Testing testing

Var ute i stormen och testade kameran. Det regnar i alla fall inte längre så jag slängde mej ut. Här har ni en liten bild. Den blev tagen med blixt för den gör lite som den själv vill. Har inte hajjat riktigt än hur man stänger av blixten och grejar och donar. Skulle ta kort på en fin blåklocka och när jag kom in och tittade på bilden i datorn såg jag två små flugor som knu..eh parar sej. Romantiskt värre.



Half baked

Jahapp nu har jag sparkat ut Sanna. Mucho trevligt att ha henne här. Vi har smaskat jordgubbspaj och smidit planer för hösten. Vi har tänkt åka upp till stockholm en helg och gå bananas. Vore inte helt fel.
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska nog kura ner mej i soffan framför en film med mina andra bästa vän B&J Half baked höhö

Baka baka liten kaka

japp nu står jordgubbspajen i ugnen. Får se hur god den blir på en skala. Jag klantar ju alltid till något när jag bakar...
Ska nog blanda till lite vaniljsås nu och sen så är det bara för Sanna att komma susandes tycker jag.

31 Juli

morrn morrn.
Gröt i magen och solsken i blick.inte. Vilket jävla väder det måste vara hela tiden. Storm, regn och kyla. Ska det här kallas sommar? Man känner ju bara för att gräva ner sig.
jahopp men då kanske man kan få lite nyttigt gjort i dag. Behöver änna städas lite här. Åh så roligt. I eftermiddag dock så livas stämmningen upp betydligt för då kommer Sanna the zombie hit. Hon har äntligen kommit tillbaka från London och ska förära mej med ett besök. Skoj skoj. Får se vad vi hittar på. I går mummlade vi om att gå ut men jag vette skråen. Är inte lika pigg på gröten i dag om man säger så. Jag vill ses på Robin Hood och äta rabarberpaj. Så får det bli!

Flummet och Fleset London -09

Hemma igen

Ja och jag lyckades ta mej ut och in genom huset utan att få ett enda träd i huvudet. Det är ett mirakel!
Gick som smort att jobba i kväll. Bra bra. Ledig i morn igen sedan börjar mitt saftiga arbetspass som jag gnagt om några gånger. Gör delad tur både lördag och söndag och nästa vecka jobbar jag 71 ½ timmar. Sug på den du.
Min lediga vecka kommer med andra or att sitta rätt fint.

Nä nu börjar mina ögonlock kännas rätt tunga. Får nog snart slänga in handduken är jag rädd.
Hörs i morn!

30 Juli

Hallå hallå. Har inte orkat blogga än idag eftersom jag inte har något roligt att skriva om....före nu.
Håkan och jag sitter i godan ro i soffan och kikar runt på hemnet. Utanför blåser det storm som vanligt och helt plötsligt hör vi världens brak som om taket blåste bort eller något liknande. Höll på att skita på oss. Gick ut i storarummet och tittade ut genom fönstret och ser då att en björk har blåst omkull mot huset. Hade lika gärna kunnat fara rätt in genom rutorna både i köket och storarummet. Helt sjukt.





Mätt

Juupp nu har jag och älskling fikat ihjäl oss här. Sett på Batman begins så vi slapp titta på varandra utan kunde se på teven i stället höhö. Storhandligen gick finfint. En hel överfull vagn blev det mendet var ju verkligen tomt här hemma nu så. Har gjort av med ett antal tusen i dag eftersom jag köpte kameran också. Älskar den. Så himla liten och fin. Massa saftiga finesser som jag ska testa imorn om vädret är lite vackrare. Det blev den röda för övrigt.
Nepp nu ska jag snoka runt lite här innan det blir ostbricka och the dark night om en stund.

Batmanfeber

japp tv 6 körde ju batmanhelg för ett tag sen. Eftersom jag jobbar som en tok var jag tvungen att spela in och har inte hunnit se på dem fören i går. Jag är ett stort fan av de äldre filmerna. Min favorit är självklart Batman returns och det är väl lätt att förstå med tanke på att Tim Burton ligger bakom den. De nya batmanfilmerna tycker jag är för "verkliga" särskillt den senaste. Gotham city ska ju inte finnas på riktigt liksom...







