Stig ska måla taket i tv-rummet så jag kan ringa i morn och be dom köra hit soffan och köksbordet så blir det lite ordning på torpet snart..
Har ett stort problem också som stressar mej nåt bedrövligt. Ska ju på bröllop på lördag och klänningen som jag tänkt ha ser helt för jävlig ut på mej nu. Jag kommer ju i den men den urringningen plus mina nya boobs som vägrar sluta växa är ingen bra kombination. Ser ut som om jag har en röv under hakan. Not nice.

29 Januari

Hallå från sjukstugan!
Jajjemän här är vi inte speciellt pigga. Jag har ju mina vanliga krämpor då men nu har min lilla kråka gått och fått maginfluensa eller dylikt. Han är inte mycket att hänga i granen just nu den lilla kraken. Så jag håller på och pysslar om honom lite smått...från behörigt avstånd då förstås. Sitter i ett annat rum och ropar tröstande ord. Fast det har inte kommit något mer spy eller annat otrevligt sen i morse så vi får se vart det leder.
Det är så roligt för jag sitter och lyssnar på System of a down och bebis blir alltid väldigt sprattlig då. Hoppas det "danssprattel" och inte "stängavskitenmammasprattel" höhö. Det ska börja hjärntvättas i tid.


28 Januari

hej och hallå
Har inte orkat blogga någonting i dag. Har blivit riktigt seg det sista, därför blev det ingen bloggning i går. Jag hade en riktigt jobbig dag. Dels hade jag ont men även riktiga hormonstormar. Har ju läst en del om dessa hemska hormoner som svallar när man är gravid men själv inte drabbats mer än lite liknande pms. I går var jag helt sjuk. Jag tar ett exempel. Jag hade legat och vilat ett tag och skulle försöka ta mej upp ur sängen och eftersom jag hade riktigt ont så tog det ett tag av flås och stön. Satt och pausade på sängkanten och då kommer Heineken in och hittar en dammtuss som han börjar nosa på. Jag skrattar hejdlöst. Heineken börjar då äta upp dammtussen samtidigt som man hör hur äckligt han tycker det är. Jag skrattar mitt mest hysteriska skratt och kan verkligen inte sluta sen på en sekund känner jag mej helt plötsligt jätteledsen och börjar storgråta istället...psyko!
Det är inte lätt alla gånger...
Idag har jag inte gjort så mycket men efter Håkan slutade så hämtade vi upp Stig och drog till colorex för att kolla på kakel och tapeter samt köpa färg. Herregud vad svårt det är med tapeter. Suck! Har i alla fall hittat en som vi tror att vi vill ha i tv-rummet, långrandigt...kan bli snyggt.
Efter att vi plockat med oss en hel hög med tapetprover så drog vi till haralds och köpte godis. Det har tydligen kört in en lastbil rätt in i väggen där man tar godis och vi hoppades lite smått att det skulle va extrapris på krockskadade ferarribilar men nädå...
Nu har vi precis ätit hamburgare och kråkan har pyst iväg till bowlingen. Sedan när han är tebaxblir det godistajm och film.
Ska försöka rycka upp mej med bloggningen i morn

26 Januari

morrn!
I dag är jag uppe i tid för en gångs skull *tummen upp*. Det har sina anledningar. Har varit på kommunhuset i Vara och skrivit på anställningsavtal hos kanske sveriges trevligaste människa. Hon var riktigt gullig. 
Nu känns livet så gott som på topp förutom den rackarns foglossingen som bara har blivit värre. Det har liksom satt sej på ena sidan ryggen nu också. Rullstol nästa liksom höhö. Nädå det får vi hoppas att jag slipper men kryckorna är numera mina bästa vänner.
I dag får vi se vad som händer och sker. Närmast på programmet är ett besök från syster inplanerat som jobbar till 10.15 i dag och sedan kommer hit och våldsgästar. Trevligt. Innan dess ska jag nörda mej lite vid datorn för jag misstänker att en viss person kommer beslagta den så fort hon snubblar in genom dörren...



Så här ligger det till

Uträkning utgår från dagens datum: Mån 25 jan 2010.

Din graviditet startade Lör 5 sep 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 19 sep 2009 (ägglossningen).

Du är på dag 143 av 280. (51,1%).

 
Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 2 fulla dagar (v20+2).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 11 jun 2010
Du har 137 dagar kvar till beräknad förlossning.

