5 Oktober

Urk! Känner mej som ett utsketet päron som en kollega skulle sagt.
Jag är så trött hela tiden. Gick och lade mig tidigt i går men var ändå helt förstörd när jag vaknade (försökte bända upp ögonlocken i alla fall). Har ingen som helst matlust heller. Har haft det så här ett tag nu men orkar inte göra någonting åt det. Mamma tror att jag har dåligt hb. Får väl göra som mormor då och ta ett glas rödtjut varje kväll. Synd bara att jag blir bakis i tre veckor efter ett glas rödvin...
Blir väl så att jag får boka tid för provtagning eller likande. Men jag hatar att gå till vårdcentralen och liknande. Jag skyller som vanligt allting på att jag precis fött barn. Oj jag är helt skallig det beror på att jag slutat amma eller oj jag är halvdöd det måste ju bero på att hormonerna går tillbaka till det normala. Eller det kanske är hösten? Någon läsare som vill leka fråga doktorn? Vad lider jag av?
Eller jag kanske bara behöver lite kaffe? Tur då att jag ska ta lillen under armen och gå på mammafika hos fjällan om en stund.

Här passar det väl bra med en gamal sömnig bild på Vide


Kommentarer
Postat av: Mia

Du har järnbrist.. kolla upp det genom ett blodprov på vårdcentralen.. går fort smidigt och enkelt och du får tabletter utskrivna till dig.. känner igen symptomen från min tid efter förlossningen.. och är de inte de så vet jag faktiskt inte :)



Kram/Mia

2010-10-05 @ 11:00:22
URL: http://pienimustaenkeli.blogg.se/
Postat av: Linnea Granström- Ungmamma & Ryttare

Vilken sötnos!

2010-10-05 @ 15:35:20
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/
Postat av: cammie

same here. typ. La mig vid elva igårkväll, gick upp 8.. lämna elias på dagis. la mig igen vid halv elva i morse och sov till 13.30. Så är det oftast, dom dagarna elias går på dagis. Är konstant trött, men jag "skyller" oxå på barnen. haha. Orkar lixom inte palla mig till vårdcentralen.

2010-10-05 @ 15:52:42
URL: http://tuschaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0