3 Februari

God förmiddag vänner!
Här sitter jag och försöker vakna till efter en natt full av kliande. Jag har nog vaknat varannan timme och legat och kliat mig som en loppbiten hund med vattenkoppor...på crack.
 
En läkare ringde i alla fall upp mig i går så jag fick prata lite om de här tabletterna som jag nämnde. Tydligen hade jag inget val eftersom mina värden var så pass förhöjda så det är bara för mig att börja knapra. Om jag inte sänker mina gallsyror så kan det vara farligt för barnet. Det finns risk att föda för tidigt och att barnet drabbas av syrebrist vid förlossningen. Även en liten chans att bebisen inte överlever i magen :(
Så självklart börjar jag med tabletterna nu även om jag inte kan hjälpa att få lite ångest över att inte veta vad dom gör med bebisen liksom. Men nackdelarna med att inte ta dom väger såklart över.
Känns bra att dom kommer ha nogrann uppsikt över mig nu i alla fall.
 
Hepp nu får jag rycka upp mig lite. Känner mig som värsta domedagsprofeten helt plötsligt. Ska dricka upp mitt kaffe och surfa runt lite på den världsvida webben och sedan ta tag i städningen som jag bara gjorde halvfärdigt i fredags. Ska nog fota kulan också för det är ju ny vecka igen (för några dagar sedan).
 
Skål!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0