...

morsning
Här sitter jag och segar i vanlig ordning. Har fått en del gjort i dag i alla fall. Har bokat klipptid inför bröllopet, bokat ny tid hos Bm, beställt soffa+ köksbord och ringt till vårcentralen för jag måste förlänga min sjukskrivning. Har extra förbannat ont i dag men det har väl att göra med att jag flängt runt på kryckorna i helgen. Man orkar ju ingenting!
Förresten har jag ju glömt berrätta att Heineken är tillbaka. Skulle gå och lägga mej i gårkväll och var otröstlig så Håkan gick ut på en sista jakt men då hade tydligen Heineken suttit utanför dörren och strosat in som inget. Så Håkan bar in Heineken till mej och jag blev så glad över att se kattskrället att jag grät ännu mer. Tänk om han inte hittat tillbaka och fått sova ute i massa minusgrader. Stackarn. I dag har han inte velat sticka ut nosen för han har legat under mitt täcke i sängen hela dagen lång och hårat ner. 
Nähepp nu ska jag ut och botanisera på tradera och se om man kan haffa några söta bebiskläder till räkan.

25 Januari

tjo tjipp!
Vilken underbar morgon man har haft trots värsta natten på länge. Men vad gör väl det när man har fått se världens sötaste lilla pyre. Vilken känsla! Man var allt lite nervös, tänk om dom inte hittar nåt liksom....nä det är bara gaser och för mycket mat ditt jävla fetto ungefär haha Den låg så himla skojigt i magen också, helt böjd som en ostbåge vänd åt "fel" håll. Hon som utförde ultraljudet tyckte att det var en riktig liten hösäck. Den såg för skön ut ett tag när den nästan såg ut att försöka gå inne i magen. Flyttad har jag blivit också. Som vanligt har man ju noll koll och jag är nu i vecka 20+2 istället för 18+0 så nytt Bf är alltså 11 juni helt plötsligt. Där ser man. Då borde det garanterat bli en junibebis i alla fall. Skoj skoj. Hon höll på ett bra tag för att försöka se könet också men det var väldigt svårt att se med tanke på hur h*n låg plus att navelsträngen låg ivägen mellan benen också. Så det får bli en överraskning helt enkelt. Allt såg i alla fall bra ut och det är ju det viktigaste.

Här kommer en bild på våran lilla räka

Våfflor och kattskrällen

Tjo!
Nu sitter jag här igen då. Pappa och Margareta har som sagt varit här och kikat och fikat våfflor med sylt och grädde. smarrigt men som vanligt orkar jag bara en, pappas rekord var nog 13 stycken eller så fast utan sylt och grädde då men ändå phu! Vi var ju även i Vara på möbelrea och fan va gött att vi åkte dit för vi hittade både soffa, köksbord och tv-bänk hur bra som hellst. Ska ringa i morn och beställa de grejerna och det bästa av allt var att de har sakerna på lager så vi kan få dom redan i veckan plus att det är gratis hemkörning. Hur bra som hellst!
Något som inte är braär att Håkan var ute en sväng till med Heineken och då sprang han in på grannens tomt och bortåt och Håkan sprang inte efter. Fast han hade ju hittat dörren flera gånger när vi var ute sist så han fick va men han har inte kommit tillbaka än. Orolig blir man. Vill ju ha våran lilla fjantkatt. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt.
Nu är jag lite hungrig och funderar på att ställa Håkan framför spisen så jag får en fläskkotlett eller två höhö

24 Januari

Morrn morrn!
Jag och älskling tog en låååång sovmorgon idag. Så gött att bara ligga och dra sig. Har precis ätit fruost,rostat bröd med stekt ägg på som kråkan fixade så bra.
Har inte skrivit på några dar men det har ju inte hänt något vidare värst ändå. I går var vi i alla fall inne i stan och kikade på EM för vihar hittat ett köksbord där som vi tror vi ska ha. Visar sej att det inte går att få förren vecka 10! väldigt populärt bord tydligen. Vi drog vidare in på babyproffsen och kikade,myyyys. Var även inne en vända på ON OFF eftersom vi är ute efter en ny tv och en videokamera men vi hittade dessvärre ingenting som föll oss i smaken. Vi drog vidare in till stan där jag gjorde lite nödvändig shopping så som ny bh eftersom hela jag tycks ha svällt av en underlig anledning. Har vanligtvis 75B och drog nu till med en 75C och tyckte den såg gigantisk ut men givetvis orkar man inte prova. Kom hem och det visar sej att den precis passade. VA!? Hur ska det här sluta liksom...
Vi avslutade trippen med ett besök på donken. När vi kom hem var jag så förbannat trött så jag gick och la mej och sov några timmar. Sedan på kvällen hade jag och älsklingen mys med toast och lite godis. MUMS!
Idag ska vi få besökav min käre far och Margareta och jag funderar på att bjuda på våfflor för det är jag riktigt sugen på. Men först ska vi ta ut katten en svängom och efter det åka till vara och kika på möbler.
Hörs sen! 

