Fredagsmys

I kväll har jag svängt ihop egna "chips" av tunnbröd. Spexigt.
Lätt som en plätt var det också. Smöra tunnbröd som du lägger på en plåt (med bakplåtspapper på) krydda med valfri krydda. Jag kryddade med en som heter salladsmix och på andra plåten vräkte jag på vitlökskrydda. In i översta läget på ugnen i fem minuter på 275 grader tror jag det var (gasen i bott liksom). Sedan bryter man dem i snitsiga bitar och mufflar i sig bah! Dipp kan man nog ha till också men sånt lyx har vi inte i det här huset. Vi sköljer nert med en slurk rödvin i stället(och ice age 2 på teven).

Ha en fin kväll!

Godare än vad det ser ut jag lovar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0