Ett tveksamt raseriutbrott

Ja i dag är det ju semeldagen vilket ingen med facebook, instagram eller twitter har kunnat missa. Ser jag en till jävla bild på en semla så skuter jag någon tänkte jag men gjorde det enda rätta och beställde semelleverans av kråkan. Det slutade desvärre med ett utbrott och tårar från min sida (hej igen gravidhormoner) eftersom det var alldeles för lite grädde på semlan. Väldigt sunt...
Kanske hade utbrottet att göra med att jag redan var förbannad efter att ha väntat på rörgubben hela dagen utan att han dök upp. You do not let a gravido vänta obestraffat liksom. Han ska få det jävligt hett om öronen i mogon och jag funderar även på att sätta Vide på att stirra ut honom medan han jobbar...ta tiden ska jag också göra....jag ska få honom att bryta ihop....muöhöhöhö *psykotsik gravido*.
 
Gräddsnål semla som jag mest kände för att släga i väggen men till slut åt upp i alla fall. Det var verklign bara en smal rand med grädde och lyfter man på locket så syns mandelmassan (nu förstår ni säkert varför jag fick ett utbrott...va va va?)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin Aurora

Åh mums!

2013-02-12 @ 21:38:54
URL: http://vildblommor.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oh shit?!På riktigt?Över en semla? =D

2013-02-12 @ 22:06:13
Postat av: Diana

Men min fina Kristinogravido, jag kommer över nån dag med semla med grädde så det räcker till hela Kvänum <3

Svar: Du är mer än välkommen! ;)
Kristin Sandgren

2013-02-12 @ 22:10:00
URL: http://dianus.blogg.se
Postat av: Malin

Hahaha men sötKristin....
jobbigt det där!

2013-02-13 @ 07:54:52
Postat av: August

Men hallå! Om jag hade varit irriterad innan och fick den semlan, skulle jag slängt den i väggen och förmodligen trampat på den. Då har jag ändå bara extremt mycket pms i dag och är inte ett snyggt preggo som du. Tur för mormor att det var tre kilo grädde på semlan hon kom med... Mer grädde åt folket!!!

Svar: Ja mer grädde åt folket!!!!
Kristin Sandgren

2013-02-13 @ 09:42:43
URL: http://enligtaugust.blogg.se
Postat av: Spiderchick

Hahaha... Fy vad snååååålt!

2013-02-21 @ 15:14:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0