Ska snart åka...

och jobba. Har varit och handlat massa massor höhö. och kassörskan upplyste mej om att min syster hade varit här och antagligen hade vi väl gått till samma kassa då..vadå dela på en hjärna eller? och hon var nyfiken på bäbisen såklart och undrade om det var en pojke eller flicka så jag fick skryta lite om min systerson.

Har ätit ostbricka i kväll...eller ja digestivekex och mögelost så det var inget lyx på nåt sätt. Inte många som klarar av att äta mögelost och samtidigt titta på rent hus på teven höhö.
Sen blev det såklart lost och butterkaka.mums musms. Jag var sugen på allt i hela affären bara för jag var hungrig när jag gick in. Blev mycket onyttigheter. göttigt.

Nu ska jag åka och jobba

Får se om min mamma lyckas hitta hit och läsa nu då

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hejsan gumman!
GLAD PÅSK! Har precis suttit och läst på Malins blogg och så nu är det din tur. Jag ser att du jobar hela påsken jag hoppas du inte jobbar för mycket. Igår var vi ute och åkte skidor i strålande solsken det var 1 meter djup snö. Idag har vi varit på staden och handlat lite. Skall äta lite påskmat ikväll. Åker ner till skaraborg med nattåg på torsdag är framme i skövde fredag morgon. Vi hörs
hälsa Håkan.
Kramar mamma och Per.

2008-03-22 @ 13:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0