Hjärnsläpp och högsommarvärme

I dag har det varit soligt och varmt så vi har passat på att vara ute och njuta riktigt ordentligt för innan man vet ordet av så är hösten och kylan här. Men inte i dag som sagt, i dag har det varit varmt. Kanske är det värmen som på något sätt har gjort så det brunnit i huvudet på mig (för jag kan ju varken skylla på sömnbrist eller amning). Det började redan på förmiddagen med att jag skulle ringa till fotoatelje anund där vi fotade välkommen till världen bilder och höra hur mycket dom kostar om man skulle vilja köpa några. Pratade länge och väl med en dam innan vi kom fram till att jag hade ringt till aw-foto i stället...eeeh pucko.
Efter lunchen packade jag ihop barnen för att gå till lekplatsen en sväng fast först skulle vi gå förbi affären och köpa med oss fika. Vi packar med oss varor och ställer oss i kön och betalar. Jag stegade i hög fart iväg mot lekplatsen och hade kommit en bra bit när jag hör ett pling bakom mig från en cykel. Flyttar mig ur vägen och ser då att det är en av tjejerna som jobbar i kassan på ica som antagligen slutat för dagen och var på väg hem. "Fick du tag i dina varor"? frågade hon och jag bara eeeeh? Då gick det upp ett ljus för mig. Faaaan! Jag hade alltså lyckats med konststycket att betala för varor och sedan bara stövla ut därifrån utan att ta med mig dom haha. Det var ju bara att gå tillbaka. Jag brukar ju inte skämmas över mig själv i första taget men detta!!?? Dom måste ju tro att jag går på droger eller nåt. Kände mest för att försvinna i sån där ninjagas som bare pöffer te eller krypa upp i mitt eget rövhål men det gick ju inte. Dela gärna med er av era egna klantiga påhitt så jag slipper känna mig så idiotisk höhö.
Resten av dagen förflöt dock utan några större hjärnsläpp. Phju!
 
Tur att vi fick med oss fikat till slut för det var rätt så gött att sitta där i solen och smaska...tyckte jag i alla fall för Vide hade bara tid att sitta ner och äta en halv bulle höhö.

Kommentarer
Postat av: Diana

Hahahaha ninjagas :D <3 jag är virrpanna jämt och förtränger allt dumt jag gör 1000 gånger om dagen:P

2013-08-22 @ 22:55:45
URL: http://dianus.blogg.se
Postat av: Malin

Då ska jag lugna dig vännen. När jag jobbade på Salles så hände det minst en gång om dagen att någon gjorde precis som du så du är inte ensam!

Svar: Det känns bra att höra ;)
Kristin Sandgren

2013-08-23 @ 06:39:21
Postat av: Anna

Ah, hinner bara öppna ett av alla olästa blogginlägg och dagen är redan gjord, haha!
Jag gjorde samma sak i helgen..
Betalade för varorna och va på väg ut med ett missnöjt barn, morsan ropar efter mig att jag glömde packa i varorna. Hon skrattar och säger till killen bakom kassan att det är bra att en av oss har koll. Sen betalar hon sina varor och är på väg ut, tomhänt :p jag vet inte vem som är dummast, morsan eller jag ;p

Svar: Haha klockrent! :)
Kristin Sandgren

2013-08-26 @ 12:31:45
URL: http://desenastetankarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0