Vaken igen

Urk. Efter att syrran dragit vidare till jobbet så gick jag och la mej och vilade lite middag. Har känt mej lite risig idag, kännts som om jag ska svimma fastän jag sitter ner liksom. gör skumt. Sen känns magen jävligt spänd också som om den ska explodera eller nåt. Sov riktigt gott gjorde jag nu i alla fall, varför kan man inte göra det på natten?Pratat med mamma har jag gjort också. Annars är det väl inget mer som har hänt, jag har ju liksom sovit höhö.Ikväll ska jag givetvis bänka mig framför radiolive.se kl19 för bästa radioprogrammet hehe. Men innan det måste jag facebooka lite och annat nödvändigt.
Smell you later!

21 Januari

Yo!
Jaha idag fick jag allt gå upp lite tidigare än vad jag borde. Syster yster knackade på dörren i ottan och började härja runt här så det var bara att ignorera tröttheten och släpa sig upp. Just nu har hon fått tag i min drillpinne och har redan lyckats göra tre hål i golvet (nä inte riktigt men det lät så)och skrämt Heineken på flykt för att pinnen har fart åt alla håll. Livat. Jaja känns gött att man slipper vara själv i alla fall. Det är lättare att fördriva tiden när man är två. Jag vet att jag tjatar men jag vill verkligen ha måndag nu nu nu. Funderar skarpt på att sätta i mig en 6-7 fläskkotletter, dra täcket över huvudet och gå i ide tills dess. Sounds like a plan...

20 Januari

tjo!
Blev en lång sovmorgon idag med. Inte bra detta.Har sovit ganska bra i natt. Har inte behövt gå upp och sitta eller nåt sånt så det känns ju bra fast man vaknar ju varje gång man vänder sej. Suck.
Jaja nu ska jag sluta gnälla för det är så förbannat tråkigt. Idag får vi se vad jag tar mej för. Pyssla lite med lådorna antar jag. Packade ju upp massa massa saker i ett skåp igår och knökade in så mycket det gick (det var ett riktigt pusslande) också kommer Håkan hem och jag står stolt som en tupp och pekar på mitt omsorgsfullt packade skåp medans han börjar yra om att vi ska ha lite andra saker där. *morr*. Nu ska jag inte ta i dom sakerna med tång ens en gång utan han får möblera om bäst han vill...så de så.
näääää nu har jag nog tjatat färdigt för stunden. Ska gå in på tv4 play och se på bygglov. Älskar det programmet! Matte är ju inte helt äcklig att titta på heller mums mums.



Update: Men va faaaaan så var det tydligen handboll i går så bygglov utgick. Att Sverige förlorar vet ju varenda jävel ändå så då behöver dom väl inte visa skiten...nu är jag putt


oooooo!

Hittade en så supersnygg barnvagn på blocket. Ge mej! Blir riktigt sugen på en riktig färgklick. Helst en sån här grön för det passar ju både till pojk och flicka. Sticka ut lite bland alla svarta och beiga hehe.

Klicka för att se nästa bild

Mer bilder

Så här ser köket ut just nu (kassa bilder men skit i det)



Och hallen ser ut så här


Nu ska jag fortsätta knapra på den stora marabou nonstopen som kråkan släpat hem från affär´n

19 Januari

tjena fan!
Blidde inget besök i staden i dag. Jag har haft så ont i natt så jag knappt fått en blund i ögonen. Skit skit skit.
Så får se vad jag gör för att fördriva tiden. Ska försöka packa upp någon mer låda tror jag. Ska även försöka ta lite bilder så får ni se hur köket har blivit. Hallen har Håkan fått bukt på nu också så nu kan man hänga upp jackan och ställa skorna i stället. Bra va? hehe.
Först måste jag nog få någonting mer i magen. Ge mej mat! säger den...