Just det

Prenumerera vettja!

Följ min blogg med bloglovin


29 Juli

Morning!
Jahapp vaknade ju förvånansvärt tidigt i dag med, men det är ju klart jag är ju ledig så då vill tydligen inte mitt undermedvetna att jag ska sova...
Har precis slängt i mej lite frukost. Eftersom mjölken var slut fick det bli dubbelmacka med sleten ost och saft till. (buhu inget thé)Som sagt vi är i stort behov av en tripp till willys...

Ja och det blir inte bara matinköp i dag utan förhoppningsvis också kameraköp. Vihar snokat reda på det billigaste stället och det är tydligen misco. Får väl åka till typ elgiganten först och kolla på den IRL så att säga höhö. Det är inte alltid bilder stämmer överrens med verkligheten.
Måste även in en sväng till salles och hämta ut mitt paket från H&M. wihoo.

Så där har ni mina planer för i dag

28 Juli

tjooo
Skriver väl ett litet inlägg innan jag kraschar i sängen. Har som sagt jobbat delad tur i dag och det gick väl bra. I morn är jag däremot ledig och det ska bli rätt gött faktiskt. Då ska kråkan och jag åka in tillstaden och få gjort den där storhandlingen. Ekar tomt här nu så i morn ska jag göra av med lite av min saftiga lön jag fick för förra månaden.
Näpp blir väl inget roligare från mej nu. Trött som aset.
Natti natti

Kommentarer överflödiga...


27 Juli

jaha då har man blivit hackad av syrran då. Syftar då på inlägget innan. Hon tyckte väl att jag behövde hjälp med att få in den nya designen. Bara det att jag drömde i natt hur jag skulle göra men hon hann först. Helvete. Men skit samma. Ny design i alla fall vad tycks?Jag har gjort den helt själv och det är väl inte illa pinkat för att vara första gången eller?
Ska jag bara komma på hur man ändrar den där presentationsbilden till vänster....morgondagens bekymmer, eller nä förresten övermorgons för i morn hinner jag inte heller sitta vid någon dator. Gör delad tur precis som i dag.
Jo förresten jag och kråkan var ju på liseberg i går och det var himlans mysigt faktiskt. Hade en riktigt härlig dag bara han och jag. Hade med mej kameran men tog inga bilder. Inte likt mej alls. Fast bildbevis på att vi var där fick vi i alla fall höhö. Visar sen eller i morn...

Nepp nu ska jag snoka runt lite innan jag slänger mej i sängen.

Natti!

nej det är fan jag som är bra!

hälsningar systeryster! ;P

Fan va bra jag är!

Nu har jag i alla fall lyckats göra en header, nu återstår det bara att se om jag kan få till det på bloggen. Spännande.
Blir för övrigt ingen storhandling i dag för Håkan känner sej sjuk. Eftersom vi ska till liseberg i morn så ska han få spara på krafterna. Vi ska i alla fall pysa iväg till svärisarna för att se till kattskrället och se på film. Nu ska jag ge mej på designen. önska mej lycka till!

Photoscape

japp nu har jag vait härmig och laddat ner Photoscape. Gör det ni med för det är lätt som en plätt och riktigt skoj.
Här komer lite mer Arvikabilder





Handlat lite igen då...

Ja det är farligt med rea, svårt att hålla fingrarna i styr när det blir billigt. Här är några grejer som är på väg hem till moi.

