27 Februari

Löning i dag då höhö. fast lönen denna månaden var inte så saftig som den brukar. Jag får ut hälften mot vad jag fick förra månaden, nämner inga siffror längre för det verkar uppröra folk.
Jag har vaknat till liv igen i alla fall. natten gick bra det var lite lugnare än i går kan man säga så det var ju skönt.
Nu har jag precis ätit frukost och ska snart städa iordning det sista och svänga ihop två marängtårtor. Håkan fyller ju år i dag och ska ha lite kalas för några släktingar. kl 18 dyker dom upp.
Var förresten och kollade på huset igen i går. var ju såklart fler där och klämde. pappa var med och det är ju alltid bra för han kan ju sånt här. Ställer bra frågor och vet vad man ska kolla efter. Han puttade t o m upp vindsluckan som satt högt upp och stack upp min kamera och tog bilder (typiskt såna grejer som han har för sej) tur att man har en lång pappa höhö. Sedan var vi faktiskt och kollade på ett hus till som snart ska ut till salu. Faktiskt grannarna till min moster. fy fan va fint dom har fått det. Deras hus är ju exakt likadant som min mosters och det var så kul att jämföra. Dom har ju byggt ett stort inglasat uterum med värme och kamin och hela ballunsen. skitfint. DOm kan nog få ut mycket för det huset även ikvänum liksom.
nog tjatat nu ska jag fixa och trixa lite här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0