18 Januari

Halli hallå
Här sitter jag och väntar på att maten som står i ugnen ska bli färdig. Kyckling med pommes står på menyn. Ingen fläskkotlett i dag alltså höhö.
Har just nu lite småtråkigt. Vill att dagarna ska gå fort fort fort nu när det bara är en vecka till UL. I morn ska jag och syster dyster in till stan och kika. Jag är i stort behov av fler par mysbyxor i en lite större storlek och lite annat smått och gott. En fika på Söderströms är planerad också. SEMLA FÖR FAN!
På onsadag får jag även besök av Camilla och kanske Ulrika som kikar in här efter de har haft APG på Tornumsgården. Skoj skoj.
Nähepp nu piper ungnjäveln så nu får jag lyfta på arslet


Magen v17 (16+6)

Här kommer "lilla" magen. Om en vecka får vi reda på om det är mer än en som knökar där inne höhö.



natti på er!

Smällfet

Ja så känner jag mej just nu. Har varit och ätit god mat hos grannarna Olle och Låle. Gissa vad dom bjöd på då? Fläskkotlett!! Nästan så jag började grina av lycka höhö. Hur gulliga får man bli liksom. Till detta serverades potatisgrattäng och kantarellsås. slurp! Sedan fick vi några tilltugg som såg väldigt skumma ut. Olle ville inte säga vad det var utan vi skulle få gissa och jag tryckte i mig en och kom snabbt fram till att det var en dadel inlindad i bacon. Svingött! Låter väl helskumt men den kombon var riktigt najs alltså. Till efterrät blev det glass med en svingod chokladsås. Att man blev mätt är ju bara förnamnet. Jättetrevligt hade vi i alla fall. Så fort vi har ett riktigt bord ska vi bju tillbaka hehe.
Nu ska jag snoka runt lite innan jag kryper till sängs. Lägga ut en magbild ska jag göra också.

17 Januari

Tjipp!
Nu sitter jag och pausar i soffan. Har roat mig lite med att packa upp en låda. Pust och stånk. Det är ju så roligt att man inte orkar någonting och det gör ont så fort man böjer sej men envis som jag är så flänger jag runt tills det snurrar i huvudet. Håan håller på och sa få fart på diskmaskinen i alla falloch det vore ju finfint för en det bli en del som måste diskas ser man när man packar upp...
Har tvingat Håkan att ta magbild i dag också för i morn går jag in i vecka 18. Men det blir inget bra.Håkan är urkass på att fota magar om man säger så. Vi får göra ett nytt försök senare för mitt tålamod orkade inte med mer liksom.
Ska pausa lite till sen är jag på´t igen. Gött när man kan få upp lite saker i skåpena och få undan kartonger.
hej på en stund!

16 Januari

Morsning
Dålig uppdatering i dag men jag har haft besök av min syster yster som väckte mej okristligt tidigt som det kallas. Eller ja klockan var ju nästan halv 11 men ändå. Hade ju en lika trevlig natt som natten innan där jag bara sovit 3 timmar och sen hade så ont att jag inte kunde ligga kvar. Sen vaknade jag flera gånger en gång vaknade jag av en hemsk mardröm. Jag drömde att Håkan var otrogen bl a det var så hemskt så jag började gråta då är det skönt att vakna.
I dag har jag också varit hos Fjällan och sminkat henne för hon skulle minsann på bröllop. Så himla snygg blev hon!
Håkan har varit så duktig i dag också och köket börjar bli riktigt fint. Alla skåpsluckor är uppe nu också (förutom två som var märken på som vi ska byta) så i morn ska jag försöka få in lite saker i skåpen. Måste ta lite bilder också så ni får se. Nu är det inte mycket kvar.
Nu ska jag mysa lite med kråkan innan jag går och lägger mej
natti!

15 Januari

Wohoooooo! Jag är så jävla glad i dag för jag har lasat in. dvs jag har fått en fast tjänst i kommunen. Fy fan va gött! Har precis pratat med gunnel på lönekontoret. Jag var så nervös innan att jag skulle få behövaskälla och hota med facket men det behövdes inte hehe utan jag har lasat in nu. Fattar ni hur gött det känns eller? jippi! Synd som fan bara att man inte kan jobba just nu då. Kommer ringa en dam till mej på måndag antagligen och prata och göra ett anställningsbevis. Just nu finns det väl inga fasta tjänster så man hamnar i en så kallad vikariepool. Man får önska arbetsgrad också blir man runtslussad på olika ställen för att få ihop timmarna. Får se hur det går eftersom jag inte har körkort men det löser sig nog. Härligt!!!!
Nu ska jag äta en stoooor frukost och bara njuta