&denim. jeans - Lila
Bandeau bh - Cerise
Tietanga - Cerise
Scarf - Ljusbrun
Var någonting mer men det har nog redan sålt slut så det blir ingen bild på det

25 Juli

Herregud alltså vad är det med mej. Jag vaknade 07.50 i dag och kunde inte somna om. Jag som har längtat efter sovmorgon också beter jag mej på det här sättet, inte normalt. Det vara bara att mösa sej upp och koka lite gröt så nu är lilla magen mätt och belåten.
Vad har jag för planer i dag då? Jo ska självklart sitta med arslet parkerat i soffan så mycket som möjligt höhö. Sedan kommer syster hit mellan 13-16 för hon gör delad tur. Förhoppningsvis kan hon hjälpa puckade mej med min design och efter att vi sparkat ut henne ur huset ska jag och kråkan åka och storhandla. Sen i kväll blir det väl mys framför teven med ostbricka eller nåt annat gött om jag känner oss rätt...
Det är min dag det vad ska ni andra göra?

Förresten vill jag lämna ett hemligt meddelande till fjällan. Jag ska börja läsa tredje boken nu så du får jättegärna lägga vantarna på de två första :)


Hejhopp!

24 Juli

Halli hallå! Här sitter jag nedsjunken i soffan och mår gött. Har avslutat min mastodontjobbperiod på 10 dar i sträck nu. Gött. Ledig helg har man också, vad göra? Hoppas på fint väder så man eventuellt kan dra till liseberg och vända inälvorna ut och in höhö. Har förresten hittat min förlovningsring nu så nu kan alla andas ut. Den hade verkligen hamnat på det mest udda stället. Kan inte ens förklara det för det är så invecklat, men den var väl dold bakom en "stolpe" i skåpet. Ren tur att jag fick syn på den. Så nu är jag lyckligt gift igen...typ haha.
Nu ska jag fortsätta dona här. Håller på och försöker knåpa ihop en ny design. Går ju inte så bra eftersom jag inte vet hur man gör utan bara trycker hej vilt som en dåre. Satt i går kväll tills ögonen var fyrkantiga och tålamodet mer än tappat.
Ja herrejesus

Natti på er. Hörs i morn!

23 Juli

Morsning korsning. Nu har jag kommit hem från jobbet då. Slutade tre idag istället för jag tog ingen rast. Kände för att koma hem lite tidigare i dag med tanke på att jag gick över så i går. Har varit riktigt kul på jobbet i dag faktiskt. Det underlättar ju att man har roliga jobbarkompisar hehe.
Nu har jag i alla fall fått eld i baken. Har satt igång en tvätt och håller på och röjer lite här. Ska städa och greja lite nu tänkte jag. Ute fullkomligt vräker det ner. Syndafloden har kommit moahaha.

Näpp nu ropar strykbrädan på mej låter det som (eh?)

22 Juli

Då var man hemma från jobbet då.
Fick förlänga dagen i dag eftersom jag följde med en av pensionärerna på sjukresa till KSS. Är helt sjukt hungrig nu för vi har varit borta sedan 11.15. Vi hann iofs fika lite innan men jag tog ju bara en dammsugare. trodde inte det skulle ta sådan tid. Mycket intressant var det dock. rena operationen och jag stod högt upp på en pall så jag såg ordentligt hehe. Nyfiken är man ju självklart. Jag gillar sår och skalpeller och annat sånt smaskigt som alla andra mår illa av.

Nä nu hinner jag faktiskt inte sitta här mer och glo. Ska laga min berömda köttfärspaj nu innan jag hungrar ihjäl!

Klantarsel med stort K

Ja det är jag verkligen. Det måste man ju vara om man lyckas tappa bort sin förlovningsring på 2 sekunder. La av mej ringen när jag bytte om innan jobbet i skåpet och märkte redan då att den typ försvann i tomma luften. Letade lite halvhjärtat men eftersom jag skulle börja jobba hann jag ju inte med det. Hade glömt bort det när jag gick hem och kom inte på det fören ute på parkeringen. Känner mej helt naken nu. Det mest störande i hela den här historien var ju att jag tvättade händerna innan jag åkte iväg till jobbet och hade då lagt av mej ringen på handfatet och tänkte för mej själv att den kan ju lika gärna ligga kvar där eftesom jag bara tar av den direkt när jag ska jobba. Men nä då jag tog på mej den...
Får nog vända upp och ner på hela skåpet i morn misstänker jag.
Kvällens jobb gick i alla fall som en dans. Vi var klara ovanligt tidigt. Gött.

