24 Januari

Morrn morrn!
Jag och älskling tog en låååång sovmorgon idag. Så gött att bara ligga och dra sig. Har precis ätit fruost,rostat bröd med stekt ägg på som kråkan fixade så bra.
Har inte skrivit på några dar men det har ju inte hänt något vidare värst ändå. I går var vi i alla fall inne i stan och kikade på EM för vihar hittat ett köksbord där som vi tror vi ska ha. Visar sej att det inte går att få förren vecka 10! väldigt populärt bord tydligen. Vi drog vidare in på babyproffsen och kikade,myyyys. Var även inne en vända på ON OFF eftersom vi är ute efter en ny tv och en videokamera men vi hittade dessvärre ingenting som föll oss i smaken. Vi drog vidare in till stan där jag gjorde lite nödvändig shopping så som ny bh eftersom hela jag tycks ha svällt av en underlig anledning. Har vanligtvis 75B och drog nu till med en 75C och tyckte den såg gigantisk ut men givetvis orkar man inte prova. Kom hem och det visar sej att den precis passade. VA!? Hur ska det här sluta liksom...
Vi avslutade trippen med ett besök på donken. När vi kom hem var jag så förbannat trött så jag gick och la mej och sov några timmar. Sedan på kvällen hade jag och älsklingen mys med toast och lite godis. MUMS!
Idag ska vi få besökav min käre far och Margareta och jag funderar på att bjuda på våfflor för det är jag riktigt sugen på. Men först ska vi ta ut katten en svängom och efter det åka till vara och kika på möbler.
Hörs sen! 

Kommentarer
Postat av: Bella

Hihi, big boobs ;)

Hinner ni komma in nåt till Skövde på lördag och säga hej förresten? Hoppas du orkar med det, vore kul att träffa dig! Kram!

2010-01-24 @ 14:06:12
URL: http://bellathebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0