9 April

Var ett tag sen nu. har inte kunnat skriva för jag har inte varit hemma. har jobbat kväll och natt måndag och tisdag så då har jag sovit hos svärföräldrarna. sover så jäkla gött där. sen kommer man ner på "morgonen" och får världens godaste mat av Marianne. bättre kan man inte ha det.

Kvällens och nattens jobb gick som smort. Jag hade så mycket överenergi så jag satte igång och städade en av matsalarna när jag fick lite dötid. Min nattkompanjon var lite smått avundsjuk på min pigghet och kände sej medvetslös i jämförelse. Vi jobbar ihop i natt också. ska bli skoj. vi skrattar åt samma saker.

En dialog som förs i princip varje natt.
Jag - Hej hej!
Tant - potta!

Så kissnödig kan väl ingen va så man inte ens hinner säga hej innan man säger pottan?

Dom är allt bra goa.

Det ringde en ettrig kille från lovefilm förut och väckte mej. och han pratade på i 120 om att hyra filmer gratis. jag frågade om han hade  mitt personnummer framför sej. ja det hade han. Då ser du att jag är i den åldersgruppen som vet hur internet fungerar och jag behöver alltså inte hyra några filmer dessutom jobbar jag natt ring inte och väck mej igen.klick.

hatar ävla försäljare. ringer det på hemtelefonen är det 99% av gångerna en telefonförsäljare och den övriga procenten är det pappa.

nu ska jag ha mat!

Kommentarer
Postat av: malin

hahaha fan vad klockrent! =) gå in på nix.se så slipper du dom jävlarna! =)

2008-04-09 @ 21:46:00
URL: http://malinsandgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0