8 November

Hej på dig härliga fredag.
Eller härlig och härlig jag är rätt så schleten faktiskt. Det syns just nu väldigt tydligt på mig att jag har sovit lite dåligt det sista. Jag blir liksom helt rödsprängd i ögonen och det försvinner inte förrän jag har fått mig en ordentlig sovmorgon (som jag för övrigt planerar att ta i morgon). Fast jag har ju bara mig själv att skylla. Det är ju inte direkt någon som tvingar mig att sitta uppe och glo framför datorn in på småtimmarna liksom.
När vi ändå håller på och pratar om mig så har jag nog inte berättat hur det har gått med mina provtagningar när jag tänker efter.
Alla prover jag tog såg bra ut. Alltså inte ens ett litet lågt hb för att förklara min totala trötthet och stundtals illamående (ehum det kanske trots allt är netflix fel att jag ständigt gäspar och nej jag är inte gravid igen...)
Nu är även alla levervärden bra förutom ett som är naturligt förhöjt hos mig eftersom jag tydligen har Gilberts syndrom. Ett ofraligt syndrom som gör att bilirubinet är förhöjt och det gör att jag kan bli lite gulaktig i ögonen och hyn. Jaja bättre det än att vara gråblek eller hur hähä.
Nu har jag bara en gastroskopi att genomlida så får vi se om dom hittar något där. Kanske ett magår? Hur kul vore inte det då eftersom jag ofta slänger mig med uttrycket "jag får magsår på det här". Eeeh ja inte kul men ja ni fattar.
 
Så nu vet ni lite hur läget är så nu ska jag avsluta det här malandet med en egobild också då jag för en gång skull inte är schleten. Tjohooo!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0