13 Februari

Tjip!
Oj så trevligt det var i går men oj vad något måste ha gått snett med röstningen. Hur kunde Waltz åka ut liksom? Skandal (för att använda det rätta ordet). Sen att man var tvungen att behöva uthärda Christer Sjögrens slaktning av life on mars var ju bara för mycket och då har jag inte ens nämnt babsan. Ett plus dock för att stylisterna lyckats med bedriften att få Sanna Nielsen att se ut som trettio någonting i stället för en lastgammal klimakteriekossa som hon brukar (trots att hon tydligen bara är 26!) 
Nä nu ska jag sluta gnälla och skryta över min matlagning i stället som i går fick mycket beröm. Fredagsfavoriten till varmrätt och créme brûlée till efterrät.

Mycket smaskigt trots att jag råkade bränna fast i grytan en aningens aning...


Nu ska jag se på film och slappa för i kväll blir det jobb!


Kommentarer
Postat av: Helena

Jag slurkade oxå i mig ett glas vin igår, haha.. Liknande kvällar verkar det som=D Men va lite halvtrött kan väl bero på det då kanske=) Men den va lite tröög. Va roligt när han luktade på trosorna och när Alex hade morgonrock på sig typ!

2011-02-13 @ 11:03:30
URL: http://familjenlever.blogg.se/
Postat av: Louise

Jag dissar melodifestivalen helt! Tycker det är aptråkigt med alla delfinaler hit och dit! Tycker det var roligare när det bara var EN kväll och hela familjen satt samlad. Lite speciellare då! Man hinner ju tröttna nu! Ja den är skitbra! Den måste du se! :D

2011-02-13 @ 11:10:29
URL: http://moonlightdrive.blogg.se/
Postat av: Erika

Håller med om allt! Walz är ju skitbra och Sanna suger (och har alltid sett ut som 30 tycker jag :P)

2011-02-13 @ 15:19:19
URL: http://erikasbloggomalltutommode.blogg.se/
Postat av: Helena

Oj!!!!! Det var verkligen häftigt! Hur är det egentligen att vara en trilling? Är ni bara tjejer eller? Är ni lika? Är ni enäggs?

Ursäkta mina kanske "dumma" frågor som jag antar att du svarat på hela ditt liv. Men det är så jäkla intressant med flerbarnsfödsel tycker jag=)

Kul att ni vägde lika, Isa va oxå nere i 1100 nånting!

2011-02-13 @ 23:36:52
URL: http://familjenlever.blogg.se/
Postat av: Lixy

bra blogg!

2011-02-14 @ 10:03:50
URL: http://lixy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0