Nu funderar jag på att sitta och uggla här ett tag. Håkan är ju och super så jag får väl roa mej bäst jag kan här.

Sötnöt. Arvika 09



Segare än segast

Har legat och läst men var nära på att somna. Inte bra. Börjar jobba om en timme. Inte så jättesugen på det faktiskt men det får gå. Nu ska jag i alla fall vara redig och ställa mej och laga lite mat. Köttbullar och makaroner. Vilket långkok va?
Måste komma ihåg att spela in morden i midsomer i kväll. Förra veckan var det inget, veckan innan det var det strömmavbrott och veckan innan det glömde Håkan bort att spela in det. Det är tydligen inte meningen att jag ska få se mitt favoritprogram i sommar...

Hörs i kväll!


21 Juli

Morning!
Idag kom jag upp i lagom tidtycker jag. Vaknade av mej själv och känner mej faktiskt utvilad. Inte så ofta det händer...
I dag känns det som höst ute. Det blåser som fan! Men men det får gärnavara skitväder fast vecka 33 har jag bokat sol bara så ni vet höhö.
Vad händer i dag då? Jo jag ska jobba givetvis. 14.30-21.00. Håkan ska minnsan till Tisdaxklubben i kväll. Det ärett gäng härifrån Kvänum som ska dit. Själv är man ju inte riktigt så gammal så man får gå dit höhö.
hepp nu har nog mina ägg kokat klart där ute. Frukost med andra ord.

Bildbomb

ja nu jävlar har jag dragit ur den där tummen från ni vet vart. Håller på att bildbomba fejjan. Har inte kommit i kapp mej än men får fortsätta i möra för nu går ögonen i kors. Typ så här

Miklo och jag midsommar 09

Kamerajakt

Jupp jupp. Sitter och snokar runt efter en ny kamera. Efter senaste kraschen har min nuvarande degraderats till "fyllekamera" Har börjat ta lite dåliga bilder det sista och ett hack i displayen satte spiken i kistan så att säga.
Vill gärna ha en ny kamera till vecka 33 och absolut innan vi åker till USA. Har hittat en jag blivit lite kär i. Ännu en i IXUS serien.

Canon Digital IXUS 100 IS



Det är den röda jag suktar efter. Fast den svarta är ju inte helt fel den heller...

Soffpotatis?

ja jag har verkligen bejakat min lata sida den här sommaren. När jag inte jobbar känns det som om jag bara  sitter och degar i soffan framför datorn. Jag känner mej som en jävla heffaklump just nu. Fem veckor kvar tills vi åker på våran resa. Vore ju kul om man var i någorlunda bikiniform då. Som vanligt är jag ute i sista sekunden men nu jävlar är det allvar! Ska nu dra med mej Håkan ut på en promenad i oltorp.


20 Juli

jahopp. Jäktig dag å jobbet. Har härjat runt för att hitta folk som kan jobba åt mej vecka 33 eftersom mamma ville ha med mej till skåne då. En annan kollega var ute efter att bli av med helgen den veckan men vi lyckades allt lösa det. Wihooo! Jag ska till skåne! Tydligen ska mormor med också så det här kan ju bli hur kul som hellst höhö.

Jag kommer alltså ligga och glassa i solen (förhoppningsvis) på den här stranden


Detta är då campingen. Åh minnen!


Ska bli såååå kul!

19 Juli

Tjolahopp!
Hemma från kneget då. Jobbade 7-16 i dag och det gick banne mej som smort höhö. Blir en likadan tur i morgon.
Just nu sitter jag här och trycker i mej det sista ur godisskålen som var överfull i går (oj) Känner mej en aning uppsvälld...
Håkan bråkan ska tydligen på tisdaxklubben i övermorgon. fusk fusk. Jag sitter här och funderar på att dra till måndax. Lite sugen är jag allt men jag har inget att dricka, inget att ha på mej och ingen att gå med. sounds like a plan...
Får väl sitta hemma och mögla.
Appropå mögel så ska jag nog gå och ruska lite liv i Håkan så han kan sätta igång desperate.

