23 Juli

Hej hopp!
Nu sitter vi minsann i bilen på väg till Öland. Jag har med mig datorn så får vi se om jag kan slänga ut några inlägg eller inte. Tidsinställer några tills i dag i alla fall sen får vi se om det blir dött här i en vecka men det får vi väl hoppas att det inte blir.
Medans jag sitter och får panik över allt jag glömt packa ner (för sådant kommer man ju alltid på när man åkt si så där 6,3 mil) så ska ni få gissa vem som är jag på den här söta bilden jag hittade hemma hos pappa för ett tag sedan.

För övrigt så måste man ju bara älska tapeten!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag skulle gissa att det är du längst till höger på bilden, men å andra sidan har jag ju sett hur läskigt lika du och din syster är, så jag är verkligen långtifrån säker... (Men om jag har rätt så är du och Vide också ruskigt lika! Det har jag inte reflekterat över tidigare!)



Och ja, man måste älska tapeten. En sån vägg skulle jag vilja ha. Kanske inte ett helt rum, det skulle nog bli för mörkt. Men en vägg, absolut.

2011-07-23 @ 12:05:17
URL: http://regnsjuk.blogspot.com
Postat av: Lillsyrran

hmm... jag gissar att det är du med fötterna på stolen? hehe

2011-07-23 @ 14:23:43
URL: http://shiiwie.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag vågar mig på att gissa att det är du till höger :) Håller dock med kommentören (?) ovan att du och din syster är otroligt lika så jag kan ha fel ;D

2011-07-23 @ 23:03:37
URL: http://mammatillpatricia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0