4 Maj

Hallå hallå.
Då sitter man framför datajäveln igen då. Gör inget annat känns det som. I går var jag ute och luftade mej lite i alla fall. Solade en sväng på eftermiddagen och på kvällen gick vi till svärföräldrarna och hjälpte dom bära in deras nya kylskåp. eller jag bar ju inte så mycket men jag höll ett öga på allting säger vi höhö. Dom var tvugna att köpa ny kyl för deras hade gett upp i morse. Kul utgift precis innan sommaren. Dom passar på att byta frysen också och dom köpte likadana som vi har fast vita och med kortare handtag. Sedan fikade vi och såg på bonde söker fru mm. Marianne hade sålt grejer på någon loppis i helgen och då hade hon köpt en sån där hoppgunga till bebisen. Jättefin!

I dag har jag ingenting på programmet. Får se om jag kan få någonting gjort kanske men först ska jag nog blanda mej ett stort glas oboy innan jag kreverar av törst här.

Just det ska slänga in klippet på Heineken också så jag inte glömmer det

Hej på dej

Kommentarer
Postat av: sändy

haha så jäkla skönt å höra, för ingen vågar säga att vissa barn är helfula. Tur att vi är snygga iaf, då kan det ju inte gå helt åt skogen ;) haha.



Har ni nåra namn på G till pöjken?:D

2010-05-04 @ 13:13:47
URL: http://darkling.blogg.se/
Postat av: Louise

Hahaha ja det är perfekt tajming! Min kompis Karin ska ha samtidigt som Sandra och dig oxå. Blir rena bäjbiboom i vara kommun i sommar! :) Älskar den filmen, otroligt häftigt filmad!

2010-05-04 @ 13:29:02
URL: http://moonlightdrive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0