26 Juni

Hej och god morgon!
Här har vi vaknat till en solig och varm dag så det blir nog till att spendera den ute på gräsmattan med en paraplydrink i ena näven och hålla ena ögat på Håkan så han inte klipper häcken snett höhö.
Nädå jag ska nog hjälpa till lite jag med. Fick ett ryck när jag vaknade i morse och har flängt runt här inne och plockat och ordnat. Jag har även slängt in babygymmet i tvätten för första gången sedan jag fick det. Mums vad mycket gottigheter det måste bo där i. Vi har ju mest haft det som förvaring till hans leksaker här ute i teverummet men nu tvättar jag skiten så får vi se om det får stå kvar eller om det åker upp på vinden.
Vad ska ni hitta på i dag?

Vi picknickade lite i trädgården i går och här försöker jag få hela familjen på bild eftersom vi låg så fint i en hög och solade. Det gick så där. Men det viktigate syns ju såklart, min röda näsa och Håkans håriga mage höhö.

Kommentarer
Postat av: Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge!

Så härligt det ser ut där i solen, ska försöka att få lite sol på mina kinder jag med nu. Om jag bara kan få lillan att sova middag först... ;-)



Kramar!!

2011-06-26 @ 12:55:42
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/
Postat av: Erika Andersson

Hej hej vad spännande dina poster är! kommer med all säkerhet läsa dina inlägg lite mer. :p Hoppas du har en bra dag (:

2011-06-29 @ 04:24:19
URL: http://jade.se/reseerbjudanden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0