18 Juli

tjo! skriver några rader nu. Gör delad tur i dag men ville inte sova bort mina timmar på jobbet så kråkan fick komma och hämta mej. Suttit och ugglat lite vid datorn ett tag. Nu ska vi äta mackor med stekta kantareller och se på Desperate Houseviwes!
Hörs i kväll!

17 Juli

Halli hallå
Jobbadedelad tur i går och efter jobbet drog jag och kråkan iväg till moster på fika och luggklippning. Kusin + fru + vildunge var där. Hon var så söt så. Har inte sett henne på ett tag för hon har bott i kina. Men hon fullkomligt klättrade på mej, ville sova i mitt knä och gav mej massa pussar på kinden. haha gullunge.
Idag jobbar jag kväll då. 15.45 -21.30. Det blir mycket jobb nu. Jobbar varje dag fram till nästa helg.
Nähepp nu kom posten hörde jag så jag skasticka ut näsan och se om jag fått något paket.
Men först ska jag sörpla i mej min mannagrynsgröt

Filmtajm

jepp då har jag sett på Sin city (ännu en gång) Var ett tag sen sist så jag kände att det var dags igen. Ännu en film man inte kan tröttna på. Finns det någon snyggare film liksom?






hepp nu måste jag laga lite mat tror jag innan jag dör här.

Bilder från Måndax

Vad tänker jag med egentligen. Jag har ju inte lagt ut några bilder från måndax än. pucko jag.

Egovarning

Syster yster

Diana efter att jag hade fått gå loss med sminket.




Våran skäggiga och underbara chaufför

Party i baksätet...

...jag satt mest och sov verkar det som


Vi sprang direkt upp på toan och muppade oss

Vi hittade till slut Malin och tack vare mina långa armar kom vi med på bild allihop





Sedan blev det dans...

haha den hör bilden är för rolig

Efter den här bilden blir min kamera aldrig sig lik...


Sedan dök Reine upp. woho!




Sedan var kvällen slut och syrran och jag blev uppraggade av två poliser typ haha

Hurtbullen nummer ett

Ja herregud vilken fart jag fick. Som om någon tryckt upp en raket i räva på mej ungefär. Här städas det på hög ni vå (inte precis just nu då men pausa är väl inte förbjudet...)
Håkan städade ändå i måndags men på något konstigt sätt lyckades jag vända upp och ner på hela huset på kvällen, orkanen gudrun släng dej i väggen liksom.
Pratade med mamma precis också och vi planerar lite smått att åka till skåne ihop vecka 33. Hoppas jagfår ledigt bara men det borde gå måste haffa chefen direkt på måndag. Har nog inte varit i skåne sen jag var 17 typ alldeles för längesen. Min familj har alltid åkt med husvagnen varje sommar till Ängelholm och bott på samma camping. Nostalgi!
Har många släktingar som bor där nere också är man ju stolt halvskåning. Hoppas detta blir av för både jag och mamma ser fram emot detta.

nepp nu får jag inte sitta här och slöa till. Lite städning kvar sen går jag nog ut och lägger mej i solen

15 Juli

morrn morrn
Har sovit så hiskeligt länge nu alltså. Har vaknat till flera gånger men har aldrig känt att jag var pigg och ville gå upp men nu fick det allt vara nog tyckte jag. Gick ut och hämtade posten förut och hittade till min lycka ett paket på en vinst från tradera. En Heineken t-shirt som fick åka på direkt. sitter som en jävla smäck och den är lite halvtransparent också. Är egentligen en kill t-shirt men i verkligehetn ser den mer tjejig ut så att säga. fan va fin den är. (För er som inte vet så heter min katt Heineken, jag hatar ju öl liksom,)

så här såg den ut på bilden i alla fall. orkar inte ta en egen bild

HEINEKEN ... Heineken Beer Imported, t-shirt small

Ball va?

