3 Augusti

Jag har blivit lurad!
Såg på paranormal activity i går eftersom flera av mina vänner bräkt om att den inte är ett dugg läskig och sååå tråkig. Jodå väldigt tråkig var den...så "tråkig" att jag nästan sket på mig och var tvungen att titta på lite hemma hos Timo Räisänen efterråt för att lugna nerverna (sedan gick det jättebra att somna med lampan tänd och ena ögat öppet...)
Håkan gjorde ju inte saken lättare för mig. När vi hade lagt oss så hörde jag ett skumt ljud i mitt öra men jag hörde lite snett för det var ju bara kråkan som hade fått popcorn mellan tänderna och försökte få bort det genom att flåsa.
Nu sitter jag här och äter frukost och väntar på prellen. Blir till att diskutera lite dop så jag har förberett mej med en torr sockerkaka, men först ska jag gosa med min lilla gullunge som sov 10 timmar i natt

Kommentarer
Postat av: syrran

men ursäkta? du har inte höga krav du syrran! ;P lätt sämsta filmen jag sett, hade inga prolem att stänga båda ögonen när det var dax för sängen..hela filmen var ju ett sömnpiller! =)

2010-08-03 @ 09:08:44
Postat av: sandra

haha!! tur jag är läkt för läsa din blogg utan att stygnen går opp är svårt ;)

vi såg den på bio å alla fjortisskrik förstörde hela filmen+att vi nog alla behövt en kudde å sitta på..jo en sån som alla barn har.haha

2010-08-03 @ 10:59:17
Postat av: Tess

Tror det beror mycket på omständigheterna när man ser den :-) Jag såg den under nästan perfekta omständigheter, dvs. mörkt ute, mörkt inne och bara jag och sambon. Vi var dessutom på filmhumör båda två så satt tysta och bara tittade. Hade omständigheterna varit annorlunda hade jag nog tyckt den var tråkig, men nu gillade jag den :-)

2010-08-03 @ 12:41:55
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: sandra

nämen ofan, då äre jäkligt gött ;). Då kanske man skulle spöka ut sej och fotas:P

2010-08-03 @ 15:17:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0