19 Oktober

Hej hopp bloggen.
Den här lördagen startade ovanligt bra (med betoning på ovanligt) med att bebisen sov till 11.00(!!!) Jag var så pass i shock att jag det första jag gjorde vara att skrva en statusuppdatering på fejjan om det hela. Sånt här får man ju egentligen inte skriva om för det slutar med att andra med barn vill strypa en och att han i morgon med all säkerhet kommer att vakna typ 04.56 höhö.
När vi ändå är igång och skryter om barnen så kan jag härmed meddela att Vide inte hade en enda olycka på förskolan i går (så jag packade med tio par brallor och hundrafjorton par kalsonger i onödan). En stolt mor kan konstatera att den förstfödde numera är blöjfri på dagarna.
 
Det är ju inte bara barnen som är duktiga här utan jag har minsann varit ute och plockat av dom sista äpplena på trädet så här ska det bli äpplemos av hela rasket (och en paj till i kväll åff kåååårs).
 
Jaja Håkan lär väl börja lipa om inte han får bekräftelse han med. Han är faktiskt såååå duuuuuktig som står och steker pannkakor as we speak.

Kommentarer
Postat av: Diana

Bäste-familjen!! :D

2013-10-19 @ 20:00:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0