2 Februari

Jaha då har det hänt lite grejer sen sist då.
Jag var ju här om dagen och tog gallsyreprover som ni vet och i går fick jag svaret att de var förhöjda. Den övre gränsen ligger på 40 och mina låg på 56 så kraftigt förhöjda med andra ord. Det var väl en jävla tur att jag tjatade till mig de där proverna eller hur...suck.
Min barnmorska hade varit i kontakt med förlossningen och där hade dom sagt att om jag börjar må dåligt i helgen eller känner minskade fosterrörelser eller bara är orolig så skulle jag ringa direkt. Som om det fick en att bli lugnare liksom. Det jobbiga är ju att jag det senaste har reflekterat över att jag har kännt bebisen mindre men bara tänkt att jag inbillat mig. Sen är det sammandragningar och det faktum att min magkurva pekat neråt sista mätningen som fick mig att ringa och rådfråga med förlossningen. Dom tyckte att jag skulle komma in för en kontroll för att vara på den säkra sidan. Så fick jag spendera min fredagkväll.
Personalen var kanon och jag blev undersökt från topp till tå och även ett noggrant ultraljud. Allt såg jättebra ut och det kändes ju jätteskönt att höra.
 
I dag har jag fart och flängt först till Vara och sedan till Skara för att få tag i tabletter som läkaren skrev ut i går som ska sänka gallsyrorna. Dom fanns inte i vara men i skara som tur var. Kaos.
Nu har jag kommit hem och läst bipacksedeln och där står det ju såklart att man som gravid inte ska äta dessa tabletter om det inte är absolut nödvändigt och då blir ju nojiga jag, som knappt vill svälja en alvedon i onödan, hispig igen såklart. Läkaren nämnde ju ingenting om det i går så nu har jag ringt till förlossningen igen och väntar nu på att en läkare ska ringa upp mig som jag kan rådfråga. Antagligen är det növändigt för mig att ta dessa tabletter men jag vill liksom bara jämföra nackdelarna (som den olyckskorp jag är).
 
Ja nu blev det ett megalångt gnällinlägg igen men så ser livet ut för mig just nu.
 
Det fick bli ett stopp på donken i skara för att lugna min oroliga mage.
 

Kommentarer
Postat av: August

Men vännen då! Hoppas det ordnar upp sig till det bästa och att du slipper den där förbenade halsbrännan med kompani. Krama familjen från mig!

2013-02-02 @ 15:48:35
URL: http://enligtaugust.blogg.se
Postat av: Diana

Hoppas det löser sig!! <3 Puss

2013-02-03 @ 00:42:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0