Bild nr 11

Ja just det ja jag har ju en lista att beta av. Bild nummer elva ska vara på en person som jag kan berätta allt för och det är givetvis Håkan.

Bild från Arvika -09


Honom kan jag verkligen prata med om allt t ex navelluddet, exakt hur riklig mensen är den här månaden, att min axel känns som en häl och hur jävla snygga Erik Saades dansare är. Men han älskar mig ändå tydligen. Skönt.

Nu ska jag nog dyka i säng snart för i morgon ska jag upp tidigt och simma. Ja ni läste rätt! Börjar seriöst bli orolig för min pyskiska hälsa här men jag ska banne mej görat.
Natti!


Kommentarer
Postat av: Fnulan

Jäklar i hoppet vad du har hunnit med att skriva!! Man kan ju inte va här ifrån förr'än du har skrivet 100 inlägg minst! Jag har det som du, sambon är min bästis! UNDERBART!!



Asså du som skriver så mkt och ofta kan inte du skriva mina två tentOR? Men som du skrev, det viktigaste är ju med, Mitt namn ;)

2011-02-21 @ 22:02:23
URL: http://fnulan.se
Postat av: i min lilla lilla värld

hahaha Tänk va de får stå ut med mycket

2011-02-21 @ 22:45:06
URL: http://saratilling.se
Postat av: Jenny

Visst är det underbart när man kan prata om ALLT med sin sambo..då vet man att man hittat rätt :) Inte alla som har det så bra så man kan prata om precis vad som...det är lyx!

2011-02-22 @ 09:05:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0