24 Maj

Hallå hallå.
Dålig uppdatering i dag men det har inte hänt så mycket mer än att vi har varit på sista föräldragruppsträffen (trodde jag). Verkar som om vi ska fortsätta ses i höst tillsammans med bebbarna så det blir ju faktiskt lite kul. Kanske så man brukar göra vad vet jag? Håkan och jag har precis klämt i oss varsin stooor portion med spagetti och köttfärssås och till efterrät blev det glass i stora lass. Var så hungrig när jag kom hem att jag höll på att krevera. Nu sitter jag vid datorn och möglar lite medans Håkan slipar i köket, dammet yr jävlarimej. Lutar nog åt att hela huset behöver dammas och dammsugas när han är färdig. I morn ska dom börja tapetsera så det ska bli spännande att se hur det blir.
Hepp nu ska jag nog tvinga Håkan att ta en magbild. Får se om det blir någon bra. Hade jag kunnat ta själv hade jag gjort det efterom jag har lite mer "öga" för det här med bild än vad lilla älskling har.
Hej på en stund!


Kommentarer
Postat av: Elinor

Hej!

Vi har gått på 3 återträffar med bebbarna och har en kvar :) Så det är nog så det funkar :) Lycka till =) Man vet ju inte om vi kommer prata innan bebben tittar ut så :)

2010-05-24 @ 20:52:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0