19 December

I går påpekade min kära sambo att jag bloggar för lite. "Har du en svacka eller?"
EEEEEEEEEHHHHHH möjligt att jag har. Total idétorka råder om jag ska vara helt ärlig. Min hjärna känns för tillfället som en enslig väg där det på sin höjd lunkar förbi en förrymd ko någon gång i halvåret om en har tur. Får jag mot förmodan en idé till ett blogginlägg så får jag aldrig ut det i text. Det låter så bra där inne på den ensliga vägen tillsammans med den förrymda kon men det blir liksom kvar där inne...*eko*. Kanska har jag umgåtts för mycket med bebisar. Kanske har mina två hjärnceller förslappats totalt framför Dexter, Breaking bad och Unga mödrar danmark? Eller har jag bara blivit helt jävla tråkig?
Nä.
Det är nog bara Håkan som har för tråkigt på jobbet så att han hinner märka att jag bloggar för dåligt *slår huvudet på spiken*
Så håll i dig älskling i dag ska jag blogga en gång i timmen allra minst. Det är ju trots allt tur att jag har dig för bloggen skulle vara ännu mer innehållslös utan dig i mitt liv (och soffan skulle ha en betydligt fastare form om inte Vide hoppade så mycket i den. Se nedre vänstra hörnet)

Kommentarer
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

hahaha. låter lovande! min man tycker snarare jag hänger för mycket framför datorn. hehe..äschdå!

2013-12-19 @ 10:31:50
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Malin

haha Håkan är assnygg!!!

2013-12-19 @ 14:19:24
Postat av: Betty

Nu är han där och smyg "dragar" igen med bling-bling i öronen ;-)

2013-12-20 @ 09:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0