11 Januari

Tjipp!
Här sitter jag i vanlig ordning. har precis klämt i mej en omellett men eftersom jag inte hittat kryddorna än fick det bli bara salt så det var väl inte det godaste jag käkat kan jag ju inte påstå höhö
Har varit och fikat hos min kära granne Låle också trevligt trevligt. Gav mej iväg utan kryckor för jag tänkte för mej själv att den lilla biten borde jag ju klara av men icke sa nicke. Att detta helvete aldrig ska gå över! Har börjat få svimmningsattacker också om jag står för länge t e x. Jag är ett jävla vrak. Sluta gnälla kan jag inte göra heller så min blogg kan ju inte vara allt för rolig att läsa just nu. Har bokat tid hos en läkare i alla fall som ska få försöka sjukskriva mej för pengar måste man ju ha också. Jaja det ordnar sej, det finns ju dom som har det värre, jag har ju i alla fall världens underbaraste kråka som tar hand om mej som en liten prinsessa. Vad skulle jag göra utan honom?


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag tycker du är väl berättigad att gnälla! Ha det gott!

2010-01-11 @ 16:04:51
Postat av: marie

Usch, det låter förjävligt! :( Tur att du har en gubbe som tar hand om dig :)



Tack! :) Jag gillar din blogg med, fast du gnäller ;) Det är ju så, man är inte alltid glad och mår inte alltid underbart.

Och vissa puckon är närmare än man tror tyvärr. Det visar sig efter hand har jag märkt..

Ja, såklart jag ska sy små storlekar!! :) Så underbart, men en bebis. Jag blir helt bebissjuk när du skriver om sånt..ja fast inte om svimningar o så förstås ;)

kramar

2010-01-11 @ 16:21:55
URL: http://smakottar.blogg.se/
Postat av: sandra

Tur du har din kråka;), blogg Ska gnällas på!

Jag var hos syster iförrgår å hon skvallrade lite om Tummen :D, lägg ut så vi får se :D!

2010-01-11 @ 16:39:24
URL: http://darkling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0