Jag har blivit utmanad

De regler som gäller är:
- Länka till personen som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.
- Berätta sju saker om dej själv, båda alldagliga och oväntade.
- Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
- Låt dessa personer få veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

Jag har blivit utmanad av Sara och Sofia så nu jävlar

Sju saker om mig

- Jag är helt besatt av skor (ju högrre destå bättre) och har alldeles för många. Min kära sambo får panik i blick så fort jag ska in i en skoaffär, jag tror det har att göra med att han blir så kort brevid mig eller nåt höhö.

- Jag har spelat fiol och altfiol. Spelade i tio år innan jag la av och jag var faktiskt riktigt duktig. Har fortfarande fiolen kvar under sängen och får väl ta tag i det där jobbiga att lämna tillbaka den efter alla år.pinsamt.

- Mina favoritmaträtter är blodpudding och ägg a la scanör. finns det något godare?Nej.

- Jag längtar i smyg tillbaka till året 2005. Det var ett fint år. Jag och syrran flummade som mest. vi var i Taizé och jobbade som nattvakter (har alfrig haft roligare), vi åkte till Hultsfred och strax efter det åkte vi till London. Nu bor vi i varsin håla och ses ibland korta stunder på jobbet. Inte som förr när man spenderade all tid tillsammans. Fast då bråkade vi ju desto mer höhö. 2005 var också det året jag träffade Håkan.

- Jag är beroende av lösögonfransar. Kan inte gå på fest utan dom. Smink över huvud taget är ett stort intresse

- Jag älskar friluftsliv. Tälta, laga mat över öppen eld, tvätta håret i sjön, lägerbål, myggor, kåsor, vandring, täljning you name it. Har varit ute åtminstonde en vecka varje år sedan jag var liten skit.

- Jag var med i en astrid lindgren musikal i skolan när jag gick i femman eller sexan. Jag spelade lina och skulle sjunga solo men eftersom jag var så nervös för det bestämde vi att jag skulle sjunga falskt och fult med vilje, mycket lättare och roligare. Jag fick till och med mer uppmärksamhet och beröm än dom som sjöng fint vilket vissa tycket var väldigt orättvist höhö

Jag utmanar....ja du finns det några kvar?
tror inte det så jag stoppar här


Kommentarer
Postat av: sassa

min nya blogg =)

2008-11-12 @ 13:17:50
URL: http://onlysassa.blogspot.com
Postat av: August

Jag var Birk!!

Jag kommer ihåg att jag försökte knuffa fanny som spelade ronja... det var meningen att hon skulle ramla i pjäsen... men hon stog ju bara där... jag knuffade hårdare och hårdare tills hon sa att det gjorde ont... Jo just det! Jag var ju mia-maria också!

2008-11-12 @ 19:17:54
URL: http://enligtaugust.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej Kristin! Fin blogg du har ;) Hoppas allt är bra med dig o Håkan! Får ta en filmkväll snart :) Såg att du gillar ägg a la scanör, vet du hur man lagar det? Min fars älsklingsrätt när han var liten. Han skulle gärna vilja laga den men har inget recept :)

Ha det gott! Henrik hälsar. Kram // Jenny

2008-11-12 @ 22:54:34
Postat av: Jenny

Hej Kristin! Fin blogg du har ;) Hoppas allt är bra med dig o Håkan! Får ta en filmkväll snart :) Såg att du gillar ägg a la scanör, vet du hur man lagar det? Min fars älsklingsrätt när han var liten. Han skulle gärna vilja laga den men har inget recept :)

Ha det gott! Henrik hälsar. Kram // Jenny

2008-11-12 @ 23:02:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0