Startkablar

Ja det är fina grejer att ha speciellt om en syster ringer och inte får igång bilen. Självklart åkte jag och Håkan och sparkade igång åbäket åt henne. Innan det har jag suttit och lyssnat på ett finfint radioprogram. Cattis & Mia & lite Carro på radiolive Första gången jag har kunnat lyssna på dem (fy skäms på mej) och de har verkligen förgyllt min torsdagkväll. Vill du också lyssna på dem för det vill man ju så ska du gå in på länken där varje torsdag mellan 19-21. Finfina grejer! Joina deras facebookgrupp med samma namn också vettja för får dom 200 fans så ska Mia dansa på tört i Lisch med en lusssekatt och det vill man ju se innan ögonen har glott färdigt så att säga.

Cattis å Mia

bebisprat

Hej hopp. Nu är glassen slut och magen nöjd höhö. Tiitar runt lite på bebisgrejer och jag har länge vetat vilket babygym jag vill ha och nu har jag en sådan tur att Elinor somhar ett sådant gym kan tänka sej att sälja sitt snart när Elias tröttnar på det. Jippi! Så här fint är det



Jag har däremot ett stort problem. Barnvagn måste man ju ha men jag har verkligen noll koll när det gäller barnvagnar. Jag fattar liksom ingenting. Mjuklift, citykorg mm mm. Hjälp! Jag tror i alla fall att jag vill ha svängbara hjul eftersom dom är lättare att köra då eller? Marie? Malin? Eller någon som kan ge mej ett tips eller två :)


14 Januari

Jomenserrusåatt
Idag var jag tvungen att vakna till liv i tid för att pallra mej till vårdcentralen. Hade sällskap med Håkan som gick till jobbet. Mysigt. Besöket gick bra och jag är sjukskriven resten av månaden också får jag ju höra av mej om det behöver förlängas givetvis. Får vi bara hoppas att FK går med på detta också men det kan man ju inte räkna med. Piss vad jobbigt allt ska behöva vara. Blev klar i sån tid att jag han gå till jobbet och prata lite med chefen mm och dom hade tittat på mina lasdagar och jag har 724 dagar innan jag blev sjuk och man ska ha 720 för att lasa in så nu JÄVLAR! Min chef mumlade om att jag självklart skulle lasa in nu så jag ska prata med den där jävla Gunnel igen och börjar hon mumla om nån skit igen så drar jag in facket!
Sedan åkte jag upp och fikade med tjejerna och snackade lite. Kul att se dom igen! Öppnade en chokladask för min skull gjorde dom också hehe dom vet vad jag gillar.
Väl hemma igen var jag så trött och slut så efter en stund vid datorn gick jag och la mej och har typ sovit till för en halvtimme sen. Inte så smart kanske men det var riktigt gött!
Nu ska jag mögla lite framför datorn (det enda jag gör) med den här godingen:




Dags för sängen

Jahopp i dag har jag haft en väldigt trevlig dag. Började med att jag mötte upp Sandra och vi gick raka vägen till Elionor och gullade med Elias. Han är ju bara för söt den ungen! Efter det så gick vi hem till mej och lagade 5 stjärnig cuisine. Korv och strips. Höll på att bli väldigt misslyckat eftersom jag hade glömt hälla på olja (hur man nu kan missa en sån sak) men det ordnade upp sig tillslut. Efter det "bakade" vi en paj hehe och lagom till den var färdig så kom Miklo på besök och inspekterade ägorna så han fick sej en bit han med innan han drog på innebandyträning. Håkan kom hem strax efter det och åt upp resten av pajen och medans Sandra och jag tittade på let's dance så grejade han i köket. Sedan var det taxi kråkan som fick rycka in och skjutsa hem Sandra och jag följde med och hejjade på eller nåt höhö. Nu är jag riktigt trött men innan jag stupar i säng så ska jag ta mej en varm dusch känner jag. Kanske att jag får sällskap om jag fladdrar lite med ögonfransarna...

13 Januari

Hej hopp. Nu har jag precis tryckt i mej en sen frukost. Vaknade faktiskt vid 09.30 men somnade givetvis om. Nu ska jag bara städa undan mina smulor och sedan blir det att krycka iväg och möta Sandra vid bussen så får vi se vad vi hittar på i dag.
hej så länge

MAT!!!

