17 Mars

Tjo
Har inte uppdaterat på ett tag men det har knappast hänt något intressant. Håkan har iofs målat så jag hade ju kunnat lägga ut en bild på färg som torkar eller nåt höhö. Dom ska tapetsera i kväll så jag väntar med att visa tills rummet är "färdigt".
Har varit hos bm nu på morgonen och allt såg bra ut. Har ökat 10 kg i vikt sedan inskrivningen så det är ju ganska bra. Magen följde kurvan perfekt och hjärtljuden låg på 148 precis som förra gången. Så himla mysigt att höra bebisens hjärtslag. Blir helt varm i kroppen varje gång. Vi pratade lite om hur jag mådde och det är ju det vanliga, foglossning och klåda. Det sista har jag blivit så fruktansvärt anfådd också jag kan ta ett exempel från i går kväll. Jag stod ute i köket och hade gått från kylskåpet med juicepaketet för att hälla upp i ett glas när min mobil ringer i andra änden av huset och eftersom jag inte är så snabb i vändningarna så fick håkan springa och hämta den åt mej. Hällde upp juicen i glaset och får telefonen i näven och svarar anfått. Det var mamma och hon undrade om hon hade väckt mej. Nä flåsade jag *flås stånk stön* Varför låter du så? Ja man skulle ju kunna tro att det var jag som sprungit efter telefonen men det var det Håkan som gjorde jag har bara hällt upp ett glas juice. På den nivån ligger det. Blir anfådd för minsta lilla. Sluta upp med att flåsa mej i örat...
Nu tänkte jag sitta och glo här en sväng innan min kära mor kommer. Hon kom fram i gårkväll och stannar hela veckan. Meningen är att hon ska sova här men det får bli morn natt när vi fått lite mer iordning för nu ser det ut som ett bombnedslag med möbler överralt där dom inte ska vara pga av tapetsering och målning.
Hörs senare...kanske

Kommentarer
Postat av: Matilda- Mamma till Mercedes & Leon

ja det vet jag inget om (än) men jag skulle mer än gärna bo i hus, för barnens skull också så att dem kan springa ut på sommaren.

är ju inge kul när grannarna sätter igång och borrar klockan nio och väcker barnen oså heller.



usch för foglossning, det hade jag också och jag började nästan böla när jag var ute och gick och sen gjorde det så fruktansvärt och att resa sig ur soffan på kvällen, men det försvann av sig självt mitt under graviditeten vilket var väldigt förvånande men varmt välkommet.

2010-03-17 @ 10:06:50
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: sändy

Tack söta du:), nu ville dom inte ta bort herr Polyp om han inte börjar blöda igen då. Blir sjukskriven en månad å viiila, ush vad tråkigt det låter :P. Men klart jag gör det om det är det som behövs. Hur fördriver du tiden hemma? jag kom hem igår å är redan tokigt rastlööööös hoho.



shit, vad jag håller med dej om att kondisen är typ noll! jag flåsar när jag sitter ner, sträcker mej efter mobilen och så fort jag säger en mening längre än 3ord haha;).



vad mysigt det blir i huset! jag blir såå hussugen :D

2010-03-18 @ 09:36:08
URL: http://darkling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0