15 Februari

Godmorgon!
Här har det varit usel uppdatering ett tag men jag har varken hunnit eller orkat. Jag är hemma i Kvänum nu äntligen. Kom med tåget till Skövde lördag 09.30. Garanterat värsta tågresan i mitt liv. Att ligga på en hård brits från Mellansel till Skövde när man har foglossning är inget jag rekomenderar någon. Nog tjattrat om det. 
Fast det är inte slut på gnäll om ni trodde det. Nejdå långt ifrån. Trodde inte att jag kunde få det värre men det gick tydligen serru. Har haft sån förbannad klåda i benen i över en vecka och i lördags förvandlades mina ben till prickigkorv. Nu har det även spridit sej över hela magen och bröstet och kliar nåt så in i helvete. I natt har jag slängt mej som en ål och bara tjutit för jag skulle kunna klia hål på skinnet så jävligt är det. Det riktigt bränner. Jag har diagnostiserat mej själv med nässelutslag och sånt försvinner tydligen av sig själv.
Jaha det var väl en munter uppdatering från en väldigt glad Kristin....
Nu ska jag invänta syster som ska slänga sig in här och hämta en bakform. Sedan ska jag bara ligga här och tycka synd om mej själv resten av dagen

Kommentarer
Postat av: marie

Jag tycker du ska ringa MVC. Du har nog gravidklåda, det hade jag med när jag väntade Joline.. Ibland kan det vara farligt tror jag..så det är bra om dom kollar!

2010-02-15 @ 14:12:39
URL: http://smakottar.blogg.se/
Postat av: Marie

Ja det är säkert ingen fara, men bra att kolla :) o kanske få nåt som hjälper... :) kram

2010-02-16 @ 16:42:28
Postat av: Bella

Usch då...stackare :(

2010-02-16 @ 17:53:27
URL: http://bellathebean.blogg.se/
Postat av: Cam

jag hade gravidklåda när jag väntade elia. Kliade så mycket att jag fick "brännsår".. hade det i aniktet och på armarna!

2010-02-16 @ 20:45:48
URL: http://tuschaa.blogg.e
Postat av: Malin Apelskog

Det är allt för synd om dig! (:P) Själv ska jag just bekänna att jag tjuvläser (faktum är att det känns så) din blogg utan att kommentera en endaste gång, och det är för jäkligt!

Nu ska jag även passa på att säga grattis, till dig/er! GRATTIS :D Även fast det är synd om dig så verkar det hur underbart som helst!

Kraam!

2010-02-16 @ 22:20:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0