Fy satan i gatan vad hunggrig jag är nu. Håkan donar i köket och snart ska jag sätta tänderna i en saftig fläskkotlett. Jajjemän nu är frysen full av det igen *lycklig*.Potatisgrattäng blir det också givetvis och lite gurka och sallad (så inte mamma ger mej onda ögat)
Har legat och läst en hel massa i dag medans kråkan och svärfar fixade rinnande vatten i köket. Har fått låna de två första böckerna i en fantasyserie av Eve och den första läste jag ut igår och har hunnit en bra bit på den andra som heter Safirringen. Dom är för jävla bra alltså! Hoppas jag får sova nåt i natt för i morn ska jag vara pigg och glad eftersom jag har en dejt med Sandra som kommer hit. Ska bli skoj!
Nu verkar det som om slaven i köket är färdig så vi ska mysa till det lite framför en himla många roliga program av galenskaparna. Här kommer en favorit


två små filmer

Stjärnan i dessa filmer är ju självklart min kära mormor. De filmades på julafton och i den första vill min mamma att mormor ska hålla tyst. Tyvär missade jag massa kul i början men jag fick med lite i alla fall. I den andra spelar mormor piano och mamma försöker sjunga till hehe. Mormor är 84 år och det är bra gjort att kunna spela så utan noter tycker jag.




12 Januari

Morrn morrn!
Ja herregud vad hon sover tänker ni men jag har haft en sån där "trevlig" natt igen när jag bara legat och stirrat upp i taket. Lyckades somna någon gång när älsklingen startade sitt snoosmarathon vid 8 i morse. Det var väl tanken på att den stackaren var tvungen att lämna den varma sängen som jag gav honom en skadeglädjens suck och somnade in. Vaknade i a f med ett ryck av att det knackade på dörren och jag fick flänga upp och dra på mej ett par brallor och linka iväg till dörren med håret spretandes åt alla håll. Utanför stod en påpälsad Låle med en enorm påse varma bullar, jag upprepar varma bullar, till oss. Hur underbar får man bli eller? Jag kan tänka mej jobbigare uppvaknanden höhö. Sedan blev vi även bjudna på middag på söndag. Ibland har man det bara för bra.
Så min frukost i dag bestodav två mackor plus bulle med mjölk. Mums!

Godnattsaga

Nu ska jag pipa i säng men tänkte att vi skulle ha lite sagostund först höhö. Fick världens gulligaste bok hemskickat på posten som Dianajävel gjort så här kommer den








Jag skratta så jag grät och sen grät jag lite till för det va så fint. Tack!

Vi är så jävla snygga!
 
Jag ser ut som Kissie i trynet här men jag var faktiskt brun på riktigt. Nyligen hemkommen från Bahamas och inte morotslandet

Natti!

Tut i luren

Ja herregud vilken rubrikmakare jag är...
Nu sitter jag parkerad i soffan igen efter en tripp till staden. Först gjorde vi donken osäkert och klämde i oss varsitt mål. Första gången jag kunnat äta upp en hel qp meny plus dricka och inte känna mej kräkfärdig eller lämna halva stripsen. Märks att man äter för två helt enkelt höhö. Mätta och belåtna for vi vidare till Willys där jag var tvungen att hiva fram kryckorna. Gillar det inte riktigt för jag känner mej som en jävla mupp. Känns som om alla glor(fast dom antagligen inte gör det men ändå) Tog inte lång stund innan jag flåsade som en ångvält och nära på svimmade igen, tur att jag hade ätit ordentligt innan. Nu är i alla fall kyl och frys fulla (nåja går nog in lite till) och jag och kråkan ska titta på I en anna del av Köping, som äntligen har börjat igen, och fika lite.
Smell you later!

