Pottan

Vide har ju gått och blivit med potta. Tänkte att det var dags att börja lite smått med den. Än så länge har han bara suttit på den utan att göra någonting i men han verkar inte tycka att den är läskig eller så snarare tvärt om och det är ju bra (även om det är svårt att sitta still en allt för lång stund...)

Är det någon av mina läsare som har några pott-tips så tar jag tacksamt emot!




Kommentarer
Postat av: Malin

tummen upp för rosa potta ;) Mitt tips är att inte stressa fram det, jag försökte och försökte med Leia men det resulterade bara i att hon pissade ner sig hela tiden så jag tröttnade och tänkte att hon fick ha blöja tills hon var gammal nog att börja använda igen (typ 97)men sen bara en dag skrek hon med händerna på snippan att hon var tvungen att kissa och sen dess har hon vart blöjfri =)

2012-04-02 @ 20:35:26
Postat av: spiderchick

Vår lille står faktiskt upp på pottan, haha. Ja man får ju hålla upp den lite så han inte prickar fel. Han vägrar helt enkelt sitta och kissa. Så kan de va :-) Bajsa där emot så sitter han, hehe.



Vi fick honom för övrigt blöjfri på två dgr. Vi tog helt enkelt bara av blöjan och så fick det bära eller brista. Det bar :-)



Så jag tror att man helt enkelt bara få bestämma sig, nu kör vi.



Ja man får väl märka lite på lillen också hur mogen hen tycks vara på idén. Men sånt känner man nog av med sitt barn.



Kram :-)

2012-04-04 @ 10:53:21
URL: http://spiderchick.nu
Postat av: Mikaela

Min dotter är/var tokig i pengar. Så jag mutade henne helt enkelt med enkronor. En krona för varje lyckat pottbesök & det funkade. Nattblöjan slutade hon med ganska fort efter & vi tog bara upp henne en extra gång på natten & hon somnade om gott varje gång. Snart är det prinsen som man får muta. Men han är tyvärr inte lika intresserad av pengar ;)...

2012-04-09 @ 12:46:23
URL: http://mikahela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0