Fjällans möhippa del två

Man blir ganska hungrig av att ränna runt i ett spökhus så det blev dags för intagande av macka (skriver macka eftersom jag inte kan stava till baggett...bagguette...baguett...e...?) på ett konditori med en pizzabagare på skylten?
Vi släpade med oss en back med läsk...
Parteeeey!
När alla var mätta och glada så åkte vi in till Vara för att sätta fjällan på svåra prov. Först fick hon tigga till sig ett åk.
Vädret va la så där...
Men lika glada var vi för det höhö.
Rida på en sketastor häst fick hon också göra stackarn.
Hon skulle leta upp en 70+ tant och fråga hur många hon legat med. Här fick fjällan svår ångest och ville egentligen inte men vi pekade ut rätt tant helt klart. Hon svarade att det var för många för att räkna haha man ville ju bara ta med henne resten av dagen.
Sedan lurade hon av en pojkvasker (som såg ut att aldrig ha sett en naken tjej för övrigt) en kondom. väldigt nöjd med det som ni ser.
Vi stötte på en svensexa där brudgumen sålde ekologiskt grus...
Efter att alla uppdrag var slutförda satte vi oss i öltältet för en medhavd fika.
Det regnade ganske så rejält vid det laget.
Men än var inte uppdragen slut muöhöhö. Upp på scenen för att sjunga en trudelutt skulle hon. Mycket motvilligt såklart men tur då att det regnade och att ingen mer än vi hade orkat höra på det jävla bandet som spelade före.
Heja heja!
och hon gav gärnet såklart!
Sedan packade vi in våra frösna små arslen i bilarna för att dra vidare på nästa aktivitet och här hamnade även jag på bild.
Fortsättning följer...

Kommentarer
Postat av: Malin

Kristiiin det är så roligt att du skriver och lägger ut bilder så man får se, det var ju en helt jäkla fantastiskt dag!! puss på dig och er andra som var med <3

2013-07-02 @ 14:30:42
Postat av: Jenny

Haha - ni verkar haft roligt :)

En liten kommentar om skylten - är det inte en bagare med en limpa eller liknande? =)

2013-07-03 @ 23:05:14
URL: http://mammajennysvardag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0