Oh Baby

Har börjat kika lite smått på bebiskläder. Finns ju sååå mycket sött! Kliar i fingrarna minnsan fast jag har bestämt att jag inte ska köpa någonting förren vi varit på UL men titta kan man ju alltid göra. Dessa söta saker kommer från Lindex

 

Lindex Shop Online - Set

Lindex Shop Online - Set

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Klänning

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Set
Jag vill ha allt allt allt! Hehe


11 Januari

Tjipp!
Här sitter jag i vanlig ordning. har precis klämt i mej en omellett men eftersom jag inte hittat kryddorna än fick det bli bara salt så det var väl inte det godaste jag käkat kan jag ju inte påstå höhö
Har varit och fikat hos min kära granne Låle också trevligt trevligt. Gav mej iväg utan kryckor för jag tänkte för mej själv att den lilla biten borde jag ju klara av men icke sa nicke. Att detta helvete aldrig ska gå över! Har börjat få svimmningsattacker också om jag står för länge t e x. Jag är ett jävla vrak. Sluta gnälla kan jag inte göra heller så min blogg kan ju inte vara allt för rolig att läsa just nu. Har bokat tid hos en läkare i alla fall som ska få försöka sjukskriva mej för pengar måste man ju ha också. Jaja det ordnar sej, det finns ju dom som har det värre, jag har ju i alla fall världens underbaraste kråka som tar hand om mej som en liten prinsessa. Vad skulle jag göra utan honom?


Nyår 09/10

Tänkte visa er lite hur nyår såg ut. Blev inte så många bilder den här gången. Vi firade i alla fall hos Elinor och bäck med 30/40-tals tema. God mat och trevligt sällskap. Vi damer tog ju hem segern i frågesporten till killarnas stora förtret hehe.











Efter raketskjutandet så blev kameran kvar i jackfickan så därför blev det inga mer bilder.


10 Januari

Hallå hallå
Blir ett väldigt sent första inlägg idag men jag hade väldigt svårt för att somna i går kväll. Hade dels jävligt ont också kunde jag inte komma till ro utan Håkan. Han kravlade in genom dörren 01.30 och började göra macka och se på film. Då hade jag försökt kravla mej ur sängen ett tag utan resultat så han fick snällt lyfta upp mej så jag kunde gå ett ärende in på toaletten. Tog ett bra tag innan jag somnade efter det och så har jag ändå vaknat till flera gånger när jag måste vända mej. Så jag tyckte allt att jag förtjänade lite sovmorgon i dag. Håkan drog tyvär inte hem någon vinst i går men det hade jag ju inte väntat mej heller höhö.

I dag får vi se vad som händer. Jag tar det nog mest lugnt medans Håkan och Stig som just klev in genom dörren donar i köket. Tror minnsan att det är spisen och diskmaskinen som ska komma på plats i dag.

Hörs senare!

Tjo vad det var livat...

Här sitter jag och har dödens tråkigt. Inget roligt på datorn och ingen rolig film att se på. Suck! Så jävla segt när man inte kan göra annat än att sitta på arslet. Har i alla fall haft lite besök i dag. Våra kära grannar Olle och Elinor kom hit och överraskade mig med en blomma och kikade runt lite. Syrran har också varit här en sväng innan hon började jobba så det livade ju upp min dag. Håkan håller nu på med att sätta upp ett provisoriskt toalettskåp inne på den "lilla" toaletten så vi har någonting att ställa grejerna på innan vi gör iordning där inne, ska ju renovera stora badrummet först. Har fått en idé i mitt huvud och t o m hittat lite badrumsmöbler så det känns bra att man har ett litet hum i alla fall om hur man vill ha det.
Snart drar i alla fall kråkan iväg för att spela poker med grabbarna. Då blir det en påse popcorn till mej och kanske om jag har tur hittar jag någon film som duger att se igen.

Juldagen

Ja nu fortsätter uppdateringen om julen.

Juldagen spenderades först hos svärmor och svärfar med Håkans familj. Dom har alltid ett hav av julklappar

Stig fixar med maten


De här bilderna var de enda jag lyckades knäppa tyvärr (knäppt) Men kvällen fortsatte i alla fall hos Sandra i Lidköping. Det var helt klart värt besväret med alla trappor för det var roligaste festen på länge. Jag satt väl mest på min stol men det gick allt bra att sittdansa också höhö.

Sara och Malin

Lilla söt-Sture


syrran och jag klämmer i


Sedan blev det dimmigt och dansen tog fart

En del ville hellre kramas i soffan



sedan sjöng vi såklart för födelsedagsbarnet

Bilda hööög!

Sara gick ut på ballkongen och såg ut som ett litet spöke


Har även en del roliga filmer från denna festen men dom måste jag lada upp först...

9 Januari

Morsning korsning
Här sitter jag helt övergiven och glor. Håkan plus hans familj har åkt till coop mm för att inhandla diverse grejer till köket. Jag orkade inte följa med för jag har redigt ont i dag så jag tar det lite piano, blir bara värre om jag anstränger mej.
Blir antagligen en hel del sittandes vid datorn i dag med så räkna med en del blogginlägg. Men allra först funderar jag på att ta mej en dusch. Så jävla gött att man slipper förvandlas till mögel så fort man sticker in huvudet under vattnet.

