1 April

halli hallå.
Är det någon som blivit lurad i dag då? Inte jag vad jag vet...
Har jobbat i dag 7-13 sedan möte 13.30 till 17.00. Det har varit så jävla görtt väder i dag. riktig vår äntligen så på rasten innan mötet tog jag och camilla en powerwalk med stort P. Flåsade iväg och kollade på båda husen som vi är intresserade av och tillbaka på en kvart. Var ju så varmt i solen så man höll på att rinna iväg.
Mötet gick bra. Chefen ska tyvär sluta men hon bjöd i alla fall på smaskig tårta. Skrattade gott åt vissa saker i dag. Vi satt och fikade på förmiddagen och pratade om ditten och datten. Vi pratade lite om att ligga på sjukhus bl a. Sedan spårade jag och två andra iväg på nätdejting mm och då hörde vi en kommentar från de andra samtalet. "Ja jag har inte legat sen jag fick barnen och det var ju ett tag sen..." och vi började asflabba. Personen i fråga menade ju att hon inte legat på sjukhus sen hon fick barnen men vi andra tjejer tänkte ju på nåt annat av någon underlig anledning höhö
I alla fall. Efter mötet åkte jag hem och gjorde några portioner köttbullar och makaroner och slängde i mej lite innan jag gick ut på en promenad. Stegtävlingen har nämligen börjat denna månaden och jag ska banne mej ligga i för att komma bra till. Har fått ihop fyra streck i dag då med min och camillas kvart.

Nu ska jag snoka lite i bloggar och ta det allmänt lugnt


Kommentarer
Postat av: malin

hittade du din present i skåpet? =)

2009-04-01 @ 19:39:50
URL: http://malinsandgren.blogg.se/
Postat av: malin

ja? vaddå eller? =)jepp det ska bli skitkul på lördag! =)

2009-04-01 @ 21:05:29
URL: http://malinsandgren.blogg.se/
Postat av: Anna S

Åh men tack!! =)

2009-04-01 @ 21:23:03
URL: http://annasdagbok.blogg.se/
Postat av: Sofia

tack :)

2009-04-02 @ 00:32:36
URL: http://sgek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0