14 Juli

Blev ju ingen vidare uppdatering i dag heller men ändå har jag fler och fler besökare. mysko. Hade hur kul som hellst i går förresten. Någon som vill med nästa vecka? höhö.  Nä nu måste jag gå och lägga mej. Är rätt seg i roten nu om man säger så. Men tack vare gullepluttesandra så är jag ledig i morn så då ska jag slappa gärnet alltså och blogga självklart. Så här såg jag förresten ut i går.



Släpp teven!
Natti natti

Men va fan här kommer mer bilder från Arvika



























Det får räcka för nu.
Håkan ligger fortfarande och sover *morr* nu är det krig!

13 Juli

Morrn morrn!
Gött med sovmorgon alltså! Håkan ligger fortfarande kvar och dregglar över kudden så honom får jag skaka lite liv i snart tror jag...
Jahopp. I kväll blir det måndax då. jag ska i alla fall dit även om jag så ska dit själv. Har i alla fall lyckats ragga med mej syrran och kanske diana så det bådar gott. Någon mer som är sugen?
nä nu måste jag käka lite frukost innan jag hungrar ihjäl.

12 Juli

Trött!
Jobbat hela dagen som ni vet men är ledig i morn och tar nya tag.
godnatt!

11 Juli

Hemma nu. Jobbat hela dagen så därav ingen uppdatering. Tyvär blir det lika tomt här i morn.
Men håll ut jag kommer tillbaka!

natti


Mätt!

Ja herregud alltså. Nu behöver jag inte äta på en vecka känns det som. Kråkan och jag drog till madonna och åt. Jag tog fläskfilé med klyftpotatis och han tog oxfilé. Eftersom jag inte kör kunde jag surpla i mej ett glas rött till också. fy fan va god maten va alltså. Vinet var inte dumt det heller. Sedan var det ju biodags med stora menyn (alltså en stoooor kartong med popcorn och två drickor) moff moff. Filmen var helt okej faktiskt men dom borde dumpa den där jävla Megan Fox, vad gör hon mer än att pluta med läpparna och slänga med päterna?? Nä en till saftig kille att dreggla över hade varit mer värt om ni frågar mej.
jahopp. Nu ska jag väl snoka runt lite här och sedan försöka komma i säng hyffsat tidigt för i morn ringer klockan 06.15.


Bröllopsbilder

Japp det var iaf en läsare som ville se mycket bilder så detta är för dej Malin höhö
Bilderna med datummärkning på är från pappas kamera.








Fina mormor


Bus Hugo






Jag har lärt pappa hur man posar

Jag och mormor







Har hur mycket bilder som hellst men detta får duga. Kanske slänger in fler när andan faller på.

Bättre än vinst på lotto?

woho! Jag gick på jakt ute i köket efter nåt gött och vad hittar jag inte längst in i frysen? Jo en B&J! Lycka. Hur har jag kunnat glömma den? Är jag sjuk eller? Moahaha nu blir det moffning här.


10 Juli

Gomorron!
Här sitter jag pigg som en nötkärna...nästan i alla fall. Självklart är det storm och regn ute på min lediga dag. Gud vill att jag ska sitta vid datorn. Fast vi har lite planerat för dagen jag och kråkan. I kväll ska vi ut och äta och efter det gå på Transformers. Vi har gjort en deal jag och håkan att om jag följe med på transformers följer han med mej på Harry Potter. Men jag vill ju faktiskt se transformers också så jag vinner nog mest på denna uppgörelsen höhö.
Hepp hepp nu börjar det kurra och knaka i min mage, dags för frukost.


Snark

Nu går jag och drar täcket över mej. Hörs imorn.



No makeup but still a poser...och varför skrev jag just det där på engelska?
Pobodys Nerfect!

Natti

Midsommar

Ja bättre sent än aldrig heter det ju. Här blire lite bilder.




















Jävlar va många det blev. Men nu har ni i alla fall ett hum om hur den kvällen såg ut...

