22 Augusti

Hej mina vänner!
Som ni vet så jobbar ju jag i dag så det här är ett tidsinställt inlägg. Hoppas solen skiner med sin frånvaro och att jag inte känner mig för bortkommen efter så många veckor fulla av en massa slapp och slöande höhö.
Får se hur det blir med min blogg. Lär väl inte bli riktigt lika mycket uppdatering här men om man inte kan få nog av mig (för det kan man ju inte) så twittrar jag också numera på twitter.com/kristinsandgren om det är någon mer som twittrar så skriv gärna det i kommentarerna här nedanför så kan jag följa några fler för nu följer jag typ bara Måns Zelmerlöv, Paris Hilton och Spiderchick(åff kårs).
Sedan har jag även skaffat instagram (en app på iPhone där man lägger ut bilder typ skriv även om ni använder instagram) så där kan man också följa mig där heter jag kristinsandgren (fantasin flödar...)
Hmmm sa jag förresten att jag skulle börja jobba heltid? höhö 
I dag blir det i alla fall några tidsinställda inlägg så kika in för all del. Nu ska jag sluta tjata!

Mina fina killar

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Jobba med människor är kul. Jag får dock nöja mig med att packa köksluckor & köra truck. Jag packar ner köksluckor i kartonger till Ikea. Inget super inspirerande jobb, men jag har bra jobbarkompisar & framför allt ett jobb. Heltid är mycket.. Jag börjar med två dagar i veckan. Så sambon får vara hemma lite. Min prins har inte börjat gå ännu & jag vill gärna att han ska göra det innan han skolas in, vilket han kommer göras i januari. När ska Vide börja på dagis? Jesus vilken lång kommentar det blev. Hoppas du orkade läsa..haha.. Ha en bra dag på jobbet!

2011-08-22 @ 10:24:40
URL: http://mikahela.blogg.se/
Postat av: REGNSJUK.

Kontrapoesi heter jag på twitter! :)

2011-08-22 @ 13:01:28
URL: http://regnsjuk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0