Så får det bli!
Hej så länge

Bättre sent än aldrig eller?

Jahopp tänkte att jag kunde visa lite bilder från julen som inte kommit upp än.

Julafton tillbringades i Vinninga hos pappa och margareta med alla syskonen plus respektive, mamma, per och mormor.




mat mat mat


Efter maten var det dags för Kalle Anka och massa godis såklart

Sedan var det dags för tomte nr 1 att dyka upp så att familjen Johansson kunde få sina julklappar innan de var tvugna att pysa iväg till Järpås.



Sedan kom tomte nr 2 för att dela ut resterande klappar. Kanske hade tomten tagit för många snapsar för han hade fått med sig en hel säck med julklappar som egentligen skulle till andra snälla barn...


Har även två filmer som är ganska roliga. En där mamma säger åt mormor att hålla tyst och en där mormor spelar piano och mamma sjunger till hehe. Måste bara få tummen ur att ladda upp dom.

Bergsgatan 4

Här kommer då lite bilder på kaoset.

här vare fullt

Det här ska bli barnrum så småningom men just nu sover vi här

möblerbara hallen

storarummet där alla möbler har hamnat...

utanför fönstrena där ser det ut så här

Köket


När vi gjorde iordning datarummet var Heineken med och såg till att Håkan putsade möblerna noga noga



haha jag har dessvärre inte tagit någon bild på slutresultatet men det får bli nån annan gång.
Ja som ni ser har vi en del att göra. Blir bara köket färdigt ska vi börja med att måla och tapetsera lite smått också. Kommer bli så fint när det är färdigt

8 Januari

Tjo!
I'm back! Äntligen har internet hoppat igång så jag kan nörda mig ordentligt framför datorn som jag brukar. Flyttat har vi minnsan gjort nu och just nu är här ett ordnat kaos kan man säga. Köket är inte riktigt klart än så alla lådor har inte kunnat packas upp. Man får ta en sak i taget helt enkelt. Jag trivs i alla fall väldigt bra och det gör faktiskt Heineken också. Haha man skulle ju filmat honom när han kom in här första gången. Vilken min han fick och han gick runt runt runt i alla rum 1758437276 ggr och såg ut som ett stort frågetecken. Gud vad vi skrattade. Kan ju uppdatera er om min foglossning också för er som undrar. Jag har fortfarande ont men inte riktigt så jävligt som jag hade sist jag skrev. Det har kännts lite bättre i två dar nu men just idag är det rätt jävligt igen. Började så smått hoppas på att det skulle ge med sej och att jag kanske kunde ringa resursen och föröka jobba ett pass nästa vecka eller nåt men som det känns nu får jag fortsätta avvakta. Jag kunde ju knappt hjälpa till med någonting vid flytten. Stod mest och dirigerade med mina kryckor så det är tur att man har sån underbar familj och svärfamilj som hjälper en. Utan dom hade vi inte klarat oss länge.
Nepp nu ska jag fortsätta med min frukost här och sedan blir det lite uppdateringar förhoppningsvis så ni får något att läsa här igen.

Hej så länge!


1 Januari 2010

Gott nytt år allihopa!
Hade en riktigt trevlig kväll i går med mina fina vänner. Blev väl en aningens för sent för min smak så när jag kom hem hade jag så ont och var så trött så jag bara ville spy rätt ut men det ska man väl va på nyår. I dag känner jag mej bakis. Why!?
Har precis ätit två knäckemackor som håller på och åker runt nere i magen. Får se om dom ligger kvar höhö. Nä men slut på skitsnacket.
I natt blir förmodligen den sista natten i det här huset för i morgon börjar flyttandet. tjoho! Har sett fram emot det så länge. Köket börjar verkligen komma på plats, pratade med kråkan förut och dom hade fått dit kyl och frys nu. Tydligen krånglar fläkten så vi får se hur det går med den. Alltid något som ska krångla eller hur?
Måste ju självklart säga grattis till min kära mor som fyller år just i dag också, grattis grattis!
Jahopp ett helt nytt år väntar och hur jävla ont jag än har så kommer dett bli det bästa året i mitt liv garanterat. Ge mej sommar nu!

RSS 2.0