Vad är det för färg på kaffet i dag?

Jahapp då var man hemma från jobbet då. Gick verkligen som smort i kväll. gött när det gör det. En liten rolig sak jag kan dela med mej av var när jag frågade en liten dam om hon vill ha kaffe. Jodå det ville hon ha men hon undrade vad det var för färg på det. Jag fick allt bita ihop där och svara att det var nog svart som det brukar. Lite gulligt så där.
Jahopp känns i alla fall bra att va ledig i morn för jag ska jobba delad tur hela helgen. Hoppas det regnar på er andra satar som är lediga moahaha.
Har förresten en massa bilder som jag inte visat än. Både från möhippan, midsommar, bröllopet och Arvika. Eller ska man orka lägga ut dom på fejjan? Kanske blir ett bildregn här på bloggen. Ni gillar det hoppas jag. Har ju fått två nya prenumeranter det senaste också. Hjärtligt välkommna in i sekten du inte slipper ifrån med livet i behåll höhö.

Nä om man skulle lyfta på arslet och fylla på fanta i glaset.


Macka i magen

Ja herregud vad kul det är att skriva rubriker...eller inte.
SItter här och kikar på vädret i morgon för att se om det var Lisebergs-väder. Man vill ju att det ska va sådär gött lagom med sol och värme så man inte fryser rumpvecket av sig när man åker colorado t e x men det ser inte så lovande ut.
Uttråkad! Håkan ligger och sover fortfarande liksom. Funderar allvarligt på att gå och sparka ut honom ur sängen höhö.
Sova är han bra på den mannen. Men jag älskar honom ändå.


9 Juli

morrn morrn (eller vadman nu ska säga)
Fattar inte hur man kan vara så trött när man fått så många timmars sömn. När ska jag bli pigg egentligen?Börjar jobba om tre timmar också. Känns inte så lockande i dag faktiskt. I morn är jag däremot ledig så vad man hittar på då är ju frågan. Blir vädret kasst sitter väl sambon och jag och ugglar framför varsin dator men är vädret fint vill jag nog aktivera mig med någonting. Men vad?
Jaja det problemet tar vi i morn närmast nu ligger uppstyrning av frukost...

Mätt!

Japp nu sitter jag i min kära soffa igen svullen som en knubbsäl. Massa god mat har jag ätit nu som sköljdes ner med påskmust(!) och avslutades med rabarberpaj med massa sås. gött!
Vad ska man hitta på nu då?Är lite smått rastlös. Gå och lägga sej kan man ju inte göra, har ju liksom sovmorgon imorn och allt höhö. Sitter nog här och klämmer ett tag till om jag känner mej själv rätt.

Förresten måste bara visa en så extremt ful bild som togs på syrrans möhippa. Hur lång ser inte jag ut att va eller?Moahaha. (Ful som fan är jag också men de bjuuur ja på)



Pricksäker fotograf också...eller inte

Mera Arvika...


Vi sökte desperat efter lite skugga

Svettiga killar på väg till badet


Hej jag heter Kristin och är tolv år och älskar att hoppa hage...typ


Matlagning på hög nivå

Kommentarer överflödiga...


Gula gubben

Diana får cp-ryck på cd-spelaren

Lite halvschletna...

Fina Louise fick en puss


Det kommer mera....

8 Juli

tjena tjena.
Första inlägget i dag kommer på efterkälken så att säga. Har ju jobbat och direkt efter det drog jag och (snor)kråkan till salles och inhandlade lite förnödenheter så som kakor, dricka och glass höhö. När vi kom hem slängde vi oss på sofflocket framför en film och moffade järnet. Vi såg på I taket lyser stjärnorna. Riktigt bra film faktiskt. Fast jag börjar nog bli lite tant för jag tycker det var upprörande mycket tonårssupande. Satte änna kaffet i halsen.
Vad händer mer i dag då? Jo vi är minnsan bortbjudna på lite grillat hos svärföräldrarna i kväll. Smaskens.
Innan det måste jag givetvis få min dagliga dos av timmar framför datorn. Ska försöka lägga ut fler arvikabilder. Det gick fan inte i går för min dator var segare än en död sengångare....typ

Vad gör alla andra i dag då? Kommentera för helvete! (hot funkar alltid eller?)

tjipp!

