Vilken dag...

Man kan lungt säga att min mobil har ringt 1000 gånger i dag. Å vad populär hon är.Nä. Mamma och moster som har avlöst varandra höhö.

I alla fall. Håkan och jag åkte in till stan och parkerade utanför systemet och gick mot parkeringsautomaten samtidigt som vi skramlade runt efter mynt. Då tvärnitar en gubbe bredvid mig med sin bil och vevar ner rutan och ger mig en biljett med 10 min kvar på.vilken gentleman. räckte ju för att luras lite med. sedan gick vi på stadens gator. inhandlade lite smågrejer. Inne på Gina tricot köpte jag iaf en tröja för 49 spänn på rean. vilket kap.Den tröjan räddade mitt liv...
Efter staden åkte vi vidare till donken för jag var hungrig som ett svin plus att jag behövde gå på toaletten som tydligen blev städad 13.44(?) och jag klev in 15.16 och på den tiden har det hunnit förvandlas till ett utedass. så äckligt.
Vi beställde i alla fall ochvi hade precis slagit ner arslena när jag får meddelande från sandra som stod och smög i köket höhö

Nu kommer det saftiga. Vi åkte till willys glada i hågen och började våran runvanring när vi hamnade vid sköljmedlena. vi hade ett så bra förra gången men kom inte ihåg vilken färg det var så vi började sniffa runt. Vi tog varsin flaska och jag skruvade på korken ordentligt innan jag bytte med Håkan men han var inte lika redig så korken låg bara på så såklart tappar jag skiten och spiller ut sköljmedel över hela tröjan(tack gode gud så klarade sig jeansen)
Håkan fick veta att han levde och han började i panik leta efter något att torka av med och otroligt nog ligger det en hushållsrulle precis bredvid.Helt knäppt. Det hjälpte tyvär inte mig så mycket men då kom vi på min nyinköpta tröja.
Vi lämnade vagnen och gjorde en "diskret" sorti. Jag gjorde ett snabbt ombyte och sen var vi redo igen. Vilken dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0