11 December

Hej hopp!
Herregud vad mätt jag är nu. Har precis klämt i mig en pinsamt stor portion med klyftpotatis, stekt korv och stekta ägg men gött var det.
Jobbet gick väl hyffsat denna natten med men jag var tvungen att ta hjälp några ggr av Kvänumsgården men det gick så bra så. Skönt att man kan hjälpas åt när det blir lite för tugnt. Väcktes klockan ett som bestämt av pappa men jag lyckades ju givetvis somna om. Hoppsan. Men som tur var ringde han innnan han åkte från stan och var på väg hit så jag hann pallra mej upp. Eftersom han hade lånat min kamera när han och margareta var på gran canaria så ville han komma hit och lämmna tillbaka den. Så vi kollade på bilderna och det fanns ju en del roliga haha. Tjötade lite och sedan åkte vi till huset och kikade och där var svärfar redan i full fart och donade. Blir så fint så.
Verkar som om det är en del av er som vill se magbilder och det kan jag väl försöka få upp nu i helgen. Men jag tycker inte det syns att man är gravid jag ser mest bara jävligt fet ut haha.

Hepp i brist på bilder nu ska jag visa några som pappa tagit hehe. Eftersom vi varit några gånger på kanarieöarna var det skoj att se bilder där man kände igen sig.

Här borde i alla fall syrran känna igen sig. Tajta leopardbadbyxor...

Haha kolla gubben som solar magen eller vad fan han håller på med

Pappa badar i barnpoolen (och drar in magen ser det ut som)

I hissen fick man inte åka själv om man var under 12 år...?

haha pappa tar kort på sig själv med spriten han så busigt smugglat med sig hem

Det tyckte han var så roligt så han plockade fram alla flaskor han hade i barskåpet för att ta kort på. Men tydligen fattades det ändå några flaskor på denna bilden haha

Och här sitter brorsan och ser sugen ut


han är för rolig min pappa

Nu ska jag ladda upp för idol-finalen. Hejja Erik!

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Haha, vad gulligt! Typ som en tonåring som vill visa hur mycket sprit han har(och sen slänga upp bilder i sin blogg) :-) Magbilder vore kul att se!

2009-12-11 @ 21:01:43
URL: http://www.cornelias.se
Postat av: marie

Ja hejja Erik! :D

2009-12-11 @ 21:14:22
URL: http://smakottar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0