7 December

oooooo.fy fan vilken rolig kväll vi hade i går. jesus. helt klart det bästa julbordet hitils. Maten kunde man ju diskutera. jag menar gottebordet var det minsta jag sett.illa. vad fan ska jag skriva egentligen. kan inte berätta allt i detalj för det skulle ingen jävel orka läsa.
inga bilder kan jag lägga ut heller för jag är en stor klant. kameran fick jag ju såklart med mej men minneskortet satt ju kvar i min lilla rosa dumburk.buhu.så inga bilder på hur jag såg ut. men ni får tro mig när jag säger att jag var döläcker höhö.
alkoholen flödade som vanligt höhö. drack två cider och tre snapsar(!) rund under fötterna blev man i alla fall. det höll ju på in på småtimmarna med ett dansband som nästan ingen ville dansa till. sista låten bjöd i alla fall Håkans chef upp mig.han fick skylla sig själv jag är verkligen skitkass på att dansa pardans.jag är en total katastrof!Det tyckte nog han också för han räknade takten högt för mig höhö.han är asrolig.
Vi sov över hos henke och kristin (dom som vi ska ut och resa med) vi fick världens lyxigaste frukost med pepparkaksfil, flingor, ägg, olika sorters bröd, juice och hela faderuttan.gott gott. sedan såg vi på wall-e den där robotfilmen. sååååå jäkla bra. helt underbar.Se den!

Nu ska jag snoka i bloggar. Håkan åkte i väg och ska hämta pizza.fast jag tog för ovanlighetens skull en sallad. är fortfarande proppmätt från i går. förresten en rolig grej. jag skulle på skoj väga mig innan jag gick och la mig i natt och då vägde jag 54 kg. på morgonen när jag vägde mig igen vägde jag 52(!) hallå liksom vart tog som där två kilona vägen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0