6 Maj

Verkar som om bloggen har krånglat hela helgen eller nja inte själva bloggen men inläggen har inte visats på bloglovin och det har nog varit samma för flera bloggar för det har varit ovanligt dött där även för att vara helg. Jaja lite gnäll från en bloggnörd så här på måndagsmorgonen. Ville mest bara visa lite fina bebbekläder (för sådant får en aldrig nog av). Vill såklart ha hela rasket till lillskiten.
 
 
Bilder från Lindex shop online

Kommentarer
Postat av: Julia

Fick pyjamasen och giraffbodyn i present. Helt underbara! Nu blev jag sugen på overallen, måste nog ta mig till Lindex och klämma lite...

Björnbyxorna från Newbie är verkligen söta men låt dem inte ligga för länge i lådan! Vilmers i 56 är visserligen vida men ganska korta i benen (eller så har han väldigt långa ben).

Svar: okej då får jag kanske plocka fram dom snart och se om dom passar :)
Kristin Sandgren

2013-05-06 @ 21:41:55
URL: http://logikenligtjulia.blogg.se
Postat av: gizze

Vilka fina barn du har!

Haha, jag kan förstå grabben alltså, jag är själv rädd för varenda kryp/ djur, stort som litet...bara det rör sig :) Min mamma har aldrig varit rädd för djur så varifrån jag fått det vet jag inte- och som tur är har jag inte skrämt min snart 20årige son heller!

I morgon är det fredag- önskar er en fin sån! / Gizze i värmland

Svar: Tack! :)Ja det ligger förmodligen i genera här eftersom både jag och barnafadern är rädda för spindlar och sån skit ;)
Ha en fin helg! kram
Kristin Sandgren

2013-05-30 @ 23:15:27
URL: http://gizzez.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0