Potatismos och en eventuell muskelbristning?

Godkväll...eller god natt snarare. Snark.
Förstår inte vad jag gör uppe egentligen elller jo jag vet precis varför jag sitter här och ugglar. Hade tänkt se på veckans brott på playen nu men det har fortfarande inte kommit ut. Skrik och panik. Svt brukar ju vara väldigt snabba ut med sina program men inte den här gången tydligen. Dom känner väl på sig att jag sitter och väntar och uppdaterar sidan som en hök.
Sedan hade jag tänkt blogga om något helt annat egentligen men eftersom min iPhone har en egen vilja så ville det sig inte riktigt. När jag ska föra över bilder från telefonen till datorn så krånglar det 99% av gångerna. Datorn hittar liksom inte bilderna. Jag gorde en regndans och höll tummarna samtidigt om jag sålde min själ till satan men trots det inga jävla bilder. Någon mer som har liknande problem?
Förresten verkar det som att jag har hostat sönder en muskel igen. Jahopp det var väl grädden på kvällens kattastrofmos.
Klart slut.

Eftersom det inte blir någon mobilbild så får ni en gammal nattningsbild <3


Kommentarer
Postat av: Anna

Har läst fler bloggar då det problemet förekommit när man använder sig av iPhone. Men vad det kan bero på vettefan :p



Söt bild =)

2012-01-24 @ 22:54:39
URL: http://desenastetankarna.blogg.se/
Postat av: Jonas

Såg att du ev hade en muskelbristning. Kolla på den här sidan om du hittar något du känner igen eller har nytta av: Http://www.muskelbristningar.se

2012-01-26 @ 18:36:45
URL: http://www.muskelbristningar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0