2 December

Hej på er!
Här råder det fortfarande sjukstuga fast nu är jag inte själv med att snora längre utan har fått sällskap av kråkan och Vincent också. Vide är otroligt nog fortfarande frisk så han är på förskolan medans vi andra sitter här i soffan och tycker synd om oss själva. Vincent har förvisso piggnat till och är sitt vanliga glada jag igen så det är ju skönt.
Jag kanske ska redogöra för helgens bravader med betoning på bravader.
På fredagen ignorerade jag mina tilltäppta bihålor och följde med ett par kollegor på aw på hotellet här i byn. Mycket trevligt var det men mindre trevligt dagen efter då förkylningen blandades med huvudvärk och elände höhö.
På lördag kväll fick Vincent hög feber och sov jättedåligt. Enda sättet att få honom att sova var att ha honom i famnen. Lilla gubben vad synd det var om honom. Det blev av förklarliga skäl inte så mycket sömn för mig och Håkan den natten men Vincent tog igen det i natt genom att sova till 09.30. Tack och bock.
Men inte är man särskilt utvilad för det. Huvudvärk och jävelskap samt en helt igentäppt näsa. Suck! Kan inte ens komma ihåg senast vi var så här sjuka.
 
Nog med gnäll! Hur har eran helg varit? Ni har väl adventsmyst för fullt kan jag tro *bitter*. Med tanke på helgens misär så var vi ungefär så här förberedda på advent...
 

Kommentarer
Postat av: Diana

Usch för sjuka!! Krya på er!! Jag har också legat totaldäckad, förkyld som ett as. Så vi kan bilda klubben uteblivet adventsfirande, men totalt grymt underbart efterblivet firande på Lördag för att kompensera :D

2013-12-02 @ 12:01:00
Postat av: Julia

Stackare! Krya på hela familjen. Vilka söta tänder Vincent har. Min ännu helt tandlöse son är nog väldigt svartsjuk...

2013-12-02 @ 12:07:24
URL: http://logikenligtjulia.blogg.se
Postat av: Bara Vara - för att min visdom behöver spridas

Stackars liten!! :(

2013-12-02 @ 19:12:35
URL: http://baravara.blogg.no/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0