Klump i magen

För några dagar sedan såg jag och Håkan på Paranormal activity 2 och som tur var gick det inte som sist i alla fall. Den här filmen kan jag däremot hålla med om var ett sömnpiller. Enda gångerna jag reagerade var när det lilla barnet blev skrämt eller började gråta. Jädrar va hispig jag blev. Jag satt och ojjade mig och nära på grät i scenen där bebisen går runt själv i huset(vill inte gå in mer i detalj eftersom jag inte vill förstöra för dom som inte sett filmen). Tror i alla fall inte jag skulle reagerat så starkt om jag sett den före jag blev mamma men som sagt jag vet ju inte. Någon som har sett den som inte har barn? Hur reagerade du?Lite konstig trailer är det för en del av klippen är inte med i filmen...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Usch...efter att jag sett ettan kunde jag inte somna och jag har sett klippet och bestämt mig för att INTE se tvåan! :) Kommer ju ha mardrömmar hur länge som helst då!

2011-02-15 @ 18:18:22
URL: http://byrackadesign.wordpress.com
Postat av: sandra

åh, jag har inte sett den, men jag blir också knasig av att se barn bli ledsna eller rädda på tv/film. det blev jag inte innan jag blev mamma, så någonting har definitivt hänt...

2011-02-15 @ 18:33:15
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej och så kul att du kikade förbi!

Jag har inte sett varken filmen eller klippen tidigare. Eller, jag har SETT dom, men inte tittat på dom och jag vet inte... Det är ju inspelat för att se verkligt ut och i sådana fall har jag en tendens att bli full i skratt, men när små barn används i det syftet, så blir jag faktiskt lätt förgrymmad...Ha en fin kväll!

2011-02-15 @ 21:15:45
URL: http://finest.se/miranna
Postat av: HighlanderTess

Jag vill se den! Angående klippen som är med i trailern, men inte i filmen. Kanske är som med 1:an? Där fanns det olika slut att välja på.

2011-02-15 @ 23:30:09
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

Ush! Fy fan. Jag blir rädd av bara trailern hahaha

2011-02-16 @ 08:29:16
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0