Häcken full

ja det är vad jag har haft ikväll. Vart lite småkörigt. Men men jobb 7-13 i morn så det är bara att ta nya tag.
Sitter här och hänger med huvudet. Borde egentligen gå och lägga mej men datanörd som man är så sitter man här och ugglar. Ett gosesjukt kattskrälle har jag brevid mej också. Han vet inte riktigt vart han ska ta vägen så gosig är han. Hoppade upp i mitt knä som redan är upptaget av datorn liksom...Nu gäspade han mej rätt i synen också. Luktar ju död gnu i käften. Trevligt

Nähepp ska väl snoka lite i bloggar och nörda lite på fejjan. Kanske orkar jag klämma ut lite mer bilder också... 

7 Juli

Jahapp då var man hemma igen då. Nu får det vara nog med allt farande på ett tag höhö.
Hade i alla fall jättekul i går. Himla snajsigt ställe han har. Stugan ligger på en ö så man är tvungen att ta sig dit med båt. Jag och kråkan fick ligga för oss själva i lilla gäststugan. Hur mysigt som hellst. Det var tyvär inte lika mysigt vid 8.30 i morse då åskan gick så det skakakde i kåken. Trodde helt ärligt att åskan slog ner precis i väggen där jag låg. Höll på att skita ner mej höhö.
Nu tänkte jag sitta och päsa lite här i soffan innan jag drar till jobbet. Är fortfarande väldigt trött men jag får väl försöka komma i säng tidigt i kväll (lycka till Kristin...)

Vi hörs i kväll

6 Juli

morrn morrn!
Här sitter jag med grus i ögonen och försöker piggna till. Har sovit fruktansvärt många timmar så nu får det vara nog tänkte jag. Lite frukost i magen har man fått också. Hade gärna velat ha thé men eftersom mjölken snart kunde springa ut av sig själv så fick det bli saft. blä för saft påmorgonen...
Vad händer i dag då? Vi ska ut till Håkans jobbarkompis stuga i kväll. Så det blir väl till att pimpla lite vin i kväll med höhö. Övernattning blir det med. Skoj ska det bli.

Hepp nu måste jag ta igen lite förlorad datortid. Har väl en miljon blogginlägg att läsa skulle jag tro.

morsning

Wöhööö!

Internet funkar liksom. Ibland har man tur. Nu slänger jag ut några bilder innan jag går och knyter mej, man har ju inte fått allt för mycket sömn det sista om man säger så...
















Nu får det vara nog!
Klart slut snarktjut!

5 Juli

Tjofadderittan!
Är hemma hos far min och lämnar husvagnen. Är ganska trött och schleten nu måste jag säga, men fan va kul vi har haft! Ett särskillt tack till gulliga Anneli, du är bäst!
Kommer skriva ett detaljerat inlägg så småningom. Kan dock dröja eftersom en bonnajävel grävt upp våra kablar. Inget internet (jag tror ho dog faktiskt) eller telefon. Helvete!
Nepp nu bjuds det på mackor där nere så jag får väl slita mek.
Hörs när vi hörs!

1 Juli

Hej hopp!
Måste ju hinna blogga lite innan jag drar höhö.
Har jobbat i dag och det gick minsan finfint. Sedan åkte jag och kråkan till salhins för att inhandla förnödenheter så att säga. Fast vi lägger nog ner pengar på onyttig mat där borta om jag känner oss själva rätt...
Här pågår packningen för fullt. Håkan packar och jag sitter här och glor hähä. Nä men jag ska resa på arslet nu med är det tänkt.

Jahapp hoppas vi får fint väder. Just nu åskar det och stormar lite lätt här ute men solen skiner säkert i Arvika eller vad tror ni?

Hejdå hörs på söndag!


RSS 2.0