money money money

just precis. Nu har vi kommit hem från banken. Var riktigt skoj faktiskt. synd att man bara förstod hälften av vad hon pratade om höhö. Tur jag har Håkan. Hon var i alla fall hur trevlig som helst och hade stora problem med datorn mest hela tiden. men till slut lyckades vi få fram ett lånelöfte på 1,2 mijoner. Vi kunde få mer men vi tyckte det var lite onödigt eftersom vi är ute efter ett hus i kvänum liksom. En annan rolig sak jag fick reda på var att jag tjänade mer än håkan förra året. moahahaha.
Sedan ringde jag till mäklaren för att meddela att vi fått godkänt från banken. Han var mitt uppe i en visning så jag ska ringa honom i morn i stället. ska försöka få se huset en gång till nu i veckan så ska jag släpa med min kära far också som är väldigt nyfiken höhö.

Nu ska jag och Håkan börja på 4:de säsongen av desperate housewives (och jag har fortfarande inte lärt mej stava till skiten)

hej så länge

Kommentarer
Postat av: marie

kul kul kul! kanske ni blir husägare snart då :)

kram

2009-02-24 @ 19:42:27
URL: http://sistersdesign.blogg.se/
Postat av: Louise

Jag är med ett "päron" så sådana byxor är rena mardrömmen för mig hehehe! Fast när jag gick på gymnasiet fanns det chinos på H&M, fast dom var helt raka och lite vida ben med pressveck, skit snygga var dom!

2009-02-24 @ 20:16:20
URL: http://lojsans.blogg.se.
Postat av: august

Åh, vad spännande! Håller tummarna för dig! får se hur jag mår i slutet av veckan... men hoppas att jag kan komma på lördag... puss

2009-02-24 @ 20:53:48
URL: http://enligtaugust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0