22 Juni

tjo tjipp!
Lite glest mellan inläggen nu det sista men just nu vill man ju bara mysa med lilla familjen. Håkan har börjat jobba i dag igen så nu får man klara sig helt själv. Ingen man kan lämpa över lillen till när han är ammad utan man får jonglera runt honom på en arm och försöka mösa upp arslet ur soffan. Det mesta av foglossningen har ju släppt men det märks att man har varit en strandad val i nio månader för kroppen orkar ingenting. Inga långprommenader här inte. Får börja i liten skala.
hjärtat har varit lite gnällig nu i två dagar. Eller lite är ju att förmildra det hela han har skrikit som tre stuckna grisar hela dagarna i princip (kanske inte men det känns så) ingenting hjälper så vi börjar fasa för kolik här. Får se hur han är i dag är det samma visa får vi nog ringa och prata med någon. Kan ju va så att vi blivit bortskämda med inget skrik alls i princip och just nu är i shock över att det kan låta som det gör. Vi får se. Är lillen på bra humör i eftermiddag ska jag våga mej ut med vagnen och överraska kråkan på jobbet. Har varit helt underbart dom här två veckorna han har varit hemma. skönt att han bara gör en kort vecka och att det snart är semester.
Förresten måste jag bara skriva appropå ingenting att jag lyckats klämma ner skinkhalvorna i mina nya jeansshorts. Yey! (intresseflaggan i topp...)

Kommentarer
Postat av: Bella

Hoppas han bara är lite gubbgrinig! :)

Grattis till shortsen också ;D

2010-06-22 @ 20:12:02
URL: http://bellathebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0