Inspiration

Fick se ett väldigt fint pojkrum i dag så nu är jag görsugen på att sätta igång med vårat. Här är lite av min inspiration.



Bilder från Ikea.com

Var meningen att jag skulle göra ett snajsigt kollage av en massa grejer men det gick ju inte så jävla bra. Så nu är det bara för mig att övertyga Håkan om att det inte alls blir någon jäkla inredningspaus...lycka till.


Kommentarer
Postat av: Linnea Granström- Ungmamma & Ryttare

Taack! Jo det är trist men vi är båda för lata för att handdiska så idag for vi och köpte en ny:)



Vi började fixa i lillans rum idag, vi har rivit ner tapeter & slipat =)

2010-10-05 @ 20:02:33
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/
Postat av: Tess

Vi ska börja pyssla vi också, men kallar det hellre för barnrum än pojkrum :-) Funderar på milt ljusgula väggar och sedan får vi se vad det blir för inredning. Måste röja ur rummet först...vi har nämligen använt det till lite diverse innan vi fick barn :-)

2010-10-05 @ 22:40:28
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: Tess

Svar: Samma här, men jag använder mig ändå av "barnrum" för säger man pojkrum så tror folk (inte alla, men många) direkt att man ska ha blått och stereotypiskt pojkaktigt :-) Här försöker jag blanda alla färger så att han t.ex. även har rosa kläder. Tänker likadant som dig angående inredning, att det ska funka när han blir äldre också. Nu vet jag ju inte hur länge vi bor kvar här...hyreslägenhet...men skulle man flytta så är det bra om det inte är ett "barnsligt" rum. Den som flyttar hit efter oss kanske inte har barn så... :-)

2010-10-05 @ 23:01:29
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: Tess

Vad härligt att inte behöva tänka på att det måste vara färger som passar nästa boende! Längtar tills vi har råd med hus :-)

2010-10-06 @ 10:21:07
URL: http://highlandertess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0